Kovalík v Zadare postúpil do finále, v Miami opäť úradoval silný dážď

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Kovalík v Zadare postúpil do finále, v Miami opäť úradoval silný dážď
Program Miami Open znovu ovplyvnilo počasie.
Program Miami Open znovu ovplyvnilo počasie.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. marca?

22:02 - Brazílsky tenista Thiago Seyboth Wild sa prebojoval do 3. kola dvojhry na turnaji ATP v Miami. V druhom kole vyradil dvanásteho nasadeného Taylora Fritza z USA v dvoch setoch 6:3, 6:4.

20:33 - Jessica Pegulová prehrávala vo svojom úvodnom zápase na Miami Open 1:3, potom však začala dominovať a jej súperka Lin Ču skrečovala v prospech súperky 6:4, 4:1. O osemfinále si svetová päťka zahrá s Leylah Fernandezovou alebo Emilianou Arangovou.

14:48 - Jozef Kovalík postúpil do finále dvojhry na challengerovom turnaji v chorvátskom Zadare. V semifinále antukového podujatia zdolal českého kvalifikanta Jonáša Forejtka za 76 minút 6:4, 6:3. V dueli o titul nastúpi v nedeľu proti Bulharovi Adrianovi Andrejevovi.

07:12 - Len dve hodiny mohli v piatok tenisti bojovať o postup do 3. kola turnajov ATP Masters 1000 a WTA 1000 v Miami. Do floridského mesta opäť dorazil silný a vytrvalý dážď, ktorý z kurtov vyhnal viacerých účastníkov. Okrem iných aj Andyho Murrayho, Jannika Sinnera, Stefanosa Tsitsipasa, Sloane Stephensovú či Caroline Garciovú

07:00 - Jonáš Forejtek sa bude v chorvátskom Zadare usilovať o svoje premiérové finále na challengeroch. Bývalý šampión juniorského US Open sa o nové maximum pokúsi proti slovenskému tenistovi Jozefovi Kovalíkovi.

00:15 - Po tragédii sa skoncentrovala na tenis. Sabalenková v Miami postúpila cez svoju kamarátku.

00:06 - Rubľov spoznal svojho ďalšieho kata z Česka, Macháč získal prvý skalp hráča z TOP 10.