Tennis Tracker: Cerúndolo víťazne, Keysová ovládla turnaj v Eastbourne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Cerúndolo víťazne, Keysová ovládla turnaj v Eastbourne
Aktualizované
V Eastbourne sa bude sledovať záver turnaja.
V Eastbourne sa bude sledovať záver turnaja.@the_LTA
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 1. júla?

20:30 - Češka Kateřina Siniaková na tráve v nemeckom Bad Homburgu skompletizovala svoju zbierku trofejí zo všetkých povrchov. Vo finále zdolala Talianku Luciu Bronzettiovú 6:2, 7:6 (5).

Rozhovor so Siniakovou po víťaznom zápase.
Flashscore

19:28 - Americký tenista Christopher Eubanks sa stal víťazom turnaja ATP na Mallorce. Vo finále dvojhry zdolal štvrtého nasadeného Francúza Adriana Mannarina 6:1, 6:4.

19:14 -Argentínsky tenista Francisco Cerúndolo sa stal víťazom trávnatého turnaja ATP v britskom Eastbourne. Štvrtý nasadený hráč zdolal vo finále dvojku "pavúka" Američana Tommyho Paula 6:4, 1:6, 6:4.

15:25 - Američanka Madison Keysová sa stala víťazkou trávnatého turnaja WTA v Eastbourne. Vo finále dvojhry zdolala Rusku Dariu Kasatkinovú 6:2, 7:6 (13) a pripísala si na konto siedmy titul na ženskom profesionálnom okruhu. Keysová potvrdila sľubnú formu pred prestížnym Wimbledonom, ktorý na dvorcoch All England Clubu odštartuje 3. júla.

Zostrih zápasu Keysová - Kasatkinová
Flashscore

14:12 - Súperom Cerundola v boji o titul an turnaji v Eastbourne bude Tommy Paul z USA, ktorý si poradil s francúzskou prekážkou menom Gregoire Barrere. Američan si zahrá svoje tretie finále na okruhu ATP.

Zostrih zápasu Paul - Barrere
Flashscore

12:57 - Argentínsky tenista Francisco Cerúndolo sa stal prvým finalistom turnaja ATP v britskom Eastbourne. Štvrtý nasadený hráč zdolal nenasadeného Američana Mackenzieho McDonalda 2:6, 7:5, 6:2. 

06:20 - Kateřina Siniaková sa bude usilovať o svoj štvrtý titul a prvý na tráve v nemeckom Bad Homburgu, kde sa vo finále stretne s Taliankou Luciou Bronzettiovou. Turnaje v Eastbourne a na Malorke sa tiež blížia k svojmu koncu.