Slovak Open spoznal finalistov, Mihalíková vo finále kvalifikácie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slovak Open spoznal finalistov, Mihalíková vo finále kvalifikácie
Aktualizované
Tereza Mihalíková ide v Číne ďalej.
Tereza Mihalíková ide v Číne ďalej.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 14. októbra?

22:00 - N. Sriram Balaji s André Begemannom sa stali víťazmi štvorhry na turnaji Slovak Open 2023. Indicko-nemecký pár si vo vyrovnanom finále poradil s kazašsko-ukrajinským tandemom Andrej Golubjov, Denis Molčanov a zvíťazil 6:3, 5:7, 10-8 za 92 minút. Pre oboch víťazov je to prvý titul na bratislavskom challengeri v Národnom tenisovom centre.

18:06 - V boji o titul na bratislavskom Slovak Open sa predstaví aj Gabriel Diallo. Premožiteľ Lukáša Kleina po hodine a pol zdolal amerického protivníka Martina Damma 7:6 (5) a 6:2.

17:01 - Prvým finalistom challengeru Slovak Open sa stal Joris De Loore. Vo vyrovnanom a takmer dve hodiny trvajúcom stretnutí si Belgičan poradil s talianským súperom Lucom Nardim 7:5 a 7:6 (5).

16:34 - Andrej Rubľov zvládol aj svoje šieste tohtoročné semifinále. V Šanghaji zdolal Grigora Dimitrova 7:6, 6:3. Vo svojom štvrtom finále na najväčších podujatiach ATP vyzve Huberta Hurkacza a môže nadviazať na tohtoročný triumf na antuke v Monte Carle.

Zostrih súboja Rubľov - Dimitrov.
Flashscore

16:27 - Tohtoročný tenisový turnaj ATP v Tel Avive zrušili z dôvodu pretrvávajúceho vojenského konfliktu medzi Izraelom a palestínskym militantným hnutím Hamas. V sobotu to potvrdilo vedenie ATP.

"Násilie a teroristické činy, ktorých sme boli svedkami v Izraeli, sú mimo pochopenia. Dôrazne odsudzujeme akúkoľvek formu terorizmu a smútime nad stratami nevinných životov, ku ktorým dochádza počas tohto konfliktu. Dúfame a modlíme sa za mier v regióne," uviedol predseda ATP Andrea Gaudenzi. Podujatie sa malo konať od 5. do 11. novembra.

15:47 - Barbora Krejčíková premenila svoju štvrtú tohtoročnú štvrťfinálovú účasť na postup do finále. Grandslamová šampiónka v súboji bývalých členiek elitnej desiatky rebríčka zničila Dariu Kasatkinovú 6:3, 6:0 a v nedeľu bude bojovať o svoj tretí tohtoročný a celkovo ôsmy titul. Vo finálovom kole nastúpi proti rozbehnutej miestnej nádeji Qinwen Zhengovej.

Zostrih stretnutia Krejčíková - Kasatkinová.
Flashscore

14:05 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková postúpila do finále kvalifikácie na turnaji WTA v čínskom Nančangu. V sobotnom stretnutí zdolala domácu Fang Jing Sün v dvoch setoch 6:2, 6:3. Dvadsaťpäťročná Slovenka zabojuje o postup do hlavnej fázy turnaja proti ďalšej Číňanke Ma Jie-sin.

13:55 - Qinwen Zhengová na ceste do finále turnaja WTA 500 v Zhengzhou nestratila ani set. Nedávna víťazka Ázijských hier v semifinále zmietla Jasmine Paoliniovú 6:2, 6:3. O svoj druhý tohtoročný a zároveň kariérny titul na najvyššom okruhu bude v nedeľu usilovať proti Barbore Krejčíkovej alebo Darii Kasatkinovej.

12:07 - Hubert Hurkacz zdolal v semifinále v Šanghaji 6:3, 6:4 Sebastiana Kordu, ktorý sa na najväčších podnikoch ATP dostal takto ďaleko prvýkrát. Poliak tretíkrát v kariére postúpil do finále turnajov Masters. Najlepší poľský tenista sa v ňom pokúsi nadviazať na predminulý triumf v Miami a napraviť minuloročný neúspech v Montreale. Vo finále sa stretne s Andrejom Rubľovom alebo Grigorom Dimitrovom.

