Rybakinová ovládla Stuttgart, Ruud uspel na podujatí v Barcelone

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rybakinová ovládla Stuttgart, Ruud uspel na podujatí v Barcelone
Rybakinová získala tretiu tohtoročnú trofej.
Rybakinová získala tretiu tohtoročnú trofej.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 21. apríla?

18:42 - Sloane Stephensová vyhrala turnaj WTA 250 vo francúzskom Rouene a získala svoju druhú antukovú trofej. Šiesta nasadená hráčka zdolala vo finále nenasadenú Magdu Linetteovú z Poľska po trojsetovej bitke 6:1, 2:6, 6:2. Američanka získala svoj celkovo 11. titul a prvý od februára 2022.

17:52 - Nórsky tenista Casper Ruud získal titul vo dvojhre na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Tretí nasadený hráč si v nedeľnom finále poradil s turnajovou päťkou Grékom Stefanosom Tsitsipasom v dvoch setoch 7:5, 6:3. Viac v článku.

16:20 - Márton Fucsovics čakal na svoj druhý titul takmer šesť rokov. Vo finále turnaja v Bukurešti, ktorý sa konal prvýkrát od roku 2016, zdolal nasadenú päťku Argentínčana Mariana Navoneho 6:4, 7:5.

Rozhovor so šampiónom.
Flashscore

15:25 - Jan-Lennard Struff získal vo veku 33 rokov svoj prvý triumf na okruhu ATP. Vo finále na domácej dvojhre v Mníchove zdolal Taylora Fritza 7:5, 6:3 a až na štvrtý pokus uspel v boji o titul. 

Zostrih zápasu Struff - Fritz.
Flashscore

15:20 - Norbert Gombos zabojuje o postup do hlavnej súťaže dvojhry na challengeri 75 v Ostrave. V úvodnom kvalifikačnom kole si poradil s Rusom Jevgenijom Karlovským a zdolal ho vo vyrovnanom zápase 4:6, 6:1, 7:5 za 126 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v eliminačnom finále zmeria sily so štvrtým nasadeným Brazílčanom Orlandom Luzom.

14:25 - Kazašská tenistka Jelena Rybakinová triumfovala na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Vo finále dvojhry v pozícii nasadenej štvorky zvíťazila nad Ukrajinkou Martou Kosťukovou hladko 6:2, 6:2. Rybakinová získala ôsmy titul na hlavnom profesionálnom okruhu, tretí na antuke po prvenstvách v Bukurešti 2019 a Ríme 2023. Viac v článku.

11:31 - O vyvrcholenie nedeľných finálových duelov sa postarajú Stefanos Tsitsipas a Casper Ruud. Svetová sedmička a šestka predvedú svoje umenie na antukovom dvorci v Barcelone.

11:17 - Antukový boj o trofej zažije aj Bukurešť. Do finále v rumunskej metropole prebojovali argentínsky hráč Mariano Navone a jeho maďarský oponent Márton Fucsovics.

11:06 - Okrem Stuttgartu uvidí finálové meranie síl aj ďalšie nemecké mesto. V Mníchove sa do posledného zápasu turnaja prepracovali Američan Taylor Fritz a domáci tenista Jan-Lennard Struff. Začiatok duelu je naplánovaný na 13:30.

10:57 - Krátko po finále v Rouene by mal odštartovať aj vrchol podujatia v Stuttgarte, ktorý ponúkne kazašsko-ukrajinský súboj. Jelena Rybakinová vyzve Martu Kosťukovú.

10:45 - Tretia aprílová nedeľa prinesie až päť finálových duelov. Ako prvý odštartuje boj o ženský titul v Rouene, kde na seba od 12:45 na francúzskej antuke narazia Sloane Stephensová a Magde Linetteová.