Djokovič sa na úvod Turnaja majstrov poriadne nadrel, Alcaraz v premiére prehral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Djokovič sa na úvod Turnaja majstrov poriadne nadrel, Alcaraz v premiére prehral

Djokovič vstúpil do Turnaja majstrov víťazne.
Djokovič vstúpil do Turnaja majstrov víťazne.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 13. novembra?

23:24 - Úspešný vstup do Turnaja majstrov. Medvedev si poradil s Rubľovom.

17:57 - Alcaraz zažil na Turnaji majstrov neúspešný debut, prehral s bývalým šampiónom.

08:57 - Stan Wawrinka vstupuje do pauzy medzi sezónami s ortézou na členku. Tridsaťosemročný Švajčiar si zranenie spôsobil minulý týždeň na halovom turnaji ATP 250 v Métach, kde si pri vlastnom mečbale podvrtol členok a nakoniec zápas proti domácemu Lucovi Van Asschemu za stavu 6:4 a 6:7 vzdal. "Čo sa hovorí... Sedemkrát padneš, ôsmykrát vstaň. Čoskoro sa vrátim!" napísal trojnásobný grandslamový šampión k fotografii na Instagrame a upokojil diskusie o konci svojej kariéry.

06:35 - Srbský tenista strávil v dueli s Runom na kurte 184 minút. Viac ako tri hodiny bojoval počas finálového turnaja ATP len druhýkrát v kariére - prvýkrát to bolo v roku 2022 proti Daniilovi Medvedevovi.

00:16 - Novak Djokovič po deviatich dňoch opäť vyhral trojhodinovú bitku s Holgerom Runom. Na úvod svojho 16. finálového podujatia roka si definitívne zabezpečil post svetovej jednotky na konci sezóny. Viac v článku.