Sabalenková získala v Číne už štyri tituly, šnúra Sakkariovej pokračuje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sabalenková získala v Číne už štyri tituly, šnúra Sakkariovej pokračuje
Aktualizované
Sabalenková nazbierala v Číne už štyri tituly WTA.
Sabalenková nazbierala v Číne už štyri tituly WTA.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 28. septembra?

19:40 - Dominic Thiem zvládol svoj prvý tohtoročný zápas v hale. Na turnaji ATP 250 v kazašskej Astane zdolal rakúsky favorit Juana Pabla Varillasa z Peru 6:3, 7:6. Vo štvrťfinále sa stretne s Američanom Marcosom Gironom.

17:57 - Andy Murray nenašiel recept na o 12 rokov mladšieho Austrálčana Alexa de Minaura ani v piatom vzájomnom stretnutí. Tridsaťšesťročný Brit podľahol v Pekingu svetovej dvanástke po takmer troch hodinách boja 3:6, 7:5, 6:7, hoci v treťom sete viedol 5:2 a dostal sa k celkovo trom mečbalom.

Koncovky setov zápasu de Minaur – Murray
Flashscore

16:10 - Petra Kvitová skončila už na štvrtom turnaji v rade s bilanciou jednej výhry a prehry. Šampiónka tohtoročných podnikov WTA 1000 v Miami a WTA 500 v Berlíne nestačila vo štvrťfinále v čínskom Ningbu 1:6, 6:4, 3:6 na Dianu Šnajderovú a na tretie semifinále v sezóne ďalej čaká. Devätnásťročná Ruska, ktorá vyhrala aj svoj piaty súboj s českými hráčkami, bude o svoje prvé finále na akciách WTA bojovať proti Linde Fruhvirtovej.

15:51 - Stan Wawrinka prvýkrát od polovice apríla nezvládol vstup do turnaja. Bývalý tretí hráč sveta a trojnásobný grandslamový šampión prehral v prvom kole v Astane bezmála trojhodinovú tajbrejkovú bitku s Marcosom Gironom, v ktorej nebolo vidieť ani jeden brejkbal. Američan sa v ďalšom zápase stretne s Dominicom Thiemom alebo Juanom Pablom Varillasom.

Zostrih zápasu Wawrinka - Giron
Flashscore

14:34 - Tuniská tenistka Ons Džabúrová postúpila do semifinále dvojhry na turnaji WTA v čínskom meste Ning-po. Najvyššie nasadená hráčka zdolala vo štvrťfinále Rusku Veru Zvonariovovú v troch setoch 7:5, 4:6 a 6:1.

12:17 - Maria Sakkariová oslavovala pred pár dňami na WTA 1000 v Mexiku svoj iba druhý kariérny triumf na najvyššej tour a na víťaznej vlne pokračuje na "päťstovke" v Tokiu. Nasadená štvorka úspešne zvládla už šiesty súboj po sebe a v úvodnom zápase podujatia si poradila 6:3, 6:1 s domácou Misaki Doiovou, ktorá odohrala svoj posledný turnaj v kariére. Vo štvrťfinále sa stretne s Caroline Garciovou, ktorú pred týždňom zdolala v Guadalajare.

Zostrih zápasu Sakkariová - Garciová
Flashscore

11:27 - Linda Fruhvirtová prišla do Ningba s deväťzápasovou sériou prehier a na víťazstvo čakala tri mesiace. Talentovaná tínedžerka však v čínskom meste vyhrala tri zápasy v rade a druhýkrát v kariére postúpila do semifinále na najvyššom okruhu. Šampiónka minuloročného podujatia v Čennaí zmietla z kurtu ôsmu nasadenú Luciu Bronzettiovú 6:0, 6:3.

Zostrih stretnutia Bronzettiová - Fruhvirtová.
Flashscore

10:34 - Caroline Garciová postúpila pred týždňom na turnaji WTA 1000 v Guadalajare do svojho prvého semifinále po viac ako šiestich mesiacoch a vďaka tomu mala v úvodnom kole v Tokiu voľno. Úradujúca šampiónka Turnaja majsteriek začala svoje účinkovanie v Japonsku víťazstvom 6:4, 6:3 nad Anhelinou Kalininovou a vo štvrťfinále vyzve buď domácu Misaki Doiovú, alebo nasadenú štvorku Mariu Sakkariovú.

Zostrih stretnutia Garciová - Kalininová.
Flashscore

10:12 - Matteo Arnaldi suverénne vyhral súboj kvalifikantov v prvom kole kvalitne obsadeného turnaja ATP 500 v Pekingu. Mladý Talian, ktorý prežíva najlepšiu sezónu kariéry, za 80 minút zdolal 6:2, 6:2 Jeffreyho Johna Wolfa. Na svoje druhé a najväčšie štvrťfinále na hlavnom okruhu bude osemfinalista nedávneho US Open útočiť proti Stefanosovi Tsitsipasovi alebo Nicolásovi Jarrymu.

09:59 Jiří Lehečka skončil vo štvorhre v kazašskej Astaně hneď v prvom kole. Najlepší Čech v rebríčku, ktorý má v dvojhre ako nasadená tvorka na úvod voľno, nestačil po boku Maďara Mártona Fucsovicsa 3:6, 6:7 na turnajové štvorky a deblových špecialistov Mateho Paviča a Johna Peersa.

09:43Daria Kasatkinová potvrdila rolu favoritky v druhom kole na podniku WTA 500 v Tokiu. Nasadená šestka však čelila 16 brejkbalom, štyrikrát prišla o servis, urobila osem dvojchýb a jasnú outsiderku Despinu Papamichailovú napokon porazila až po dvoch hodinách 6:4, 6:4. O štvrté tohtoročné semifinále a prvé po troch mesiacoch si zahrá s Jessicou Pegulovou.

06:23 - Linda Nosková končí v druhom kole svojho prvého turnaja ázijského turné. Na podujatí WTA 500 v japonskom Tokiu prehrala česká tínedžerka s o 14 rokov staršou Anastasiou Pavľučenkovovou 3:6, 6:4, 0:6.

06:21 - Aryna Sabalenková je hráčkou s najvyšším počtom titulov WTA v Číne v tomto storočí (štyri, rovnako ako Agnieszka Radwanská) - Bieloruska má v ázijskej krajine v doterajšej kariére 81% úspešnosť (34-8).