Osaková potešila Japoncov. Medvedev i Zverev v Monte Carle skončili, Djokovič do štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Osaková potešila Japoncov. Medvedev i Zverev v Monte Carle skončili, Djokovič do štvrťfinále
Osaková sa predstaví v národných farbách.
Osaková sa predstaví v národných farbách.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. apríla?

22:49 - Ugo Humbert zdolal v Monte Carle po takmer trojhodinovom boji Taliana Lorenza Sonega 5:7, 6:3, 6:1 a postúpil do svojho najväčšieho štvrťfinále na antuke. O svoje prvé semifinále na turnajoch Masters 1000 si 24-ročný Francúz zahrá proti Nórovi Casperovi Ruudovi.

20:00 - Casper Ruud zdolal na antukovom turnaji Masters 1000 v Monte Carle neporazeného čerstvého šampióna z Estorilu Huberta Hurkacza 6:4, 6:2 a postúpil do štvrťfinále. Tam nórskeho tenistu čaká víťaz duelu medzi Lorenzom Sonegom a Ugom Humbertom.

18:28 - Jannik Sinner pokračuje vo svojej skvelej forme aj na turnaji v Monte Carle. V semifinále proti Janovi-Lennardovi Struffovi nepripustil žiadne väčšie komplikácie a po výhre 6:4, 6:2 je už len krôčik od obhajoby semifinálovej účasti z minulého roka. Vo štvrťfinále sa stretne s vlaňajším víťazom Holgerom Runom alebo Grigorom Dimitrovom.

Zostrih stretnutia Sinner - Struff.
Flashscore

17:40 - Djokovič odplatil Musettimu prehru. Štvrťfinále v Monte Carle si zahrá po piatich rokoch.

15:58 - Stefanos Tsitsipas zdolal v osemfinále na Masters v Monte Carle 7:5, 7:6 Alexandera Zvereva, hoci v druhom sete zahodil vedenie 5:0 s dvoma mečbalmi, vzájomnú bilanciu upravil na 10:5. Šampión ročníkov 2021 a 2022 sa vo štvrťfinále stretne s Karenom Chačanovom.

15:32 - Siedmy nasadený Dán Holger Rune potreboval v Monte Carle proti Indovi Sumitovi Nagalovi tri sety, no zvíťazil 6:3, 3:6, 6:2. Po asi hodine odpočinku si zahrá s Bulharom Grigorom Dimitrovom, ktorý takisto dohrával svoje meranie síl a porazil Miomira Kecmanoviča 6:4, 6:3.

13:08 - Daniil Medvedev dohral na prvom tohtoročnom antukovom podniku Masters v Monte Carle už v osemfinále a prvýkrát v sezóne vypadol skôr ako v semifinále. Štvrtý hráč sveta podľahol aj pre nevyužitý setbal 3:6, 5:7 Karenovi Chačanovovi, s ktorým vyhral posledné štyri súboje. Chačanov upravil svoju katastrofálnu bilanciu so zástupcami TOP 5 na 4:29 a vo svojom prvom štvrťfinále v tomto dejisku vyzve Alexandera Zvereva alebo Stefanosa Tsitsipasa.

13:04 – Tohtoročná edícia exhibičného Laver Cupu, ktorý sa uskutoční od 20. do 22. septembra v nemeckom Berlíne, odtajnila ďalších účastníkov. Výber sveta budú reprezentovať Alex de Minaur, Taylor Fritz a Tommy Paul. Za európsky tím zatiaľ prisľúbili účasť Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev a Alexander Zverev.

12:49 - Alex de Minaur vo svojom prvom osemfinále v Monte Carle narazil na Alexeia Popyrina, krajana zdolal 6:3, 6:4 a až tretíkrát v kariére postúpil do štvrťfinále na podnikoch Masters. O celkovo tretie antukové semifinále na najvyššom okruhu si zahrá s Novakom Djokovičom alebo Lorenzom Musettim.

12:32 - Štvrtkový žreb kvalifikačného stretnutia Pohára Billie-Jean Kingovej v bratislavskom NTC rozhodol o poradí zápasov. Piatkový program otvorí domáca jednotka a slovinská dvojka, sobota sa začne duelom líderiek oboch tímov. Viac v článku.

10:42 - Slovensko bude proti Slovinsku favoritom. Rebríček nehrá rolu, avizuje Hrunčáková.

10:27 - Antukový turnaj Masters v Monte Carle má počas štvrtka na programe veľké šlágre. Do akcie pôjde hneď osem hráčov z TOP 10 svetového rebríčka. Grigor Dimitrov a Holger Rune dohrajú svoje prerušené zápasy, zatiaľ čo Novak Djokovič, Jannik Sinner, Dmitrij Medvedev, Alexander Zverev, Hubert Hurkacz a Casper Ruud odohrajú svoje semifinálové duely.

09:02 - Rafael Nadal dúfa, že sa bude môcť vrátiť po zranení na podujatí Barcelona Open. Oficiálne konto turnaja sa na sociálnych sieťach podelilo s videom, na ktorom španielsky tenista trénuje na centrálnom kurte, ktorý nesie jeho meno. Tamojšie podujatie sa koná od 15. do 21. apríla. Viac v článku.

08:30 - Naomi Osaková splnila svoj sľub a po viac ako štyroch rokoch bude znovu reprezentovať svoju rodnú krajinu a štvornásobnú grandslamovú víťazku čakajú zápasy s Jelenou Putincevovou a Annou Danilinovou. Osaková naposledy reprezentovala Japonsko v roku 2020.

"Dlho som nehrala, ale keď ma tréner Sugijama pozval, tak som sa rozhodla prísť. Bol to pekný a láskavý rozhovor, mala som z toho veľmi dobrý dojem. Tiež je pre každého veľmi príjemné hrať tenis pred svojím publikom. Teším sa na to," povedala Osaková na tlačovej konferencii po prílete do Tokia.