Rybakinová v tajbrejkoch dominuje. Klein potvrdil formu, ďalej Jamrichová i Pohánková

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rybakinová v tajbrejkoch dominuje. Klein potvrdil formu, ďalej Jamrichová i Pohánková

Aktualizované
Rybakinová si opäť pomohla jedným víťazným tajbrejkom.
Rybakinová si opäť pomohla jedným víťazným tajbrejkom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 1. novembra?

22:00 - Alexander Zverev zviedol na halovom podujatí Masters 1000 v Paríži ďalšiu trojsetovú bitku. Po tri a pol hodinovom boji zdolal domáceho Uga Humberta 6:4, 6:7, 7:6 a postúpil do osemfinále. Tam ho čaká nemecký finalista z roku 2020 Stefanos Tsitsipas z Grécka.

19:13 - Casper Ruud prišiel o šancu kvalifikovať sa tretí rok po sebe na Turnaj majstrov a obhájiť tak minuloročné finále. Na halovom turnaji Masters 1000 v Paríži skončil nórsky tenista na rakete svojho prvého súpera, keď prehral s Argentínčanom Franciscom Cerúndolom 5:7, 4:6.

18:02 - Novak Djokovič sa po mesiaci a pol dlhom odpočinku úspešne vrátil na kurty. V Paríži zdolal Argentínčana Tomása Martina Etcheverryho 6:3, 6:2 a dosiahol 14. víťazstvo v rade. Šesťnásobný srbský šampión, ktorý 8 z posledných 9 štartov premenil minimálne vo finále, sa v osemfinále stretne s Holanďanom Tallonom Griekspoorom (h2h 2:0).

17:44 - Alex de Minaur zdolal na parížskom turnaji Masters 1000 Dušana Lajoviča zo Srbska 4:6, 6:4, 6:4 a vylepšil bilanciu vzájomných stretov na 3:0. Austrálčan sa v osemfinále stretne s Jannikom Sinnerom alebo Mackenziem McDonaldom.

17:36 - Aj druhá slovenská tínedžerka pokračuje na turnaji v Bratislave. Renáta Jamrichová síce prehrala prvý set s Ruskou Alevtinou Ibragimovou 3:6, avšak následne prepla na vyšší rýchlostný stupeň a po obrate 6:2 a 6:3 postúpila do osemfinále na Slovak Open. V ňom ju čaká piata nasadená Francúzka Chloe Paquetová.

17:21 - Lukáš Klein pokračuje vo výbornej forme, keď neprehral už osem zápasov. Po triumfe na challengeri v talianskej Ortisei začala slovenská singlová dvojka ideálne aj v nemeckom Ismaningu. V prvom kole porazila nasadenú päťku Bosniaka Damira Džumhura za 92 minút 6:3, 3:6, 1:6. V kole druhom čaká na Kleina iný Bosniak - Nerman Fatič.

16:59 - Alex Molčan sa vytrápil, ale nakoniec zamieril do štvrťfinále challengeru v talianskom Bergame. V hale otáčal duel s Holanďanom Gijsom Brouwerom, aby vyhral 3:6, 7:6, 7:6. Štvorka podujatia si medzi osmičkou najlepších zmeria sily s víťazom súboja Goffin - Passaro.

16:16 - Stefanos Tsitsipas zdolal na Masters v Paríži v súboji vlaňajších semifinalistov Félixa Augera-Aliassimeho 6:3, 7:6. Kanaďan ťahal sériu šiestich víťazstiev, v druhom sete viedol 5:2, no nevyužil štyri setbaly. V osemfinále sa Tsitsipas stretne buď s Alexandrom Zverevom, alebo Ugom Humbertom.

15:26 - Stále iba 15-ročná Mia Pohánková postúpila na turnaji Slovak Open do štvrťfinále. Slovenka si v súboji druhého kola poradila s Nemkou Stephanie Wagnerovou v troch setoch za dve hodiny a devätnásť minút pomerom 6:3, 5:7, 6:4. Medzi osmičkou najlepších ju čaká iná Nemka - siedma nasadená Ella Seidelová. Čítajte viac.

14:53 - Hubert Hurkacz stále živí nádej na štart na Turnaji majstrov. V druhom kole prebiehajúceho Masters v Paríži zdolal za necelú hodinu Roberta Bautistu 6:3, 6:2 a postúpil do osemfinále.

14:08 - Daniil Medvedev len tretíkrát v tejto sezóne stroskotal na svojom úvodnom súperovi, prvýkrát na betóne. V roku 2020 ovládol parížsky Masters, o rok neskôr si zahral vo finále, no druhý rok po sebe vypadol po prvom dueli. Tento rok v hale Bercy v trojhodinovom súboji bývalých šampiónov Turnaja majstrov podľahol 3:6, 7:6, 6:7 Grigorovi Dimitrovovi, ktorého zdolal pred týždňom vo Viedni. Bulhar sa v osemfinále stretne s Alexandrom Bublikom.

Zostrih súboja Dimitrov - Medvedev.
Flashscore

13:38 - Tommy Paul skončil v Paríži už v druhom kole a definitívne prišiel o možnosť zahrať si prvýkrát na Turnaji majstrov. Američan podľahol 4:6, 6:2, 3:6 trápiacemu sa Botičovi van de Zandschulpovi. Holandský kvalifikant sa bude snažiť o svoje premiérové štvrťfinále na Masters proti Andrejovi Rubľovovi (H2H 2:1).

06:15 - Jelena Rybakinová je zároveň hráčkou s najväčším počtom vyhratých tajbrejkov v jednom kalendárnom roku za posledných šesť sezón. V roku 2023 triumfovala v 16.

05:30 - Jelena Rybakinová zvládla trojsetovú drámu s Mariou Sakkariovou a zvíťazila 6:0, 6:7, 7:6. Pre grécku tenistku sa tak končí v skupinovej fáze.

02:00 - Po dvoch dvojsetových víťazstvách má Jessica Pegulová pred posledným zápasom v skupine istotu účasti v semifinále Turnaja majsteriek. Pečať postupu jej dala Kazaška Jelena Rybakinová víťazstvom v prvom sete (6:0) proti Grékyni Marii Sakkariovej.