Tennis Tracker: Wimbledonská šampiónka pozná súperku, česká bitka o US Open pre Menšíka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Wimbledonská šampiónka pozná súperku, česká bitka o US Open pre Menšíka

Aktualizované
Markéta Vondroušová bude na US Open pod tlakom.
Markéta Vondroušová bude na US Open pod tlakom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 27. augusta?

22:48 - Lukáš Pokorný bol blízko k svojmu prvému singlovému titulu medzi mužmi. Na turnaji ITF WTT M15 v tuniskom Monastire sa prebojoval do finále, v ktorom nestačil na Senegalčana Andreho Seydinu a vo vyrovnanom zápase mu podľahol 6:3, 2:6, 6:7(6) za 132 minút. Pre dvadsaťjedenročného hráča Národného tenisového centra to bolo už piate neúspešné finále v dvojhre.

Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca sa prebojoval aj do finále štvorhry, spolu s Juhoafričanom Krisom Van Wykom nestačili v pozícii najvyššie nasadeného páru na americkú dvojicu Ryan Seggerman, Patrik Trhac a podľahli jej 4:6, 5:7.

22:45 - Radka Zelníčková získala deblový titul na turnaji ITF WTT W15 v tuniskom Monastire. Spolu s Ruskou Anastasijou Gurevovou zvíťazili vo finále v pozícii najvyššie nasadeného páru nad švajčiarsko-egyptskou dvojicou Kristina Milenkovicová, Sandra Samirová 6:3, 5:7, 11-9. Pre dvadsaťročnú hráčku Národného tenisového centra je to štvrtý titul vo štvorhre na ženskom okruhu ITF, druhý za sebou v Monastire.

20:25 - Jack Sock oznámil, že po US Open končí s tenisom a bude sa profesionálne venovať pickleballu. Americký tenista získal počas svojej kariéry štyri grandslamové tituly vo štvorhre, získal zlato aj na olympijských hrách a bol svetovou osmičkou vo dvojhre. Na turnaji vo štvorhre v New Yorku nastúpi po boku Johna Isnera, pre ktorého to bude tiež rozlúčka s kariérou.

15:00 - Zdravotné problémy pretrvávajú. Badosová nebude hrať na US Open, ukončila sezónu.

06:35 - Svojich prvých súperov na US Open už skôr spoznali aj slovenskí zástupcovia. Viac v článku.

06:22 - "Myslím teraz len na Udiho, Marttiho, môj tím. Sme šťastní, veľa pracujeme, nielen pre toto, ale pre viac. Je dobré dosiahnuť takýto výsledok. Samozrejme, som unavený. Gratulujem aj Jiřímu a jeho tímu za úžasný týždeň. Ďakujem všetkým, ktorí prišli," vravel víťaz podujatia v USA Báez.

Rozhovor s víťazom turnaja vo WInston-Saleme
Flashscore

05:42 - Po kvalifikačných kolách sa skompletizoval rozpis ženskej dvojhry na US Open. Wimbledonská šampiónka Markéta Vondroušová nastúpi proti Na Lae Han z Južnej Kórey, zatiaľ čo finalistka z roku 2016 Karolína Plíšková sa v prvom kole stretne s Rumunkou Elenou Ruseovou.

05:35 - Jakub Menšík si po úspešnej kvalifikácii na US Open odkrúti premiéru v hlavnej súťaži grandslamového turnaja proti Francúzovi Grégoirovi Barrérovi. Proti francúzskemu súperovi nastúpi aj Jiří Veselý, ktorý si zahrá s kvalifikantom Enzom Couacaudom.

05:11 - Jiří Lehečka vo svojom prvom finále na okruhu ATP neuspel. V americkom Winston-Saleme 21-ročný český tenista nestačil na argentínskeho antukára Sebastiana Báeza, ktorý tri týždne po triumfe v Kitzbüheli zvíťazil 6:4, 6:3 a zavŕšil svoj najlepší turnaj na tvrdom povrchu.

Zostrih zápasu Báez - Lehečka
Flashscore