Miami uvidí reprízu boja o titul z roku 2023 už v semifinále, Medvedev vyzve Sinnera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Miami uvidí reprízu boja o titul z roku 2023 už v semifinále, Medvedev vyzve Sinnera
Medvedev si zaistil pikantný duel.
Medvedev si zaistil pikantný duel.Profimedia
Daniil Medvedev (28) stále živí svoju nádej na zopakovanie minuloročného triumfu v Miami. Po zdolaní Nicolása Jarryho (28) ho v semifinále turnaja čaká Jannik Sinner (22), s ktorým sa na tomto podujatí stretol vo finále ročníka 2023. Tentokrát sa proti sebe postavia už o jednu fázu skôr.

Jarry - Medvedev 2:6, 6:7

Daniil Medvedev si tohtoročným turnajom v Miami doposiaľ pláva bez straty setu a ďalej sa usiluje o svoju prvú obhajobu titulu. Vo štvrťfinále bývalý líder rebríčka porazil čilského oponenta Nicolása Jarryho a na Floride druhýkrát postúpil medzi štyroch najlepších.

Ruský tenista v celom zápase musel odvracať iba jeden brejkbal a ani raz neprišiel o podanie. V prvom sete jasne dominoval, keď súperovi zobral dvakrát servis. V druhom dejstve sa Jarry výrazne zlepšil a set dospel do tajbrejku. V ňom sa dostal do vedenia 5:3 práve 23. hráč sveta, ale náskok neudržal. Favorit využil tretí mečbal a prenikol medzi posledné kvarteto.

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

Vo svojom 14. semifinále na turnajoch Masters 1000 vyzve Jannika Sinnera. Proti Talianovi zaznamenal poslednú výhru práve na Floride v minuloročnom súboji o titul. Odvtedy s ním prehral štyri vzájomné duely v rade vrátane finále tohtoročného Australian Open.

"Hrať s Jannikom bude pre mňa veľkou výzvou, pokúsim sa zlepšiť svoju hru a ukázať najlepší výkon, ale aj tak to rozhodne nebude jednoduché,“ povedal Medvedev o nadchádzajúcom meraní síl.

Zostrih zápasu Jarry – Medvedev.
Flashscore