Tennis Tracker: Na Alcaraza nenašiel recept ani Korda, Kvitová v berlínskom finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Na Alcaraza nenašiel recept ani Korda, Kvitová v berlínskom finále
Aktualizované
Carlos Alcaraz vyradil v semifinále Sebastiana Kordu.
Carlos Alcaraz vyradil v semifinále Sebastiana Kordu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 24. júna?

21:25 - "Som veľmi spokojná. Som na seba naozaj pyšná, že som vyhrala dva zápasy v jeden deň. To sa mi asi ešte nikdy nepodarilo," uviedla na kurte Kvitová.

Pozápasový rozhovor s Kvitovou
Flashscore

20:15 - "Je to skvelý pocit (postúpiť do finále). Moje druhé finále na tráve, takže som šťastný," uviedol na kurte Rubľov.

Pozápasový rozhovor s Rubľovom
Flashscore

19:15 - Petra Kvitová dokázala v Berlíne vyhrať aj dnešný druhý zápas. Sedem duelov neporazenú Jekaterinu Alexandrovovú zdolala 6:3, 6:4 a bez straty setu  siedmykrát v kariére postúpila do finále turnaja na tráve. O svoj 31. titul a šiesty na zelenom povrchu si 33-ročná Češka zahrá s Chorvátkou Vekičovou (h2h 4-1).

Zostrih zápasu Alexandrovová - Kvitová
Flashscore

19:05 - "Zlepšujem sa a každým zápasom sa cítim lepšie. Aktuálne mám pocit, ako by som na tráve hral desať rokov. Je to pre mňa niečo neuveriteľné," uviedol na kurte po postupe do finále Alcaraz.

Pozápasový rozhovor s Alcarazom
Flashscore

17:45 - Andrej Rubľov na turnaji ATP 500 na tráve v nemeckom Halle zdolal Španiela Roberta Bautistu 6:3, 6:4 a vyrovnal svoj najlepší výsledok z minulého roka. Dvadsaťpäťročný moskovský rodák si o svoj 14. titul a prvý na tráve zahrá s Kazachom Bublikom (h2h 3-1).

Zostrih zápasu Bautista - Rubľov
Flashscore

17:35 - Carlos Alcaraz hrá svoj prvý turnaj na tráve mimo Wimbledonu v londýnskom Queen's Clube a po víťazstve 6:3, 6:4 nad Sebastianom Kordom, americkým mladíkom s českými koreňmi, postúpil do finále šiesty raz v tejto sezóne a štrnásty v kariére. O svoj piaty tohtoročný a celkovo 11. titul si 20-ročný Španiel zahrá s Austrálčanom Alexom De Minaurom (h2h 1-0).

Zostrih zápasu Alcaraz - Korda
Flashscore

17:25 - Donna Vekičová zvládla aj druhý dnešný zápas na tráve na turnaji WTA 500 v Berlíne. Svetovú osmičku Mariu Sakkariovú z Grécka zdolala 6:4, 7:6 a  tretíkrát v kariére uspela proti dvom hráčkam z Top 10 na jednom turnaji. Postúpila do jubilejného 10. finále. Chorvátska tenistka si tri dni pred svojimi 27. narodeninami zahrá s Kvitovou alebo Alexandrovovou o svoj piaty a doteraz najcennejší titul.

16:30 - Barbora Krejčíková si v prvom finále na tráve v Birminghame zahrá o svoj siedmy titul WTA v súboji bývalých víťaziek French Open proti Jelene Ostapenkovej (h2h 2-4). Druhá nasadená Lotyška v semifinále zdolala Anastasiu Potapovovú 5:7, 6:2, 6:4.

16:05 - "Som tu rád. Mám rád tento turnaj a hru na tomto kurte pred takýmto úžasným publikom. Ďakujem. Som veľmi šťastný," uviedol po víťazstve De Minaur.

Pozápasový rozhovor s De Minaurom
Flashscore

15:50 - Alex De Minaur v londýnskom Queen's Clube potvrdil, že preferuje trávu. Postúpil do finále po víťazstve 6:3, 7:6 nad svetovou šestkou Holgerom Runom z Dánska. Austrálčan si zahrá s Alcarazom alebo Kordom o svoj ôsmy titul a druhý na tráve.

Zostrih zápasu De Minaur - Rune
Flashscore

15:30 - Alexander Bublik zdolal v nemeckom Halle domáceho Alexandra Zvereva 6:3, 7:5 a postúpil do svojho doposiaľ najväčšieho a zároveň ôsmeho finále, z toho tretieho na tráve. Dvadsaťšesťročný Kazach si zahrá iba o druhý titul proti Rubľovovi alebo Bautistovi.

14:20 - Tridsaťtriročná Češka Petra Kvitová zdolala na turnaji WTA 500 v Berlíne Francúzku Caroline Garciovú 6:4, 7:6 a postúpila do semifinále. Dvojnásobná wimbledonská šampiónka si dnes zahrá s Jekaterinou Alexandrovovou (h2h 2-0) o svoje druhé tohtoročné finále a celkovo 31., z toho siedme na tráve.

Zostrih zápasu Garciaová - Kvitová
Flashscore

14:00 - "Som naozaj šťastná. Dnes to bol ďalší ťažký zápas. Cítila som, že proti dnešnej súperke je náročné hrať. Som spokojná, ako to dopadlo," uviedla na kurte postupujúca Krejčíková.

Pozápasový rozhovor s Krejčíkovou
Flashscore

13:50 - Barbora Krejčíková si na turnaji WTA 250 v Birminghame tretíkrát zlepšila svoje maximum na tráve. Porazila Číňanku Lin Čuovú 6:3, 6:2 a bez straty setu postúpila do jubilejného desiateho finále. O svoj druhý tohtoročný a celkovo siedmy titul si najvyššie nasadená Češka zahrá s Jelenou Ostapenkovou alebo Anastasiou Potapovovou.

Zostrih zápasu Krejčíková - Lin Čuová
Flashscore

12:20 - Donna Vekičová na turnaji WTA 500 v Berlíne zdolala Elinu Avanesjanovú 6:2, 7:6. Nadviazala na skalp úradujúcej wimbledonskej šampiónky Rybakinovej a postúpila do svojho najväčšieho semifinále na tráve. Dvadsaťšesťročná Chorvátka bude hrať s Mariou Sakkariovou o svoje celkovo 12. finále, z toho štvrté na zelenom povrchu.

12:10 - Markéta Vondroušová sa na turnaji WTA 500 v Berlíne nedostala do svojho prvého trávnatého štvrťfinále. Proti svetovej osmičke Marii Sakkariovej nevyužila v tajbrejku úvodného setu štyri setbaly, vypadla z tempa a prehrala 6:7, 1:6. Grékyňa sa v popoludňajšom súboji o finále stretne buď s Vekičovou alebo Avanesjovou.

Zostrih zápasu Sakkariová - Vondroušová
Flashscore

11:50 - Svetová trinástka Veronika Kudermetovová odstúpila z turnaja WTA 500 v Berlíne pre bolesti ľavého bedra. Dnes mala po šiestich dňoch opäť nastúpiť proti svojej krajanke Jekaterine Alexandrovovej. Tá v popoludňajšom semifinále nastúpi proti víťazke duelu Kvitová - Garciová. 

06:00 - Carlos Alcaraz naďalej potvrdzuje svoju dominanciu bez ohľadu na to, o aký povrch ide. Po tom, ako v piatok vo svojom prvom štvrťfinále na tráve v londýnskom Queen's Clube zdolal bulharského šampióna z roku 2014 Grigora Dimitrova 6:4, 6:4, sa stal tenistom s najväčším počtom dosiahnutých semifinále v roku 2023 (8).