Zostrih zápasu Hurkacz - Korda
Flashscore

11:49 - Jessica Pegulová môže v nedeľu potvrdiť úlohu najväčšej favoritky prebiehajúcej akcie WTA 250 v Soule. Štvrtá hráčka rebríčka si v semifinále poradila 6:4, 6:3 s bývalou svetovou dvanástkou Yaninou Wickmayerovou a má na dosah svoj štvrtý titul, prvý mimo severoamerického kontinentu. Jej súperkou vo finále bude zástupkyňa druhej stovky poradí Yue Yuan.

Zostrih zápasu Pegulová – Wickmayerová.
Flashscore

11:32 - Katarína Siniaková pokračuje v Hongkongu vo skvelých výkonoch. Bývalá 31. hráčka poradia, ktorá teraz figuruje až na 85. mieste a pred pár týždňami mala na konte sériu siedmich porážok, zdolala v semifinále 6:4, 6:2 Martinu Trevisanovú a druhýkrát v sezóne postúpila do finále. O celkovo piaty titul bude víťazka nedávnej akcie v Bad Homburgu bojovať s grandslamovou finalistkou Fernandezovou.

Zostrih zápasu Trevisanová – Siniaková.
Flashscore

10:12- Leylah Fernandezová pokračuje v Hongkongu vo svojom najlepšom tohtoročnom turnaji. Bývalá finalistka US Open zdolala 6:2, 7:5 Annu Blinkovovú a nadviazala na skalpy talentovaných tínedžeriek Lindy Fruhvirtovej a Mirry Andrejevovej. Vo svojom prvom finále od vlaňajšieho marca, keď obhájila trofej v Monterrey, bude súperkou Kataríny Siniakovej alebo Martiny Trevisanovej. V nedeľu si zahrá o tretí titul, prvý mimo mexického mesta.

09:29 - Yue Yuan v Soule už druhýkrát vylepšila svoje maximum na najvyššom okruhu. Dvadsaťpäťročná Číňanka zdolala vo svojom prvom štvrťfinále Máriu Bouzkovú a v semifinále pretlačila 6:7, 6:4, 6:2 Eminu Bektasovú, ktorá sa medzi najlepšiu štvorku na turnajoch WTA pozrela prvýkrát v kariére. Vo svojom najväčšom finále vyzve Jessicu Pegulovú alebo Yaninu Wickmayerovú.

09:03 - Anastasia Detiucová odohrala svoj prvý tohtoročný súťažný zápas v singli, v kvalifikácii turnaja WTA 250 v Nanchangu skončila hneď v úvodnom kole. Dvadsaťštyriročná Češka moldavského pôvodu podľahla 3:6, 3:6 svojej občasnej deblovej parťáčke Amine Anšbovej.

08:43 - Marie Bouzková vo štvorhre neprehrala už osem zápasov v rade. Týždeň po deblovom triumfe na 'tisícke' v Pekingu so Španielkou Sarou Sorribesovou si zahrá o titul aj na turnaji WTA 250 v juhokórejskom Soule po boku bývalej najlepšej deblistky sveta Bethanie Mattekovej-Sandsovej, v semifinále druhý nasadený česko-americký pár porazil 6:3, 6:1 Irinu Chromačevovú a Fang-Hsien Wu.

07:28 - Podujatie Slovak Open spoznalo najlepšiu štvoricu tenistov. O postup do finále sa pobijú Belgičan De Loore s Talianom Nardim, v druhom strete si v zámorskom zápase sily zmerajú Američan Damm a Kanaďan Diallo, premožiteľ Lukáš Kleina.

06:42 - Aj počas soboty budú na ázijských turnajoch k videniu atraktívne zápasy. V Šanghaji sa o prienik do finále posnažia Hubert Hurkacz so Sebastianom Kordom a Grigor Dimitrov s Andrejom Rubľovom. V Soule si potom o postup do finále zahrá napríklad Američanka Pegulová s Belgičankou Wickmayerovou.