Medvedev si v Turíne zahrá semifinále, zvládol aj druhý duel na Turnaji majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Medvedev si v Turíne zahrá semifinále, zvládol aj druhý duel na Turnaji majstrov

Ruský tenista uspel v dvoch setoch proti Zverevovi.
Ruský tenista uspel v dvoch setoch proti Zverevovi.Profimedia
Ruský tenista Daniil Medvedev (27) si zaistil postup do semifinále na turnaji majstrov v Turíne. Vo svojom druhom vystúpení na podujatí zvíťazil v červenej skupine nad Alexandrom Zverevom (26) 7:6 (7), 6:4.

Medvedev - Zverev 7:6 (7), 6:4

Zverev nezačal súboj ideálne, hneď v prvom geme stratil podanie. Dokázal prelomiť súpera na 3:3 a prvý set sa rozhodoval v tajbrejku. V ňom viedol nemecký tenista už 4:1, no Medvedev sa nevzdal, odvrátil dva setbaly a premenil hneď svoj prvý na 9:7.

Štatistika duelu.
Štatistika duelu.Flashscore

Aj druhý set priniesol vyrovnaný súboj. Obaja hráči výborne podávali a až v deviatej hre sa dostal k prvému brejkbalu v sete Zverev. Nevyužil ho, Medvedev v ďalšom geme hneď svoj prvý áno a premenil tak aj svoj úvodný mečbal.

Zostrih zápasu Zverev - Medvedev.
Flashscore

O semifinalistoch Zelenej skupiny sa rozhodne vo štvrtok. Šesťnásobný šampión Novak Djokovič si semifinálovú miestenku zabezpečí popoludňajším víťazstvom 2:0 nad náhradníkom Hubertom Hurkaczom, zatiaľ čo neporazený Talian Jannik Sinner by musel večer uhrať aspoň set proti Holgerovi Runeovi. Ak Srb stratí set, Sinner bude mať istotu semifinále už pred posledným zápasom v skupine.