Tennis Tracker: Swiateková sa odhlásila, Keysová vyhrala americkú bitku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Swiateková sa odhlásila, Keysová vyhrala americkú bitku
Aktualizované
Keysová sa v Eastbourne stretne s krajankou.
Keysová sa v Eastbourne stretne s krajankou.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 30. júna?

22:00 - Tereza Mihalíková sa spolu s Japonkou Makoto Ninomijovou neprebojovali do finále štvorhry na turnaji WTA 250 v nemeckom Bad Homburgu (259 303 USD, tráva vonku). Tretí nasadený pár nestačil v semifinále na japonsko-rumunskú dvojicu Eri Hozumiová, Monica Niculescová a podľahol jej vo vyrovnanom zápase 7:6(5), 4:6, 8-10 za 130 minút.

Mihalíková s Ninomijovou viedli v supertajbrejku 8-5, no sľubný náskok nevyužili a nakoniec ťahali v zápase za kratší koniec.

21:50 - Štvrtý nasadený francúzsky tenista Adrian Mannarino sa prebojoval do finále na trávnatom turnaji ATP na Malorke. V piatkovom semifinále zdolal Nemca Yannicka Hanfmanna 7:6 (4), 6:4. Jeho finálovým súperom bude Američan Christopher Eubanks, ktorý si poradil s Juhoafričanom Lloydom Harrisom 4:6, 6:3, 7:6 (9).

20:30 - Kateřina Siniaková sa pred Wimbledonom dostala do veľmi dobrej formy a hernej pohody. Na tráve v nemeckom Bad Homburgu zdolala po skvelom výkone Američanku Emmu Navarrovú 6:2, 6:2, nadviazala na popoludňajší skalp Samsonovej a rovnako ako pred dvoma rokmi postúpila do finále. O svoj celkovo štvrtý titul a prvý na zelenej antuke si zahrá s Taliankou Bronzettiovou.

Zostrih zápasu Navarrová - Siniaková.
Flashscore

19:45 - Päť hlavných uchádzačiek o ženskú wimbledonskú korunu: Podarí sa Rybakinovej obhájiť titul?

15:45 - Kateřina Siniaková pokorila v dohrávke tretieho setu vo štvrťfinále na tráve v nemeckom Bad Homburgu svetovú pätnástku Ľudmilu Samsonovú a po víťazstve 7:5, 4:6, 6:2 si pripísala prvý tohtoročný skalp hráčky z TOP 40. O postup do svojho prvého finále od septembra 2022 si minuloročná finalistka zahrá s Američankou Emmou Navarrovou.

Zostrih zápasu Siniaková - Samsonovová
Flashscore

15:27 - Daria Kasatkinová zdolala na turnaji WTA 500 v Eastbourne Talianku Camilu Giorgiovú 6:2, 7:5 a trinástykrát v kariére postúpila do finále. O svoju siedmu trofej a prvú na tráve si zahrá s Američankou Keysovou.

13:45 - Madison Keysová zdolala v Eastbourne, kde v roku 2014 slávila svoj prvý triumf na okruhu WTA, krajanku Coco Gauffovú 6:3, 6:3 a prvýkrát po siedmich rokoch postúpila do finále turnaja na tráve. Dvadsaťosemročná Američanka zabojuje o svoj siedmy titul a tretí na zelenom povrchu.

Zostrih zápasu Keysová- Gauffová
Flashscore

13:00 - Slovenskí tenisti spoznali mená súperov na grandslamovom Wimbledone.

12:40 - Iga Swiateková sa pred semifinálovým zápasom odhlásila z turnaja Bad Homburg Open po tom, ako svetová jednotka oznámila, že dostala horúčku a možno sa otrávila jedlom. Poľka mala hrať s Luciou Bronzettiovou na turnaji, ktorý slúži ako príprava na Wimbledon.

"Je mi to veľmi ľúto, ale musím odstúpiť zo svojho dnešného zápasu. Mala som nepokojnú noc. Príčinou je horúčka a možná otrava jedlom. Nie som schopná hrať a musím sa o seba postarať. Dúfam, že budem čoskoro v poriadku. Vaša podpora v Bad Homburgu bola úžasná, ďakujem vám."

06:20 - V Bad Homburgu a Eastbourne pokračujú generálky na najslávnejší grandslam sezóny. Kateryna Siniaková a Ľudmila Samsonová budú pokračovať v Nemecku vo svojom štvrťfinále za stavu 1:1. Na prvé semifinále tamojšieho podujatia nastúpi svetová jednotka Iga Swiateková proti Talianke Lucii Bronzettiovej. V Eastbourne sa diváci môžu tešiť na americký boj o finále, v ktorom Madison Keysová vyzve Coco Gauffovú.