Jamrichová ovládla juniorský Australian Open, ženský titul obhájila Sabalenková

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová ovládla juniorský Australian Open, ženský titul obhájila Sabalenková

Jamrichová sa teší z grandslamovej trofeje.
Jamrichová sa teší z grandslamovej trofeje.Profimedia / Flashscore
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 27. januára?

19:04 - Katarína Kužmová s Ninou Vargovou získali deblový titul na medzinárodnom ženskom turnaji ITF WTT W35 v tuniskom Monastire. Slovenská dvojica zvíťazila vo finále nad britským párom Madeleine Brooksová, Katy Dunneová a zdolala ju 6:4, 6:3. Pre dvadsaťdvaročnú Kužmovú je to už deviaty deblový titul medzi ženami, osemnásťročná Vargová sa tešila po druhý raz.

13:42 - Indicko-austrálska dvojica Rohan Bopanna a Matthew Ebden vyhrala vo finále štvorhry na grandslamovom turnaji Australian Open. V sobotňajšom finále si poradili s Talianmi Simonem Bolellim a Andreom Vavassorim v dvoch setoch 7:6 (0), 7:5. Viac sa dočítate v článku.

11:03 - Aryna Sabalenková získala aj svoj druhý grandslamový vavrín na Australian Open. Aktuálna svetová dvojka zdolala 6:3, 6:2 debutantku vo finále majorov Čeng Čchin-wen a ako prvá od krajanky Viktórie Azarenkovej v roku 2013 obhájila ženský triumf v Melbourne Parku. Bieloruska to dokonca zvládla bez straty setu a zaregistrovala svoj celkovo 14. titul, prvý od vlaňajšieho mája. Viac v článku.

06:35 - Na absolútne vyvrcholenie Grand Slamu v Austrálii čaká aj dvojhra žien. Od 9:30 sa v Melbourne proti sebe postavia Čeng Čchin-wen a Aryna Sabalenková, ktorá obhajuje minuloročný titul.

05:59 - Šampiónom austrálskej dvojhry chlapcov sa stal Rei Sakamoto. Japonský tenista si v grandslamovom finále poradil s českým súperom Janom Kumstátom, ktorého po dvoch hodinách a 13 minútach zdolal 3:6, 7:6 (2) a 7:5.

04:45 - Renáta Jamrichová dokráčala v Melbourne až na vrchol. Talentovaná Slovenka vo finále juniorskej dvojhry dievčat zdolala domácu protivníčku a na Australian Open oslavuje celkový triumf. Viac v článku.