Swiateková nestačila na Rybakinovú, Tsitsipas vo finále v Barcelone

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Swiateková nestačila na Rybakinovú, Tsitsipas vo finále v Barcelone
Swiateková v Nemecku dohrala.
Swiateková v Nemecku dohrala.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 20. apríla?

20:04 - Koniec bývalej svetovej jednotky, Muguruzová sa do tenisového kolotoča nevráti.

19:15 - Magda Linetteová zdolala na antuke vo francúzskom Rouene Ukrajinku Anhelinu Kalininovú 6:1, 4:6, 6:2 a siedmykrát v kariére sa dostala do finále turnaja WTA a prvýkrát mimo tvrdého povrchu. O svoj tretí titul a prvý po štyroch rokoch si tridsaťdvaročná Poľka zahrá s Američankou Sloane Stephensovou.

18:58 - Druhým finalistom turnaja v Barcelone a stal piaty nasadený Grék Stefanos Tsitsipas po triumfe nad Dušanom Lajovičom zo Srbska 5:7, 6:4, 6:2.

Zostrih stretnutia Lajovič - Tsitsipas.
Flashscore

18:52 - Markéta Vondroušová nenadviazala na skalp Aryny Sabalenkovej na antukovom turnaji WTA 500 v Stuttgarte a neukončila čakanie na svoje prvé finále od Wimbledonu. Česká tenistka prehrala s 21-ročnou Martou Kosťukovou 6:7, 2:6, hoci v prvom sete zmazala manko 1:5 a 15:40. O druhú a najcennejšiu trofej si Ukrajinka zahrá proti Kazaške Jelene Rybakinovej.

17:34 - Kazašská tenistka Jelena Rybakinová postúpila do finále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. V semifinále zdolala svetovú jednotku a dvojnásobnú šampiónku podujatia Igu Swiatekovú z Poľska 6:3, 4:6 a 6:3.

16:45 - Dánsky mladík Holger Rune skončil na turnaji ATP 250 v Mníchove. Po sérii 11 víťazstiev v Bavorsku našiel v semifinále premožiteľa v domácom Janovi-Lennardovi Struffovi, ktorý svetovú sedmičku deklasoval 6:2, 6:0. O titul si nemecký tenista zahrá s Taylorom Fritzom.

16:30 - Sloane Stephensová vo svojom prvom semifinále od mája minulého roka na antukovom turnaji WTA 250 v Rouene zdolala Caroline Garciovú 6:3, 6:2 a po sérii ôsmich víťazných setov v rade sa prvýkrát po viac ako dvoch rokoch dostala do finále. Druhou finalistkou je Poľka Magda Linettová po triumfe nad treťou nasadenou Anhelinou Kalininovou z Ukrajiny 6:1, 4:6, 6:2

15:39 – Nórsky tenista Casper Ruud na antukovom turnaji ATP 500 v Barcelone porazil 7:6, 6:4 Argentínčana Tomása Martína Etcheverryho a bez straty setu postúpil do celkovo 22. finále. O 11. titul, ale prvý na akcii vyššej kategórie ako ATP 250, sa trojnásobný grandslamový finalista pobije v odvete za týždeň starú finálovú porážku z Masters v Monte Carle s Grékom Stefanosom Tsitsipasom alebo so Srbom Dušanom Lajovičom.

Zostrih stretnutia Ruud - Etcheverry.
Flashscore

15:12 - Američan Taylor Fritz sa stal prvým finalistom dvojhry na tenisovom turnaji ATP v Mníchove. V semifinále si ako tretí nasadený poradil s Cristianom Garínom z Čile 6:3 a 6:4. Viac v článku.

15:00 - Maďarský tenista Márton Fucsovics sa prebojoval do finále dvojhry na tenisovom turnaji ATP v Bukurešti. V semifinále vyradil štvorku pavúka Alejandra Tabila z Čile 6:4, 6:4.

12:34 - Argentínsky súboj vo štvrťfinále dvojhry na tenisovom turnaji ATP v Bukurešti dopadol lepšie pre piateho nasadeného Mariana Navoneho, ktorý zdolal krajana a jednotku pavúka Francisca Cerúndola 5:7, 6:4, 7:5. Jeho ďalším súperom bude Francúz Gregoire Barrere.

12:32 - Nemecký tenista Jan-Lennard Struff zvíťazil vo štvrťfinále dvojhry na domácom turnaji ATP v Mníchove nad Kanaďanom Felixom Augerom-Aliassimeom 7:5, 6:4. Súperom štvrtého nasadeného Struffa v zápase o postup do finále podujatia v bavorskej metropole bude dvojka pavúka Holger Rune z Dánska.

11:08 - Semifinálové bitky uvidí aj mužský turnaj v Barcelone. Španielska antuka zažije stret Caspera Ruuda s argentínskym oponentom Tomásom Martínom Etcheverrym. Ďalší súboj predvedú Stefanos Tsitsipas a Dušan Lajovič.

10:57 - Už len posledná štvorica hráčok ostala aj na antukovom turnaji v meste Rouen. Francúzske podujatie poobede uvidí meranie síl Sloane Stephensovej s Caroline Garciovou. O prienik do finále sa pobijú aj Magda Linettová a Anhelina Kalininová.

10:45 - Viacero turnajov čaká semifinálová fáza. V Stuttgarte sa v boji o finále predstaví svetová jednotka Iga Swiateková, ktorá v lákavom zápase nastúpi proti Jelene Rybakinovej. O ďalšie semifinále sa postarajú Markéta Vondroušová a Marta Kosťuková.

10:28 - Barbora Krejčíková a Laura Siegemundová ukončili druhý z troch spoločných turnajov odstúpením pred semifinálovým duelom. Na antukovej akcii WTA 500 v Stuttgarte česko-nemecký pár pustil bez boja do finále Norku Ulrikke Eikeriovú s Američankou Ingrid Neelovou, dôvodom sú bolesti chrbta 37-ročnej Siegemundovej.