Pokračuje Turnaj majstrov. Medvedev je v semifinále, Alcaraz si napravil reputáciu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pokračuje Turnaj majstrov. Medvedev je v semifinále, Alcaraz si napravil reputáciu

Alcaraz zvládol druhý duel v Turíne. Po prehre so Zverevom zdolal Rubľova.
Alcaraz zvládol druhý duel v Turíne. Po prehre so Zverevom zdolal Rubľova.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 15. novembra?

23:20 - Ruský tenista Daniil Medvedev (27) si zaistil postup do semifinále na turnaji majstrov v Turíne. Vo svojom druhom vystúpení na podujatí zvíťazil v červenej skupine nad Alexandrom Zverevom (26) 7:6 (7), 6:4. Čítajte viac.

Zostrih zápasu Zverev - Medvedev.
Flashscore

15:58 - Carlos Alcaraz zaznamenal svoje prvé víťazstvo na Turnaji majstrov, španielsky debutant po takmer bezchybnom výkone zdolal Andreja Rubľova 7:5, 6:2. Vďaka dvojsetovej výhre výrazne zvýšil svoje šance na postup do vyraďovacej časti, zatiaľ čo Rus svoj druhý zápas prehral jasne v dvoch setoch a v skupine končí. Čítajte viac.

Zostrih súboja Alcaraz - Rubľov.
Flashscore

15:00 - Generálneho sekretára Slovenského tenisového zväzu Igora Mošku v roku 2023 nadchli výkony talentovanej Renáty Jamrichovej. Sezónu odštartovala triumfom v juniorskej štvorhre na grandslamovom Australian Open. Vo Wimbledone i na US Open postúpila do semifinále dvojhry. Čítajte viac.

11:10 - Iga Swiateková sa po minulotýždňovom triumfe na finálovom turnaji WTA Finals posunula na 14. miesto v rebríčku tenisových platov a jej zárobky na kurtoch od začiatku kariéry sa blížia k hranici 25 miliónov dolárov. Poľka predbehla také osobnosti ako Martina Navrátilová, Steffi Grafová či Kim Clijstersová. Čítajte viac.

09:05 - Jannik Sinner a Daniil Medvedev ako jediní dokázali v sezóne 2023 poraziť obe svetové jednotky (Novaka Djokoviča a Carlosa Alcaraza). Naposledy sa to dvom tenistom podarilo v roku 2008, keď Brit Andy Murray a Francúz Gilles Simon zdolali Rogera Federera a Rafaela Nadala.

08:54 - Jannik Sinner sa stal iba desiatym tenistom, ktorý porazil Novaka Djokoviča v tajbrejku rozhodujúceho tretieho setu. Pred 23. narodeninami bol po Rafaelovi Nadalovi a Carlosovi Alcarazovi len tretím, ktorému sa to podarilo.

07:40 - Aj v stredu sa bude v talianskom Turíne na čo pozerať. Carlosa Alcaraza čaká druhé vystúpenie na Turnaji majstrov, kde si bude chcieť napraviť reputáciu po prehre so Zverevom a poraziť Andreja Rubľova. Alexander Zverev potom vo večernom zápase vyzve Daniila Medvedeva.

00:25 - Jannik Sinner pokračuje vo svojej úspešnej premiére ako plnohodnotný účastník Turnaja majstrov na domácej pôde v Turíne a po dvoch skalpoch bývalých šampiónov ho od istoty postupu do semifinále delí jeden set. Po Stefanosovi Tsitsipasovi si taliansky tenista v búrlivej atmosfére v Pala Alpitour poradil aj s dlho neporazeným šesťnásobným víťazom Novakom Djokovičom, ktorého zdolal po viac ako trojhodinovej bitke a na štvrtý pokus si pripísal skalp Srba. Čítajte viac.

Zostrih súboja Djokovič - Sinner.
Flashscore