Sinner dotiahol Taliansko do finále Davis Cupu proti Austrálii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sinner dotiahol Taliansko do finále Davis Cupu proti Austrálii

Sinner odplatil Djokoviču prehru z finále Turnaja majstrov spred necelého týždňa vo dvojhre i v štvorhre.
Sinner odplatil Djokoviču prehru z finále Turnaja majstrov spred necelého týždňa vo dvojhre i v štvorhre.Reuters
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 25. novembra?

20:22 - Talianski tenisti sú vo finále Davisovho pohára po 25 rokoch. V semifinále proti Srbom v španielskej Málage boli trikrát jednu loptičku od vyradenia, ale Jannik Sinner (22) odvrátil tri mečbaly v rade proti svetovej jednotke Novakovi Djokovičovi (36) a v nasledujúcej rozhodujúcej štvorhre ho dokázal rovnako eliminovať. V nej odštartovali spolu s Lorenzom Songeom (28) talianske oslavy. Taliansko bude hrať o druhý triumf v nedeľu proti Austrálii. Čítajte viac.

18:15 - O finalistovi definitívne rozhodne štvorhra. Po zhruba 50-minútovej pauze do nej nastúpia obe národné jednotky. Po boku Sinnera bude stáť Sonego, s Djokovičom bude bojovať Kecmanovič. Sledujte priebeh zápasu.

17:45 - A Sinner náročnú úlohu zvládol, hoci mal na mále. Djokoviča porazil 6:2, 2:6 a 7:5 za dve hodiny a 35 minút, hoci za stavu 4:5 a 0:40 pri svojom podaní v treťom sete musel odvrátiť tri mečbaly. Následne Srbovi ukradol servis a nakoniec predsa zvíťazil. Talian tým svetovej jednotke odplatil prehru z finále Turnaja majstrov spred necelého týždňa.

15:05 - Jannik Sinner a Taliansko potrebujú vyhrať, ak chcú, aby rozhodla záverečná štvorhra. Štvrtý hráč rebríčka ATP to však bude mať ťažké, pretože proti nemu bude stáť samotný Novak Djokovič.

14:39 - Semifinálovú bitku začalo lepšie Srbsko, hoci Miomir Kecmanovič prehral prvý set s Lorenzom Musettim 6:7. Následne však 55. tenista sveta zapol naplno a za celkovo 2:23 hodiny získal pre svoju krajinu úvodný bod po výsledku 6:7 (7), 6:2, 6:1.

06:50 - Davis Cup spoznal v piatok večer prvého finalistu, stali sa ním tenisti Austrálie. Tí budú v sobotu pozorne sledovať, komu budú v nedeľňajšom boji o "šalátovú misu" čeliť. Od 12:00 je na programe bitka medzi Srbskom, ktoré vedie Novak Djokovič, a Talianskom pod patronátom Jannika Sinnera.