Sakkariovej sa pod novým trénerom darí. Dvojnásobný koniec pre Kovalíka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sakkariovej sa pod novým trénerom darí. Dvojnásobný koniec pre Kovalíka
Sakkariová v Indian Wells postúpila medzi osem najlepších.
Sakkariová v Indian Wells postúpila medzi osem najlepších.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 14. marca?

23:47 - Štvrťfinále medzi Carlosom Alcarazom a Alexandrom Zverevom na turnaji Masters 1000 v Indian Wells prerušil počas tretieho gemu (1:1) masívny útok včiel. Okolo kamery pohybujúcej sa nad kurtom sa začali schádzať stovky inak užitočného hmyzu a obaja tenisti museli odísť do šatní. Španiel podľa prvých správ od agenta dostal žihadlo do čela, zápas zostáva prerušený na neurčito.

23:18 - Tereza MIhalíková spoločne s Taliankou Sarou Erraniovou postúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA 125 v americkom Charlestone. V pozícii štvoriek pavúka si vo štvrťfinále poradili s britskou dvojicou Harriet Dartová, Heather Watsonová a zdolali ju 4:6, 6:2, 10:6 za 80 minút. V súboji o postup do finále na podujatí hranom vonku na tvrdom povrchu zabojujú proti najvyššie nasadenému rusko-rumunskému tandemu Irina Chromačevová, Monica Niculescová.

23:05 - Tommy Paul druhýkrát v kariére zdolal Nóra Caspera Ruuda, prvýkrát po využití mečbalu a sérii štyroch prehier. Na domácej pôde v Indian Wells zvíťazil 6:2, 1:6, 6:3, upravil vzájomnú bilanciu na 2:4 a postúpil do svojho druhého semifinále na turnajoch Masters 1000. O najväčšie finále si 26-ročný Američan zahrá buď s Daniilom Medvedevom, alebo Holgerom Runem.

22:31 - Aj z druhej marcovej "tisícky", tentokrát v Miami, sa odhlásila svetová sedmička Markéta Vondroušová, ktorá v pondelok pred zápasom 3. kola v Indian Wells odstúpila z osobných dôvodov. Dvadsaťštyriročná Češka sa pri posledných troch štartoch na Floride dostala minimálne do osemfinále, v roku 2019 bola dokonca medzi najlepšími ôsmimi.

22:07 - Poľska tenistka Iga Swiateková sa prebojovala do semifinále turnaja WTA v kalifornskom Indian Wells. Najvyššie nasadená hráčka vyhrala vo štvrťfinále nad Dánkou Caroline Wozniackou, ktorá duel skrečovala za stavu 4:6 a 0:1. V boji o finále sa Swiateková stretne s Ukrajinkou Martou Kosťukovou.

20:42 - Jiří Lehečka nezaznamenal v Indian Wells svoj tretí skalp hráča z TOP 10 za päť dní. Pri svojej premiére vo štvrťfinále turnaja Masters 1000 nenašiel recept na Jannika Sinnera, s ktorým prehral 3:6, 3:6. 

20:37 - Ukrajinská tenistka Marta Kosťuková sa prebojovala do semifinále turnaja WTA v kalifornskom Indian Wells. Ako nasadená hráčka číslo 31 vyhrala vo štvrťfinále nad Ruskou Anastasiou Potapovovou 6:0 a 7:5.

15:23 - Jozef Kovalík sa nepredstaví vo štvrťfinále dvojhry na challengeri 75 v maďarskom Székeszféhervári. V druhom kole nestačil na siedmeho nasadeného Francúza Titouana Drogueta a podľahol mu 4:6, 6:7(5) za 102 minút. Tridsaťjedenročný Bratislavčan vypadol aj vo štvorhre. V prvom kole prehrali spolu s Igorom Zelenayom s francúzskym párom Droguet, Matteo Martineau vo vyrovnanom zápase 7:6(7), 5:7, 9-11. V supertajbrejku nevyužili za stavu 9-8 mečbal.

09:22 – Prvýkrát od roku 2009 má Dánsko dvoch tenistov vo štvrťfinále jedného spoločného turnaja WTA 1000 a ATP Masters 1000. Stalo sa tak zásluhou postupu Caroline Wozniackej a Holgera Runeho v Indian Wells.

08:15 - Šesť tenistov zo širšej svetovej špičky sa v priebehu tohtoročného turnaja v Indian Wells inkognito infiltrovalo medzi fanúšikov v areáli Tennis Paradise a vyskúšalo si netradičnú úlohu zamestnancov. Andrej Rubľov sa medzi ľuďmi prechádzal ako ochrankár, Daniil Medvedev blokoval tovar vo fanshope, Holger Rune radil s výberom tovaru, Maria Sakkariová predávala zmrzlinu, Ons Džabúrová návštevníkom pomáhala s orientáciou v areáli a Alex de Minaur si užíval koordináciu áut na parkovisku. Niektorí fanúšikovia pri stretnutí so známymi tvárami zneisteli, ďalší požiadali o fotku a boli aj takí, ktorí známe tváre odhalili či Rubľova si pomýlili s Jannikom Sinnerom.

05:13 - Jüan Jüe sa po svojom premiérovom triumfe v Austine vezie na víťaznej vlne na turnaji WTA 1000 v Indian Wells. Dvadsaťpäťročná Číňanka, ktorá hrá na svojom prvom podujatí ako hráčka TOP 50, zdolala v osemfinále Dariu Kasatkinovú 4:6, 6:4, 6:3 a pripísala si deviate víťazstvo v rade. Vo svojom najväčšom štvrťfinále vyzve domácu Coco Gauffovú.

05:10 - Holger Rune na turnaji v Indian Wells porazil domáceho šampióna z roku 2022 Taylora Fritza 2:6, 7:6, 6:3 a odplatil mu vlaňajšiu prehru z Miami. Vo štvrťfinále dánsky mladík vyzve Daniila Medvedeva. Viac v článku.

05:05 - Marii Sakkariovej sa v Indian Wells na jej prvom podujatí pod vedením nového trénera Davida Witta darí. Grécka tenistka na svojom iba piatom individuálnom turnaji sezóny v Kalifornii prvýkrát vyhrala dva zápasy v rade a pridala aj tretie víťazstvo, keď Francúzku Diane Parryovú zdolala 6:2, 3:6, 6:3. Vo štvrťfinále sa minuloročná finalistka a vlaňajšia semifinalistka stretne po troch týždňoch opäť s domácou Emmou Navarrovou.

04:59 - Daniil Medvedev na Masters 1000 v Indian Wells porazil v odvete za tri roky staré vyradenie Bulhara Grigora Dimitrova 6:4, 6:4 a zlepšil si vzájomnú bilanciu na 7:3. Vo štvrťfinále sa minuloročný finalista stretne s Dánom Holgerom Runem.