Popyrin vyzve Lehečku, Alcaraza čaká súboj s krajanom. Kovalík v Zadare zabojuje o finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Popyrin vyzve Lehečku, Alcaraza čaká súboj s krajanom. Kovalík v Zadare zabojuje o finále
Alexei Popyrin bude súperom Jiřího Lehečku.
Alexei Popyrin bude súperom Jiřího Lehečku.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 22. marca?

21:49 - Marta Kosťuková pre chorobu nenastúpi na svoj úvodný zápas v Miami. Namiesto Ukrajinky pôjde do akcie Francúzka Océane Dodinová proti Arantxe Rusovej z Holandska. Turnaj aj naďalej komplikuje vytrvalý dážď, ktorý mal za následok posunutie termínov zápasov.

13:44 - Jozef Kovalík sa prebojoval do semifinále dvojhry na challengeri 75 v chorvátskom Zadare. Vo štvrťfinále otočil vývoj zápasu s domácim držiteľom voľnej karty Ninom Serdarušičom a za 144 minút ho zdolal 3:6, 6:3, 7:6 (4). Slovenský tenista si v súboji o postup do finále zmeria sily s víťazom duelu medzi českým kvalifikantom Jonášom Forejtkom a Rakúšanom Lukasom Neumayerom.

12:48 - Srbský tenista Dušan Lajovič podľahol v zápase prvého kola turnaja v Miami Francúzovi Gaelovi Monfilsovi. Skúsenejší rodák z Paríža zvíťazil v dvoch setoch 7:6, 6:4 a v druhom kole sa stretne s Austrálčanom Jordanom Thompsonom.

Zostrih stretnutia Lajovič - Monfils.
Flashscore

05:51 - Čerstvý obhajca titulu z Indian Wells Carlos Alcaraz bude chcieť v Miami, kde predminulý rok získal svoju prvú trofej z turnajov Masters a vlani vypadol v semifinále, zavŕšiť prestížny Sunshine Double, keď nastúpi proti krajanovi Robertovi Carballesovi. Ten si poradil 7:6, 6:3 s Austrálčanom Aleksandarom Vukičom.

05:46 - Svetová štvorka Jelena Rybakinová vykročila za obhajobou finálovej účasti v Miami víťazným obratom. Kazašská tenistka, ktorá pre zažívacie problémy odstúpila z turnaja v Dubaji a neobhájila titul v Indian Wells, zdolala Dánku Claru Tausonovú po dva a pol hodine 3:6, 7:5, 6:4. O postup do osemfinále si zahrá s Američankou Taylor Townsendovou.

05:42 - Viktoria Azarenková sa vo svojom úvodnom dueli v Miami poriadne nadrela a po takmer trojhodinovej bitke zdolala domácu Peyton Stearnsovú 7:5, 3:6, 6:4. V treťom kole sa trojnásobná bieloruská šampiónka stretne s Čeng Čchin-wen.

05:37 - Kateřina Siniaková siedmykrát v kariére a z toho tretí rok po sebe v Miami vzdala na okruhu WTA. Tentoraz skrečovala 27-ročná Češka v druhom kole za stavu 6:4, 3:6 a 0:1 duel so svetovou sedmičkou Čeng Čchin-wen z Číny pre problémy s pravým bedrom.

05:34 - Jiří Lehečka vstúpi do turnaja Masters 1000 v Miami zápasom proti Alexeiovi Popyrinovi. Austrálsky tenista začal na Floride hladkou výhrou 6:2, 6:2 nad Argentínčanom Facundom Díazom Acostom.

05:31 - Svetová desiatka Jelena Ostapenková zdolala po viac ako dvojhodinovej bitke v Miami nemeckú veteránku Lauru Siegemundovú 7:6, 6:4, hoci v prvom sete zahodila náskok 5:2 a sedem setbalov. V treťom kole sa lotyšská finalistka z roku 2018 po mesiaci opäť stretne s Annou Kalinskou.

05:26 - Madison Keysová, ktorá sa pred dvoma týždňami vrátila na kurty po päťmesačnej pauze spôsobenej zranením ramena, na úvod domáceho turnaja WTA 1000 v Miami zdolala ruskú tínedžerku Dianu Šnajderovú 6:2, 6:4. Prvýkrát od štvrťfinále US Open vyhrala zápas bez straty setu. Dvadsaťdeväťročná Američanka sa v súboji o svoju len druhú osemfinálovú účasť z 13 štartov na prestížnom turnaji na Floride stretne s Číňankou Wang Sin-jü.