Schmiedlová viedla, ale na Udvardyovú nestačila. S Hamburgom sa lúči v 1. kole

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová viedla, ale na Udvardyovú nestačila. S Hamburgom sa lúči v 1. kole

Schmiedlová nestačila na maďarskú tenistku ani v druhom vzájomnom vystúpení.
Schmiedlová nestačila na maďarskú tenistku ani v druhom vzájomnom vystúpení.Profimedia
Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová (28) vypadla na antukovom turnaji WTA v Hamburgu už v prvom kole. V ňom nestačila na Pannu Udvardyovú z Maďarska, ktorej podľahla v troch setoch 6:3, 3:6 a 1:6.

Panna Udvardyová - Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ  3:6, 6:3, 6:1

Panna Udvardyová neprežíva aktuálne najvydarenejšie obdobie. V minulom týždni vypadla už v prvom kole na turnaji v Rumunsku. Skončila na rakete 248. hráčke sveta, kvalifikantke Veronike Erjavecovej. V roku 2023 to bol pre maďarskú tenistku šestnásty turnaj. Až v deviatich z nich vypadla v prvom kole. 

Jej forma bola ovplyvnená dvojmesačným zranením členka. Vlani ovládla turnaj v Buenos Aires a v Rumunsku sa prebojovala do finále. V druhom vzájomnom súboji proti Anne Karolíne Schmiedlovej prehrala prvý set. Dvadsaťosemročnej slovenskej tenistke ale vedenie nestačilo. Po dvoch hodinách v boji s Maďarkou padla. 

Zostrih zápasu Schmiedlová - Udvardyová
Flashscore

Nenadviazala tak na vydarenú minulotýždňovú účasť v Budapešti, kde sa prebojovala do semifinále. Dosiahla prvé štvrťfinále od minulého roku a semifinále dokonca premiérovo od 2019. V Hamburgu ale končí už v prvom kole. 

Štatistika zápasu
Štatistika zápasuFlashscore