Osaková je späť v Indian Wells. Cítim sa tu ako doma, hovorí bývalá svetová jednotka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Osaková je späť v Indian Wells. Cítim sa tu ako doma, hovorí bývalá svetová jednotka

Osaková vyhrala Indian Wells v roku 2018.
Osaková vyhrala Indian Wells v roku 2018.Reuters
Bývalá svetová jednotka Naomi Osaková (26) zdôraznila, že sa v Indian Wells cíti ako doma. Prečo? Pretože sa vracia na turnaj, kde získala svoj vôbec prvý titul WTA. Jej úvodnou súperkou vo štvrtok večer bude kvalifikantka Sara Erraniová (36).

Po tom, čo japonská tenistka vynechala minuloročné podujatie, pretože bola na materskej dovolenke, sa do Indian Wells s radosťou vrátila s malou dcérou v náručí. "Navyše je príjemné už len sadnúť do auta a môcť sa sem odviezť," povedala novinárom Osaková, ktorá žije v Beverly Hills. "Vzala som so sebou aj dcérku, cítim sa tu tak trochu ako doma."

Po triumfe v Indian Wells v roku 2018 vyhrala Japonka neskôr v tom istom roku aj US Open, čím sa vydala na cestu stať sa jednou z najznámejších a najlepšie platených športovkýň na svete.

Štvornásobná víťazka majorov porodila v júli dcéru Shai a po vypadnutí v úvodných kolách tohtoročných Australian Open a Abu Zabí Open sa vo februári dostala do štvrťfinále v Dauhe.

Osaková - Erraniová (štvrtok, 23:00)

Osaková prezradila, že je perfekcionistka, ale doplnila, že sa snaží nebyť na seba príliš prísna, keďže sa po materskej prestávke stále dostáva do ideálneho tempa. "Snívala som o tom, čo chcem dosiahnuť. Samozrejme, že to nebola prehra v prvom kole Australian Open. Musím však byť aj trochu realistka."

"Keď som sa v Dauhe dostala do štvrťfinále, bola som naozaj šťastná. Rada by som sa prepracovala ešte ďalej, ale teraz som v prvej dvestovke, z čoho mám tiež radosť," pokračovala.

Bývalá svetová jednotka dodala, že jej nerobí problém byť nenasadená na turnaji WTA 1000, kde majú najvyššie nasadené hráčky v prvom kole voľno. "Keď som vtedy vyhrala Indian Wells, nebola som nasadená," uzavrela.