Tennis Tracker: Gombos a Klein o krok bližšie k Wimbledonu, neúspech Kovalíka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Gombos a Klein o krok bližšie k Wimbledonu, neúspech Kovalíka
Aktualizované
Gombos si môže zahrať anglický Grand Slam.
Gombos si môže zahrať anglický Grand Slam.STZ
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 26. júna?

21:20 - Svetová jednotka Iga Swiateková zvládla náročný začiatok prípravy na Wimbledon. Na tráve v nemeckom Bad Homburgu zdolala vlaňajšiu wimbledonskú semifinalistku Tatjanu Mariaovú 5:7, 6:2, 6:0, čo bol jej 11. zápas na tráve v tomto roku. V druhom kole sa poľská favoritka stretne so Švajčiarkou Jil Teichmannovou.

Zostrih víťazného zápasu Igy Swiatekovej.
Flashscore

20:35 - Piata nasadená Bianca Andreescuová z Kanady vyradila na trávnatom turnaji WTA v nemeckom Bad Homburgu Britku Sonay Kartalovú v troch setoch 6:2, 3:6 a 7:5.

17:48 - Karolína Plíšková sa v druhom kole turnaja WTA 500 v Eastbourne stretne prvýkrát od roku 2016 s Dariou Kasatkinovou (h2h 2:1). Svetová jedenástka v úvodnom zápase zmietla Ukrajinku Anhelinu Kalininovú 6:3, 6:1 a na druhý pokus zaznamenala prvé víťazstvo na tráve.

Zostrih stretnutia Kasatkinová - Kalininová.
Flashscore

16:45 - Rumunská tenistka Ana Bogdanová postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Eastbourne po víťazstve nad krajankou Soranou Cirsteovou 6:3, 2:6 a 6:3.

16:31 - Slovenskí tenisti Norbert Gombos a Lukáš Klein postúpili do semifinále kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Gombos zdolal v úvodnom zápase 31. nasadeného Nicolasa Morena de Alborana z USA 6:2, 2:6 a 6:4. Klein nastúpil proti Vítovi Kopřivovi z Česka a zvíťazil nad ním v dvoch setoch 6:3, 6:4.

16:09 - Slovenský tenista Jozef Kovalík neuspel v kvalifikácii o postup do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V 1. kole prehral s Lucom Nardim z Talianska v troch setoch 2:6, 6:4 a 4:6.

15:50 - Šampiónku Wimbledonu zastavil vírus, Rybakinová sa odhlásila z turnaja v Eastbourne.

15:02 - V Nemecku postúpila do ďalšieho kola turnaja v Bad Homburgu Lucia Bronzettiová. Talianka si poradila s rakúskou súperkou Juliou Grabherovou pomerom 6:4 a 6:1.

14:10 - Americčan Jeffrey John Wolf postúpil do druhého kola na turnaji ATP v Eastbourne po víťazstve nad šiestym nasadeným Argentínčanom Tomásom Martínom Etcheverrym 6:2, 6:4.

Zostrih zápasu Etcheverry - Wolf
Flashscore

13:27 - Francúzska tenistka Varvara Gračevová sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2. kola dvojhry na trávnatom turnaji WTA v nemeckom Bad Homburgu. Nasadená osmička si v úvodnom kole poradila s Rumunkou Jaqueline Cristianovou hladko 6:2, 6:1.

06:20 - Svetová osemnástka Alex de Minaur, ktorý hral finále v londýnskom Queen's Clube, sa nezúčastní na budúcotýždňovej generálke na Wimbledon v Eastbourne. Dvadsaťštyriročný Austrálčan sa odhlásil z populárneho trávnatého turnaja ATP 250, na ktorom v predminulom roku triumfoval a v roku 2022 sa dostal do semifinále.