Cítim sa, akoby som nikdy neodišla. Šťastná Halepová sa v Miami pripravuje na návrat

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Cítim sa, akoby som nikdy neodišla. Šťastná Halepová sa v Miami pripravuje na návrat

Halepová sa teší na svoj comeback.
Halepová sa teší na svoj comeback.Reuters
Simona Halepová (32) v utorok zverejnila video, na ktorom trénuje na kurtoch nadchádzajúceho turnaja Miami Open. Pre rumunskú tenistku to bude jej prvé súťažné vystúpenie od začiatku dopingového dištancu, ktorý sa skončil po úspešnom odvolacom konaní.

Bývalej svetovej jednotke najvyšší súd pre svetový šport skrátil štvorročný zákaz na deväť mesiacov, vďaka čomu sa môže okamžite vrátiť do súťažného diania. "Cítim sa, akoby som nikdy neodišla," napísala Halepová v príbehu na Instagrame so žmurkajúcim emotikonom. "Prvý deň návratu, ďakujem Miam Open," dodala.

Niekdajšiu šampiónku Wimbledonu a French Open suspendovali v októbri 2022 po tom, ako mala v tom roku na US Open pozitívny test na roxadustat - zakázaný liek, ktorý stimuluje tvorbu červených krviniek.

Vlani bola obvinená aj z ďalšieho dopingového priestupku pre nezrovnalosti v jej biologickom pase športovca (ABP), metóde určenej na monitorovanie rôznych krvných parametrov v priebehu času s cieľom odhaliť potenciálny doping. Teraz sa však už môže tešiť na podujatie v Miami, ktoré sa koná od 17. do 31. marca.