Štartuje Pohár Billie Jean Kingovej, Molčan v Helsinkách s trojsetovou bitkou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štartuje Pohár Billie Jean Kingovej, Molčan v Helsinkách s trojsetovou bitkou

Štartuje Pohár Billie Jean Kingovej.
Štartuje Pohár Billie Jean Kingovej.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 7. novembra?

23:53 - Svetová pätnástka Karen Chačanov vstúpil do halového podujatia ATP 250 v Métách očakávaným víťazstvom, keď zdolal domáceho hráča Constanta Lestienna dvakrát 6:4 a vzájomnú bilanciu upravil na 3:0. Vo štvrťfinále sa tretí nasadený Rus stretne s krajanom Alexandrom Ševčenkom alebo Maďarom Matom Valkuszom.

Zostrih zápasu Lestienne - Chačanov.
Flashscore

23:32 - České tenistky zvíťazili na finálovom turnaji pohára Billie Jean Kingovej v Seville nad obhajkyňami titulu 3:0. Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková získali tretí bod vo štvorhre, keď zdolali Viktoriu Golubicovú a Jil Teichmannovú 7:6, 6:2.

22:02 - Dominic Thiem končí na halovom turnaji ATP 250 vo francúzskych Metách rovnako ako vlani v druhom kole. Tento rok rakúsky finalista z roku 2016 nestačil na domácu nasadenú štvorku Uga Humberta 6:7, 6:4, 3:6.

Zostrih zápasu Humbert - Thiem.
Flashscore

21:11 – České tenistky urobili prvý krok na ceste za postupom do semifinále Billie Jean King Cupu. Do boja o prvé miesto v trojčlennej skupine vstúpili výhrou nad Švajčiarkami a vrátili im prehry z predchádzajúcich dvoch ročníkov. O body sa postarali už vo dvojhrách debutantky Linda Nosková a Marie Bouzková, ktorá zvýšila na 2:0 po triumfe dvakrát 6:4 s Viktoriou Golubicovou. Druhý zápas čaká na český výber v piatok, keď vyzve tím USA.

19:04 - České tenistky nastúpili na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej v španielskej Seville. V úvodnom zápase sa ujali vedenia 1:0 proti premožiteľkám z posledných dvoch ročníkov Švajčiarkám. V súboji 18-ročných tenistiek zdolala Linda Nosková Céline Naefovú 7:6, 4:6, 6:4. O víťazstve môže rozhodnúť Marie Bouzková, ktorá nastúpi proti Viktorii Golubicovej.

16:53 - Reprezentantky Slovinska zvíťazili vo svojom prvom zápase B-skupiny Pohára Billie-Jean Kingovej v Seville nad Austráliou 2:1. Vo štvorhre znížili konečný stav súboja Kimberly Birrellová so Storm Hunterovou, ktoré triumfovali nad Veronikou Erjavecovou a Elou Nalou Miličovou 7:5, 6:7 (2), 10:5.

16:16 - Fabio Fognini v úvodnom kole halového podujatia ATP v Métách porazil Thiaga Seybotha Wildeho v dvoch tajbrejkoch a pripísal si prvé víťazstvo na hlavnej tour od postupu do tretieho kola French Open. O štvrťfinále sa bývalý deviaty hráč rebríčka a v súčasnosti 147. hráč sveta pobije s vlaňajším finalistom Alexandrom Bublikom.

15:39 - Máté Valkusz sa ako lucky loser dostal do hlavnej fázy turnaja ATP 250 v Métách a premiérovo postúpil do druhého kola na najvyššom okruhu. Dvadsaťpäťročný Maďar zdolal deviateho nasadeného Nemca Daniela Altmaiera prekvapujúco hladko 6:2, 6:2 a o štvrťfinále si zahrá s Alexandrom Ševčenkom (H2H 1:1).

14:05 - Alex Molčan zvládol úvodnú prekážku na challengeri vo fínskych Helsinkách a po 103 minútach vyradil Taliana Mattiu Bellucciho 6:0, 2:6, 1:6. Slovenská singlová jednotka sa stretne v osemfinále buď s Belgičanom de Loorem, alebo s druhým nasadeným a navyše domácim tenistom Ruusuvuorim.

13:30 - Minuloročné finalistky z Austrálie si na finálovom turnaji Pohára Billie Jean Kingovej v španielskej Seville skomplikovali postup do vyraďovacích bojov. V zápase skupiny proti Slovinsku prehrali už po dvojhrách, keď Ajla Tomljanovičová podľahla 4:6, 1:6 Kaji Juvanovej a Darja Savilleová prehrala 1:6, 4:6 s Tamarou Zidansekovou.

07:15 - Iga Swiateková na ceste za triumfom na Turnaji majsteriek stratila v piatich zápasoch len 20 gemov, čo je najmenej od roku 2002. Vtedy však naposledy hralo iba vyraďovacím spôsobom, zisk titulu viedol cez štyri súperky. Belgičanke Kim Clijstersovej pomohol pred 21 rokmi jeden skreč a jeden postup bez boja.

06:00 - V utorok sa začnú dlho očakávané boje v Pohári Billie Jean Kingovej. Do súťaže vstupujú Češky, ktoré sa postavia proti minuloročným víťazkám zo Švajčiarska. Predpoludním začnú svoje účinkovanie aj Austrálčanky proti Slovinkám.

00:30 - Štvornásobná grandslamová šampiónka Iga Swiateková rozšírila svoju pestrú zbierku trofejí o titul z Turnaja majsteriek. Poľská tenistka v mexickom Cancúne nestratila v piatich zápasoch ani set, vo finále deklasovala 6:1, 6:0 Američanku Jessicu Pegulovú a po dvoch mesiacoch sa vráti na post svetovej jednotky pred Arynu Sabalenkovú. Za svoj šiesty tohtoročný triumf zinkasuje prémiu takmer 3,1 milióna dolárov (2,89 milióna eur) a sezónu zakončí druhýkrát za sebou na čele rebríčka WTA.

Zostrih súboja Swiateková - Pegulová.
Flashscore