Ružomberská lekcia z efektivity, v Trnave bodoval naplno

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ružomberská lekcia z efektivity, v Trnave bodoval naplno

Víťazný zásah strelil ružomberský útočník Bobček. Na snímke v súboji s domácim Twardzikom.
Víťazný zásah strelil ružomberský útočník Bobček. Na snímke v súboji s domácim Twardzikom.TASR
Futbalisti Ružomberka zvíťazili v piatkovom zápase 20. kola Fortuna ligy v Trnave 2:0. Hostia ukázali maximálnu efektivitu, keď mali dve väčšie šance a obe premenili.

Prakticky celý duel držali loptu na svojich kopačkách hráči Spartaka Trnava. V úvodnom dejstve nepustili hostí na svoju polovicu. Obliehali ružomberskú šestnástku, ale chýbala im finálna fáza. Rezonovalo zakončenie Bukatu, ktorý pálil zvnútra do stredu brány, kde bol pripravený Ťapaj. Brankár nepustil za svoj chrbát ani hlavičku Taiwa po centri Oseniho

A tak prišiel po zmene strán trest na druhej strane. Z ojedinelej akcie, keď kapitán Zsigmund nakopol loptu do pokutového územia a odreznú v 55. minúte trafil Bobček bez prípravy ukážkovo do šibenice. Druhý gól padol v 81. minúte. Po centri Seleckého hlavičkoval Kelemen do brvna, lopta padla na čiaru, odkiaľ ju hlavou do siete upratal pohotovo dorážajúci Chrien. Ružomberok sa vďaka víťazstvu priblížil k účasti v prvej šestke. Trnava nenatiahla víťaznú šnúru na štyri zápasy a zostala na tretej priečke tabuľky.

FC Spartak Trnava – MFK Ružomberok 0:2 (0:0)

Góly: 55. Bobček, 81. Chrien

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore