Dážď opäť úradoval, Klein si na premiéru musí počkať. Schmiedlová v Indian Wells končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dážď opäť úradoval, Klein si na premiéru musí počkať. Schmiedlová v Indian Wells končí

Kleinov debut sa o pár hodín posunul.
Kleinov debut sa o pár hodín posunul.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 8. marca?

23:07 - Angelique Kerberová, ktorá sa vrátila po materskej prestávke, zdolala v 2. kole v Indian Wells svetovú desiatku Jelenu Ostapenkovú 5:7, 6:3, 6:3 a pripísala si druhé individuálne turnajové víťazstvo od svojho návratu. 

21:32 - Jannik Sinner vyhral svoj 13. zápas v tomto roku a úspešne vykročil do turnaja Masters v Indian Wells za obhajobou vlaňajšieho semifinále. Úradujúci šampión Australian Open v úvodnom zápase zmietol Thanasiho Kokkinakisa 6:3, 6:0.

21:17 - Markéta Vondroušová má za sebou skvelý vstup do turnaja WTA 1000 v Indian Wells. Úradujúca wimbledonská šampiónka a česká jednotka rebríčka zdolala vo svojom úvodnom zápase kvalifikantku Bernardu Peraovú 6:0, 6:2. O svoje piate osemfinále na tomto podujatí sa stretne s Martou Kosťukovou alebo ďalšou kvalifikantkou Mai Hontamovou. 

21:09 - Alex de Minaur pricestoval do Indian Wells po úspešnej obhajobe titulu v Acapulcu a do svojho prvého tohtoročného podujatia Masters vstúpil jasným víťazstvom 6:1, 6:2 nad Tarasom Danielom. 

08:19 - Lukáš Klein si na svoju premiéru v Indian Wells bude musieť ešte chvíľu počkať. Zápas slovenského tenistu s americkým súperom Nicolasom Morenom De Alboranom sa posunul na 23:00 SEČ. Dôvodom bol dážď. Odložené boli aj ďalšie štyri súboje.

07:22 - Miloš Raonič oslavuje úspešný návrat na turnaj série Masters v Indian Wells, kde sa mal pôvodne v prvom kole tohtoročného podujatia stretnúť s Rafaelom Nadalom. Bývalý tretí hráč sveta, ktorý sa pri posledných štyroch štartoch na tomto mieste dostal minimálne do semifinále, si poradil s lucky loserom Sumitom Nagalom dvakrát 6:3 a v druhom kole sa stretne s hráčom z TOP 10 Holgerom Runom.

07:13 - Naomi Osaková sa po dvoch rokoch úspešne vrátila do Indian Wells, kde v roku 2018 získala prvý zo svojich siedmich titulov. Štvornásobná grandslamová šampiónka a bývalá svetová jednotka, ktorá sa tento rok vracia po materskej prestávke, začala v kalifornskej púšti suverénnym víťazstvom 6:3, 6:1 nad bývalou svetovou päťkou Sarou Erraniovou a v druhom kole vyzve 14. nasadenú Ľudmilu Samsonovovú.

07:08 - Svetová jednotka a rekordér v počte grandslamových trofejí Novak Djokovič sa po dlhých piatich rokoch vrátil na turnaj Masters v Indian Wells a na mieste, kde v minulosti päťkrát triumfoval, otvorí ročník úvodným súbojom s Aleksandrom Vukičom. Austrálsky tenista v úvodnom kole zdolal Šintara Močizukiho v dvoch tajbrejkoch.

02:32 - Kanár a prehra za 71 minút. Rýchly koniec Schmiedlovej na turnaji v Indian Wells.

01:22 - Karolína Plíšková na úspešný február v Indian Wells nenadviaže. Bývalá svetová jednotka prehrala v 1. kole kalifornskej "tisícky" s Annou Blinkovovou 1:6, 6:2, 4:6 a len druhýkrát v kariére nezvládla vstup do hlavnej súťaže tohto podujatia. O postup medzi 32 najlepších si Ruska zahrá so svetovou päťkou Jessicou Pegulovou.

00:44 - Jakub Menšík dokázal vyhrať svoj úvodný zápas aj pri svojom piatom štarte v hlavnej súťaži na najvyššom okruhu v kariére. Svoj debut na Masters v Indian Wells otvoril víťazstvom 6:3, 6:4 nad kvalifikantom Seong Chan Hongom a v druhom kole vyzve nasadenú šestnástku a domáceho reprezentanta Bena Sheltona

00:38 - Venus Williamsová neuspela vo svojom prvom zápase od minuloročného US Open, hoci až do polovice druhého setu bola lepšou hráčkou na kurte. Legendárna 43-ročná Američanka, ktorá za posledné štyri roky zaznamenala celkovo len sedem víťazstiev, však prehrala posledných 10 gemov a nestačila na kvalifikantku Nao Hibinovú 6:2, 3:6, 0:6.

00:10 - Gaël Monfils na turnaji Masters v Indian Wells zdolal Austrálčana Maxa Purcella 6:1, 6:2 a odplatil mu tri roky starú prehru z trávy v Eastbourne. V druhom kole sa 37-ročný Francúz stretne s Poliakom Hubertom Hurkaczom.