Dobré správy pre slovenský tenis, Hrunčáková v nominácii na prestížne ocenenie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dobré správy pre slovenský tenis, Hrunčáková v nominácii na prestížne ocenenie
Výkony Hrunčákovej neostali nepovšimnuté.
Výkony Hrunčákovej neostali nepovšimnuté.Profimedia
Viktória Hrunčáková (25) sa dostala do nominácie na "Srdce". Ide o ocenenie za skvelú reprezentáciu v Pohári Billie Jean Kingovej. Túto skutočnosť oznámila Slovenskému tenisovému zväzu Medzinárodná tenisová federácia (ITF).

Hrunčáková v novembri rozhodujúcou mierou prispela k víťazstvu Slovenska nad Argentínou v stretnutí o udržanie sa v I. svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej. V pozícii tímovej dvojky vyhrala obe svoje dvojhry, keď zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú aj dvojku Juliu Rierovú. V oboch zápasoch pritom bola set dole, no dokázala dianie na kurte otočiť a poslať tak Slovensko do budúcoročnej kvalifikácie o postup na finálový turnaj.

Okrem dvadsaťpäťročnej Slovenky sú v nominácii za skvelé výkony v play-off stretnutiach nominované Britka Katie Boulterová, Mexičanka Fernanda Contrerasová a Ukrajinka Anhelina Kalininová.

Informácie o nominovaných a samotnom fanúšikovskom hlasovaní nájdete na stránke Pohára Billie Jean Kingovej. O držiteľoch rozhoduje svojím hlasovaním tenisová verejnosť v termíne od 13. decembra - 18. decembra. Výsledky oznámi ITF 20. decembra.

Slovenská tenistka môže získať prestížne ocenenie.
Slovenská tenistka môže získať prestížne ocenenie.Profimedia