Turnaj majstrov už pozná finalistov, čaká na nás repríza zápasu v skupine

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Turnaj majstrov už pozná finalistov, čaká na nás repríza zápasu v skupine

Djokovič sa opäť postaví proti mladšiemu sokovi.
Djokovič sa opäť postaví proti mladšiemu sokovi.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 18. novembra?

23:05 - Srbský tenista Novak Djokovič zvíťazil v druhom semifinále na Turnaji majstrov v Turíne nad Španielom Carlosom Alcarazom 6:3, 6:2. Obhajca titulu nastúpi vo finále proti domácemu Jannikovi Sinnerovi.

17:28 - Sinner doma pokračuje v impozantnej forme, zahrá si vo finále Turnaja majstrov.

16:51Andy Murray sa v sobotu odhlásil z Davisovho pohára. Niekdajší líder rebríčka ATP utrpel zranenie ramena, pre ktoré nebude k dispozícii Veľkej Británii vo štvrťfinálovom súboji v Málage (21. - 28. novembra) proti srbskému výberu na čele s Novakom Djokovičom.

"Privodil som si menšie zranenie ramena, ktoré mi znemožnilo zúčastniť sa na Davis Cupe. Je mi veľmi ľúto, že nemôžem byť súčasťou tímu, ale teraz sa musím sústrediť na rehabilitáciu a prípravu na novú sezónu," znelo vyjadrenie 36-ročného tenistu.

13:44 - Alcaraz má späť svoju zbraň. V mojej hre je opäť radosť a úsmev, hovorí pred bitkou s Djokovičom.

07:22 - Absolútne vyvrcholenie mužskej tenisovej sezóny sa blíži. Turínsky Turnaj majstrov v sobotu uvidí semifinálové boje. Ako prví sa tamojšiemu publiku od 14:30 predstavia Sinner s Medvedevom, večerný duel zaobstará bitka svetovej jednotky s dvojkou - Djokovič proti Alcarazovi.