Sassuolo uspelo na svojom trávniku so Speziou, Atalantu zachránil v závere Højlund

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sassuolo uspelo na svojom trávniku so Speziou, Atalantu zachránil v závere Højlund

Aktualizované
Berardi vystrelil tri body Sassuolu, ktoré vyhralo štvrtý duel v rade.
Berardi vystrelil tri body Sassuolu, ktoré vyhralo štvrtý duel v rade.AFP
Futbalisti Sassuola si v piatkovom stretnutí 27. kola najvyššej talianskej súťaže poradili doma so Speziou 1:0. Naopak Atalantu zachránil na jej trávniku v závere Højlund (20).

US Sassuolo Calcio - Spezia Calcio 1:0 (0:0)

Gól: 71. Berardi (z 11 m)

Sassuolo vyhralo štvrtý duel v rade. Svoju formu potvrdili prakticky vo vyrovnanom domácom dueli so Speziou. Jediný gól strelil v 71. minúte z pokutového kopu Domenico Berardi. Blízko ku gólu bol už krátko po polhodine hry, no spoza šestnástky pálil do brvna. Hostia zároveň na súperových ihriskách nevyhrali v piatom vystúpení za sebou. Úvodný tlak si vytvorili práve oni, ale aj napriek nie príliš pevnej defenzíve Sassuola na svojom trávniku, ho prekonať nedokázali. Záver polčasu síce patril domácim, ale brankára Dragowského neprekonali. Poliak držal svoje mužstvo aj po zmene strán. Kapituloval už zo spomínanej penalty, ktorú zavinil rukou Amian.

Atalanta Bergamo - Empoli FC 2:1 (0:1)

Góly: 58. de Roon, 86. Højlund - 44. Ebuehi

Domáci mohli ísť do vedenia krátko po polhodine hry, ale hlavou zblízka minul trestuhodne bránu Zapata. Prišiel tak trest na druhej strane. Tesne pred odchodom do kabín vyťažil zo skrumáže pred bránou Ebuehi a poslal Empoli do vedenia. Po zmene strán odcentroval zľava Ruggeri a na prvej žrdi namieril hlavou presne de Roon. V samom závere ukázal cit pre správny výber miesta striedajúci Højlund, ktorý dokončil akciu Pašaliča a vystrieľal Atalante tri body. Prvé po štyroch dueloch bez víťazstva.