Tennis Tracker: Swiateková s maximom na tráve, Hrunčákovú čaká Wimbledon

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Swiateková s maximom na tráve, Hrunčákovú čaká Wimbledon
Aktualizované
Swiatekovú čaká v Bad Homburgu semifinále.
Swiatekovú čaká v Bad Homburgu semifinále. Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 29. júna?

20:59 - Ďalším postupujúcim z Eastbourne je Tommy Paul, ktorý v trojsetovej bitke trvajúcej dve hodiny a 19 minút zdolal J.J. Wolfa.

Zostrih zápasu Paul - Wolf
Flashscore

20:45 -  Gregoire Barrere postúpil v Eastbourne do semifinále, keď v napínavom dueli vyradil Srba Miomira Kecmanoviča 7:5, 7:6.

Zostrih zápasu Barrere - Kecmanovič
Flashscore

19:45 - "Som rada, že môžem hrať takýto solídny tenis. Na tráve zvyčajne nie je veľa času na tréning, takže sa teším, že som čas medzi Roland Garros a Wimbledonom využila na 100 %," povedala Swiateková v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor so Swiatekovou
Flashscore

19:30 - Svetová jednotka Iga Swiateková vo svojom prvom štvrťfinále na tráve zdolala Annu Blinkovovú 6:3, 6:2 a v Bad Homburgu vyhrala posledných šesť setov. O ďalšie vylepšenie maxima na najrýchlejšom povrchu bude bojovať s Luciou Bronzettiovou.

Zostrih zápasu Swiateková - Blinkovová
Flashscore

18:40 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková sa prebojovala do hlavnej súťaže na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V dueli o postup zdolala v pozícii nasadenej dvadsaťjednotky tretiu nasadenú Dánku Claru Tausonovú. Viac informácií v článku.

18:30 - Mackenzie McDonald zdolal v Eastbourne Mikaela Ymera 6:4, 3:6, 6:3 a v piatok si zahrá o svoje druhé finále na okruhu ATP (Washington 2021). Vo svojom prvom semifinále na tráve na najvyššom okruhu vyzve Francisca Cerúndola.

17:55 - Darja Kasatkinová sa po takmer troch mesiacoch dostala do semifinále a bude sa usilovať o svoje druhé tohtoročné finále. Ruske v Eastbourne skrečovala Caroline Garciová za stavu 6:2, 2:1. O svoje druhé finále na tráve v kariére sa stretne s Jelenou Ostapenkovou alebo Camilou Giorgiovou.

17:45 - Emma Navarrová sa po prvýkrát dostala do semifinále turnaja najvyššej kategórie. Dvadsaťdvaročnej Američanke sa to podarilo na tráve v Bad Homburgu, kde jej Rebecca Masárová za stavu 7:6, 1:1 skrečovala. O finále si zahrá proti Siniakovej alebo Samsonovovej.

17:35 -  Feliciano López dnes odohral svoj posledný zápas v kariére na domácom kurte na Malorke. Štyridsaťjedenročný Španiel, ktorý získal sedem titulov na okruhu ATP a bol 12. na svete, prehral vo štvrťfinále s Yannickom Hanfmannom 2:6, 4:6. Nemec, ktorý opäť zlepšil svoje maximum na najrýchlejšom povrchu, sa o tretie finále a prvé za posledné tri roky stretne buď s Adrianom Mannarinom, alebo Corentinom Moutetom.

17:05 - "Nechcela som druhý set prehrať 0:6, tak som sa snažila udržať si podanie za stavu 1:3. Viem, že keď Jessica hrá dobre, je veľmi ťažké proti nej vyhrať zápas," uviedla na kurte spokojná Gauffová.

Pozápasový rozhovor s Gauffovou
Flashscore

16:50 - Cori Gauffová vyhrala v Eastbourne derby so svetovou štvorkou a svojou deblovou partnerkou Jessicou Pegulovou dvakrát 6:3 a postúpila do semifinále. O svoje piate finále a prvé na tráve si 19-ročná Američanka zahrá s ďalšou krajankou a bývalou šampiónkou Madison Keysovou (H2H 2-1).

Zostrih zápasu Gauffová - Pegulová
Flashscore

16:10 - Madison Keysová pokračuje v Eastbourne bez straty setu. Bývalá šampiónka zdolala Petru Martičovú 6:4, 6:1 a dostala sa do prvého semifinále po viac ako 10 mesiacoch. Na prvé finále od vlaňajšieho januára, keď triumfovala v Adelaide, zaútočí proti víťazke amerického derby medzi Jessicou Pegulovou a Cori Gauffovou.

16:00 - Dánska tenistka a bývalá svetová jednotka Caroline Wozniacka oznámila svoj návrat na kurty vo veku 32 rokov. Víťazka Australian Open 2018 sa vracia po troch rokoch.

15:55 - Lloyd Harris vyhral na Malorke svoj piaty zápas a zahrá si prvé semifinále na tráve. Bývalý 31. hráč svetového rebríčka, ktorý sa momentálne nachádza v spodnej stovke, zdolal 7:5, 6:2 lucky losera Pavla Kotova a dostal sa do svojho prvého semifinále na okruhu ATP od jesene 2021. O tretie finále na tejto úrovni a prvé po viac ako dvoch rokoch si zahrá s Arthurom Rinderknechem alebo Christopherom Eubanksom.

15:10 - "Myslím, že som odohral svoj najlepší zápas na tráve, takže som naozaj šťastný, že som sa dostal do semifinále a že si opäť zahrím na centrálnom kurte, kde som hral prvýkrát," povedal Cerúndolo v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor so Cerúndolom
Flashscore

15:00 - Argentínčan Francisco Cerúndolo potvrdil rolu favorita a v Eastbourne porazil Číňana Zhanga 6:2, 6:3.

Zostrih zápasu Cerúndolo - Zhang
Flashscore

13:25 - Lucia Bronzettiová vo svojom prvom štvrťfinále na tráve na turnaji WTA 250 v nemeckom Bad Homburgu zdolala Varvaru Gracovovú 6:4, 6:3 a postúpila do semifinále. O svoje tretie finále a prvé mimo antuky si 24-ročná Talianka zahrá buď so Swiatekovou, alebo Blinkovovou.

07:00 - Viktória Hrunčáková bude poobede (v oficiálnom programe od 14:00) hrať posledné kolo kvalifikácie o hlavnú súťaž Wimbledonu. Slovenka bude chcieť pomstiť krajanku Rebeccu Šramkovú, ktorá v stredu prehrala s Dánkou Clarou Tausonovou.

06:30 - V Bad Homburgu a Eastbourne pokračuje príprava na najslávnejší grandslam sezóny. Vo štvrtok môžu fanúšikovia sledovať napríklad Igu Swiatekovú, Jelenu Ostapenkovú či veľmi zaujímavý duel medzi Jessicou Pegulovou a Cori Gauffovou.