Halepovej návrat na kurty, postup Siniakovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Halepovej návrat na kurty, postup Siniakovej
Dážď v Kalifornii všetko komplikuje.
Dážď v Kalifornii všetko komplikuje.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 7. marca?

22:10 - Kateřina Siniaková na šiestom z posledných siedmich turnajov zvládla úvodné vystúpenie. Na Indian Wells začala víťazstvom štvrtý rok po sebe, keď zdolala Belgičanku Greet Minnenovú 7:5, 7:6. O postup do 3. kola si zahrá s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou a vyrovná tak svoje maximum zo sezóny 2017.

21:00 - Bývalá svetová jednotka Simona Halepová dostala len niekoľko dní po výraznom zmiernení svojho dopingového trestu divokú kartu na prestížny turnaj WTA 1000 v Miami na Floride, ktorý sa začína o necelé dva týždne. Tridsaťdvaročná Rumunka naposledy hrala 29. septembra 2022, kým dostala štvorročný dištanc, ktorý jej tento týždeň Športový arbitrážny súd skrátil na deväť mesiacov.

18:30 - Po US Open sa v roku 2025 v americkom San Franciscu uskutoční Laver Cup, exhibičný turnaj za účasti šiestich najlepších tímov sveta a Európy. Hostiť ho bude Chase Center, domov basketbalového tímu NBA Golden State Warriors. Predchádzajúce ročníky hostili Praha (2017), Chicago (2018), Ženeva (2019), Boston (2021), Londýn (2022) a Vancouver (2023). Tento rok sa podujatie bude hrať v Berlíne.

14:00 - Renáta Jamrichová nepostúpila do štvrťfinále dvojhry na halovom turnaji ITF WTT W75 v Trnave. Držiteľka voľnej karty nestačila v druhom kole na šiestu nasadenú Rumunku Elenu-Gabrielu Ruseovú a podľahla jej 5:7, 4:6 za 105 minút. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa dokázala v oboch setoch odvrátiť nepriaznivý stav 2:4, no ich závery napokon patrili skúsenejšej súperke.

08:45 - Andy Murray zaznamenal už 175 výhier na turnajoch ATP Masters 1000 na tvrdom povrchu. Po Rogerovi Federerovi, Rafaelovi Nadalovi a Novakovi Djokovičovi je len štvrtým hráčom (od roku 1990), ktorý dosiahol túto hranicu.

07:00 - Prvý hrací deň v Indian Wells v stredu večer definitívne "spláchla" voda, keď sa nad kalifornskou púšťou ocitla zriedkavá dažďová prehánka. V ženskej súťaži nedokončili svoj duel bývalé svetové jednotky Caroline Wozniacka a Venus Williamsová.

06:00 - Fanúšikovia v Indian Wells neuvidia Rafaela Nadala, keďže Španiel sa nestihol včas pripraviť po januárovom zranení a z prvého podujatia Masters 1000 v sezóne sa odhlásil.

"S veľkým smútkom oznamujem, že sa musím odhlásiť z úžasného turnaja v Indian Wells. Každý vie, ako veľmi toto miesto milujem a ako rád tu hrám. To bol tiež jeden z dôvodov, prečo som sem prišiel - aby som tu trénoval a snažil sa pripraviť," napísal štvornásobný šampión (2007, 2009, 2011, 2013) na sociálne siete. Španielskeho veterána nahradil v pavúku lucky loser Sumit Nagal z Indie, ktorý v prvom kole vyzve Kanaďana Milosa Raonica. Čítajte viac.

05:30 - Program úvodného hracieho dňa v Indian Wells komplikuje dážď, pre ktorý sa organizátori márne snažia obnoviť dianie na kurtoch už viac ako tri hodiny. 

05:15 - Brit Andy Murray zdolal v Indian Wells Belgičana Davida Goffina 6:3, 6:2 a vyhral aj ôsmy vzájomný zápas bez straty setu. Finalista z roku 2019 si o prvú tohtoročnú minisériu dvoch víťazstiev za sebou zahrá s Andrejom Rubľovom (h2h 1:1).

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore