Tennis Tracker: Alcaraz ide ďalej, Sabalenkovej koniec v Berlíne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Alcaraz ide ďalej, Sabalenkovej koniec v Berlíne
Aktualizované
Hrá sa aj v londýnskom Queen's Clube.
Hrá sa aj v londýnskom Queen's Clube.instagram.com/thequeensclub
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 22. júna?

21:42 - Carlos Alcaraz sa vo svojom prvom štvrťfinále na tráve v londýnskom Queen's Clube stretne s Grigorom Dimitrovom. Bulharský šampión z roku 2014 zdolal v druhom kole Argentínčana Francisca Cerundolu 6:3, 7:5 a vrátane kvalifikácie neprehral už osem setov v rade.

21:40 - Andrej Rubľov na tráve v nemeckom Halle zdolal domáceho Yannicka Hanfmanna 7:6, 6:3 a odplatil mu prehru spred mesiaca na antuke v Ríme. Vo štvrťfinále sa minuloročný finalista stretne s Hurkaczom alebo Griekspoorom.

18:14 - Jiří Lehečka končí na podujatí ATP 500 v londýnskom Queen's Clube. Český mladík nedokázal prekvapiť v zápase 2. kola proti hráčovi z Top 3. V prvom vzájomnom stretnutí prehral so svetovou dvojkou Carlosom Alcarazom zo Španielska 2:6, 3:6.

Zostrih zápasu.
Flashscore

17:01 - Bieloruská tenistka Aryna Sabalenková vypadla v osemfinále dvojhry na turnaji WTA v Berlíne. Najvyššie nasadená hráčka nestačila na Veroniku Kudermetovovú 2:6, 6:7. V semifinále sa Ruska stretne s krajankou Jekaterinou Alexandrovovou. Postup si vybojovala aj Češka Markéta Vondroušová, jej súperka Jule Niemeiereová z Nemecka zápas skrečovala za stavu 6:3, 6:5. Vo štvrťfinále narazí na Mariu Sakkariovú z Grécka, ktorá zdolala Alexandru Sasnovičovú z Bieloruska hladko 6:2, 6:1.

Zostrih zápasu Kudermetovova - Sabalenková
Flashscore

15:45 - Talian Jannik Sinner sa prebojoval medzi najlepšiu osmičku dvojhry na trávnatom turnaji ATP v nemeckom Halle. V druhom kole zdolal v pozícii nasadenej štvorky krajana Lorenza Sonega 7:6, 6:4, 6:4.

Zostrih zápasu Sinner - Sonego
Flashscore

14:40 - Alexis De Minaur si zahrá vo štvrťfinále v londýnskom Queen's Clube po jasnom víťazstve 6:2, 6:2 nad Diegom Schwartzmanom.

Zostrih zápasu De Minaur - Schwartzman
Flashscore

14:33 - Markéta Vondroušová pokračuje vo svojej prvej generálke na Wimbledon bez straty setu a v Berlíne si zahrá svoje prvé štvrťfinále na trávnatých dvorcoch. Minuloročná štvrťfinalistka Jule Niemeierová jej vzdala duel domácho turnaja za stavu 3:6, 5:6 pre zranenie zápästia.

Zostrih zápasu Vondroušová - Niemeierová
Flashscore

12:35 - Ruská tenistka Jekaterina Alexandrovová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Berlíne. V osemfinále vyradila piatu nasadenú Američanku Coco Gauffovú v dvoch setoch 6:4, 6:0.

Zostrih zápasu Alexandrovová - Gauffová
Flashscore

07:05 - V londýnskom Queen's Clube ponúkne druhé kolo turnaja konfrontáciu medzi Jiřím Lehečkou a nasadenou jednotkou Carlosom Alcarazom. V Birminghame si o postup do štvrťfinále zahrajú české tenistky Barbora Krejčíková a Tereza Martincová. Okrem toho pokračujú turnaje na tráve v Berlíne a Halle.