Austrálčania porazili Čechov, Šramková vo Valencii hladko ďalej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Austrálčania porazili Čechov, Šramková vo Valencii hladko ďalej

Šramková má za sebou úspešný vstup do turnaja vo Valencii.
Šramková má za sebou úspešný vstup do turnaja vo Valencii.Profimedia
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 22. novembra?

23:17 - Tenisti Austrálie postúpili do semifinále finálového turnaja Davisovho pohára. V stredajšom súboji v španielskej Málage zdolali Čechov 2:1, o svojom triumfe rozhodli v záverečnej štvorhre. V ďalšej fáze ich v piatok čakajú Fíni, ktorí v utorok zdolali obhajcov trofeje z Kanady.

V prvej dvojhre Tomáš Macháč zdolal Jordana Thompsona 6:4 a 7:5. V druhom zápase si v súboji jednotiek tímov poradil Alex de Minaur s Jiřím Lehečkom 4:6, 7:6 (2) a 7:5. Vo štvorhre už favorizovaný pár Matthew Ebden a Max Purcell potvrdil svoje kvality a Adama Pavláska s Lehečkom zdolal 6:4, 7:5.

Každý zápas vyraďovacej časti pozostáva z dvoch dvojhier a prípadnej rozhodujúcej štvorhry. Finále je na programe v nedeľu od 16:00.

18:00 - Rebecca Šramková postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v španielskej Valencii (100 000 USD, antuka vonku). Šiesta nasadená hráčka si v úvodnom zápase hladko poradila s ruskou kvalifikantkou Alinou Čarajevovou a zdolala ju 6:1, 6:2 za 80 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom kole zmeria sily s ďalšou kvalifikantkou Sebastiannou Scilipotiovou zo Švajčiarska.

16:58 - Najmenej turnajov, najviac peňazí. Rebríček zárobkov ovládol v tomto roku Djokovič.

16:32 - Predvianočné obdobie spestrí Svetová tenisová liga, uvidíme aj návrat Badosovej.

08:36 - Veľké plány Wimbledonu dostali stopku. Mestská časť Londýna nesúhlasí s rozšírením.

07:11 - Fíni sa stali prvým severoeurópskym tímom, ktorý sa dostal do semifinále Davisovho pohára od úspechu Švédska v roku 2007. Harri Heliövaara a Otto Virtanen prispeli k historickému postupu medzi elitné svetové kvarteto rozhodujúcou štvorhrou, v ktorej zdolali kanadský pár Alexis Galarneau a Vasek Pospisil 7:5, 6:3.