Tennis Tracker: Jamrichová si napravila chuť v debli, Zverev opäť v semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Jamrichová si napravila chuť v debli, Zverev opäť v semifinále
Aktualizované
Zverev sa tretí rok po sebe prebojoval do semifinále French Open.
Zverev sa tretí rok po sebe prebojoval do semifinále French Open.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 7. júna?

23:45 - Casper Ruud po roku opäť porazil Holgera Runeho vo štvrťfinále French Open. Nórsky tenista zdolal nesústredeného Dána 6:1, 6:2, 3:6, 6:3. Odplatil mu nedávnu prehru z Ríma. Vylepšil vzájomnú bilanciu na 5-1 a prvýkrát v sezóne si pripísal skalp hráča Top 10.

19:40 - Alexander Zverev (26) zdolal v Paríži Argentínčana Tomása Martína Etcheverryho (23) 6:4, 3:6, 6:3, 6:4 a tretí rok po sebe postúpil do semifinále French Open. Nemec bude hrať s Ruudom alebo Runom o druhé grandslamové finále na US Open 2020.

19:30 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová s Taliankou Federicou Urgesiovou postúpili do štvrťfinále štvorhry junioriek na grandslamovom turnaji Roland Garros. Šampiónky Australian Open zdolali v 2. kole ako nasadené trojky taliansky pár Francesca Paceová, Alessandra Teodosescuová 7:6 (5), 3:6, 11:9. V rozhodujúcom supertajbrejku odvrátili mečbal.

17:30 - Rebecca Šramková sa prebojovala do druhého kola dvojhry na antukovom turnaji WTA 125 v Makarskej. Úspešná kvalifikantka otočila v úvodnom zápase hlavnej súťaže vývoj duelu so Slovinkou Dalilou Jakupovičovou a zdolala ju 2:6, 6:1, 6:4 za 98 minút. Zverenka trénera Milana Martinca si v súboji o postup do štvrťfinále zmeria sily so štvrtou nasadenou Američankou Peyton Stearnsovou (69. WTA). Informoval FB stránka Slovenský tenisový zväz.

15:40 - Iga Swiateková pokračuje v obhajobe titulu na French Open bez straty jediného setu. Víťazka dvoch z posledných troch edícií zdolala v repríze minuloročného finále Cori Gauffovú 6:4, 6:2 a Američanke nepovolila ani set v siedmom vzájomnom stretnutí. O svoje štvrté grandslamové finále, v ktorých má stopercentnú úspešnosť, si zahrá s Beatriz Haddadovou Maiovou (h2h 0-1).

15:00 - Lukáš Klein sa hladko prebojoval do štvrťfinále dvojhry na challengeri 100 v Prostějove. Šiesty nasadený hráč zvíťazil v druhom kole nad Američanom Emiliom Navom, ktorého zdolal 6:3, 6:2 za 80 minút. Zverenec trénera Petra Vlka zabojuje v ďalšom zápase proti najvyššie nasadenému domácemu Jiřímu Lehečkovi (41. ATP). Vo vzájomných zápasoch vedie Klein nad Lehečkom 2-1. Informáciu priniesol Slovenský tenisový zväz.

14:00 - Beatriz Haddadová Maiová vyhrala na tohtoročnom French Open už štvrtý trojsetový súboj v rade a po obrate ovládla tretí zápas za sebou. Prvá brazílska štvrťfinalistka grandslamového turnaja od roku 1968 si poradila po setoch 3:6, 7:6, 6:1 so svetovou sedmičkou a finalistkou dvoch minuloročných grandslamov Ons Džabúrovou. V semifinále sa stretne s víťazkou reprízy minuloročného finále medzi Igou Swiatekovou a Cori Gauffovou.

12:30 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová neuspela v osemfinále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Roland Garros. V pozícii nasadenej sedmičky prehrala s Ruskou Anastasiou Gurevovou 2:6, 4:6. Na parížskej antuke ešte pokračuje vo štvorhre po boku Talianky Federicy Urgesiovej, s ktorou v januári triumfovala na Australian Open. 

6:10 - Na antukových dvorcoch v areáli Rolanda Garrosa sa v stredu odohrá osem štvrťfinálových súbojov - štyri dvojhry a štyri štvorhry. V mužskej časti sa predstaví aj svetová štvorka Casper Ruud, v ženskom "pavúku" bude o postup medzi elitné kvarteto usilovať aktuálna jednotka rebríčka WTA Iga Swiateková, ktorá v repríze vlaňajšieho finále vyzve Američanku Coco Gauffovú.