Jamrichová zabojuje o trofej, štvorhry juniorov vyhrali Američania. Djokovič 11. titul nezíska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová zabojuje o trofej, štvorhry juniorov vyhrali Američania. Djokovič 11. titul nezíska

Jamrichová dokráčala do finále Australian Open.
Jamrichová dokráčala do finále Australian Open.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 26. januára?

18:45 - Zverev viní z poklesu energie fyzický stav: Frustrujúce, vzalo mi to šancu.

14:15 - Ruský tenista Daniil Medvedev bude súperom Taliana Jannika Sinnera vo finále mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open. V pozícii tretieho nasadeného hráča zdolal v piatkovom semifinále turnajovú šestku Nemca Alexandra Zvereva po takmer 4,5-hodinovom päťsetovom boji 5:7, 3:6, 7:6 (4), 7:6 (5), 6:3. V dueli o titul nastúpi v nedeľu o 9:30. Viac sa dočítate v článku.

11:09 - Z titulu v juniorskej štvorhre sa napokon netešil ani jeden z nižšie spomínaných českých zástupcov. Petr Brunclíl i Julie Paštiková so svojimi kolegami prehrali finálové boje v Melbourne. Medzi dievčatami sa tešilo americké duo Grantová - Jovičová, turnaj chlapcov ovládli ich krajania Exsted s Woesrendickom.

08:12 - Jannik Sinner sa stal prvým finalistom mužskej dvojhry na Australian Open. V pozícii turnajovej štvorky zdolal v semifinále najvyššie nasadeného obhajcu titulu Novaka Djokoviča 6:1, 6:2, 6:7 (6), 6:3. Srb tak 11. titul z Melbourne nezíska. V dueli o prvý grandslamový titul nastúpi taliansky tenista v nedeľu proti víťazovi súboja medzi Rusom Daniilom Medvedevom a Nemcom Alexandrom Zverevom. Viac v článku.

06:53 - Čech Petr Brunclík s Britom Viktorom Frydrychom a Češka Julie Paštiková s Nemkou Juliou Stusekovou sa prebojovali do finále juniorskej štvorhry na prebiehajúcom Australian Open. Obe české nádeje čaká v rámci piatkového programu ešte aj súboj o titul.

06:45 - Súperkou Renáty Jamrichovej vo finále dievčenského Australian Open bude Emerson Jonesová. Austrálčanka si v semifinále po hodine a piatich minútach poradila s bulharskou súperkou Ivou Ivanovovou 6:4 a 6:1.

05:02 - Posledný krok od titulu. Jamrichová postúpila do finále Australian Open.

04:50 - Jan Kumstát pokračuje vo fenomenálnom debute na juniorských grandslamoch. Sedemnásťročný Čech v semifinále Australian Open zmietol 6:1, 6:3 Holanďana Meesa Rottgeringa a zahrá si o titul. Jeho súperom bude nasadená štvorka Rei Sakamoto z Japonska.