Tennis Tracker: Gauffová ovládla Washington. Finále v Prahe preložené na pondelok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Gauffová ovládla Washington. Finále v Prahe preložené na pondelok

Aktualizované
Washington uvidí posledné dva súboje.
Washington uvidí posledné dva súboje.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 6. augusta?

22:15 - Coco Gauffová oslavuje zisk svojho štvrtého a doteraz najcennejšieho titulu na domácom turnaji WTA 500 vo Washingtone. Devätnásťročná Američanka vo finálovom súboji hráčok Top 10 zdolala svoju neobľúbenú súperku Mariu Sakkariovú 6:2, 6:3 len druhýkrát z piatich vzájomných duelov. Na druhej strane 28-ročná Grékyňa prehrala siedmy z ôsmich finálových zápasov.

Zostrih zápasu Gauffová - Sakkariová
Flashscore

19:30 - Pondelkový program na turnaji Livesport Prague Open: "Semifinále (Cristian vs. Hibino) sa začne podľa počasia o 10:00. Finále dvojhry najskôr o 10:30. Po ňom bude nasledovať slávnostný ceremoniál a finále štvorhry sa začne 30 minút po jeho skončení," oznámili organizátori na záver nedeľňajšieho dňa.

19:15 - Turnaj v českej metropole ovplyvňuje daždivé počasie, ktoré narúša program. Druhé semifinále medzi Nao Hibinovou a Jaqueline Cristianovou museli prerušiť v treťom sete za stavu 5:2 pre japonskú tenistku a dohrajú ho až v pondelok. V tento deň by sa malo následne uskutočniť aj finále.

18:30 - Tri fiftíny chýbali Japonke Nao Hibinovej k tomu, aby si zabezpečila finálovú účasť na podujatí v Prahe, ale stretnutie s Rumunkou Jaqueline Cristianovou bolo po tretí raz prerušené pre dážď...

17:10 - O víťazke turnaja Livesport Prague Open v Stromovke sa v nedeľu pravdepodobne nerozhodne, pričom turnaj bude musieť byť predĺžený do pondelka. Linda Nosková totiž stále čaká na víťazku druhého semifinále medzi Nao Hibinovou a Jaquelinou Cristianovou, ktoré bolo za stavu 1:1 v treťom sete druhýkrát prerušené pre dážď. A vzhľadom na predpoveď počasia budú organizátori radi, ak sa dnes rozhodne aspoň o druhej finalistke.

16:05 - Druhé semifinále v Prahe sa opäť rozbieha. Spoznáme v nedeľu aj druhú finalistku? 

14:50 - Niekoľko minút po postupe Lindy Noskovej do finále je program turnaja v Prahe opäť prerušený pre dážď. Druhé semifinále medzi Nao Hibinovou a Jaqueline Cristianovou bude pokračovať za stavu 6:4 a 1:3 pri podaní Japonky.

14:43 - Viac ako jednodňové čakanie na lepšie počasie Lindu Noskovú nevykoľajilo. Na domácom Livesport Prague Open v Stromovke zmietla 6:1, 6:1 Nemku Tamaru Korpatschovú a tesne pred ďalším dažďom dokázala postúpiť do svojho druhého finále na okruhu WTA. Osemnásťročná Češka si v nedeľu v prípade priaznivého počasia zahrá o svoj premiérový titul proti Japonke Nao Hibinovej alebo Rumunke Jaqueline Cristianovej.

Zostrih zápasu Nosková - Korpatschová.
Flashscore

13:35 - Livesport Prague Open konečne načína svoje semifinálové zápasy. Uvidíme, či sa počasie umúdrilo, alebo sa v nedeľu budú duely prerušovať.

11:00 - "Mám pocit, že to bol výborný zápas. Alex predviedol skvelý tenis. Snažil som sa držať krok, ako sa len dalo. Som naozaj rád, že sme dnes dokázali vo finále podať skvelý výkon. Myslím, že to je vec, ktorá vyniká najviac," tešil sa po triumfe v Los Cabos Stefanos Tsitsipas.

Tsitsipasova reakcia po finálovom triumfe.
Flashscore

10:45 - "Je to úžasný pocit. Áno, po včerajšom výkone je šport ťažký, keď vynaložíte toľko úsilia... Vrátiť sa dnes bolo pre mňa naozaj dôležité, aby som sa nezložil, nepredviedol zlý výkon a bol naozaj dobrý. Posledných pár mesiacov sa to občas stávalo," vravel po postupe Daniel Evans.

Reakcia Evans po zabezpečení si finálovej účasti.
Flashscore

10:00 - Drobný dážď opäť kazí ranný optimizmus organizátorov Livesport Prague Open. Hoci predpoludním vysušili kurty a verili v pôvodne plánovaný začiatok programu o 10:00, semifinálové duely na kurtoch v Stromovke sa nezačnú skôr ako o 12:30.

08:45 - Stefanos Tsitsipas po obnovení spolupráce s austrálskym trénerom Marcom Philippoussisom ukončil čakanie na svoj prvý triumf od vlaňajšieho júna. Grécky tenista potvrdil úlohu najväčšieho favorita na podujatí ATP 250 v mexickom Los Cabos, kde vo finále porazil Austrálčana Alexa de Minaura 6:3, 6:4, zlepšil si vzájomnú bilanciu na 11:1 a prerušil sériu piatich finálových prehier.

Zostrih zápasu Tsitsipas - de Minaur.
Flashscore

08:30 - Daniel Evans porazil Bulhara Grigora Dimitrova 6:3, 7:6 (4), aby štvrtýkrát v kariére a prvýkrát na okruhu ATP postúpil do finále. O svoj druhý titul si 33-ročný Brit zahrá s Griekspoorom (h2h 2:0).

Zostrih zápasu Evans - Dimitrov.
Flashscore

08:15 - Tallon Griekspoor pokračuje vo svojej životnej sezóne vo veku 27 rokov. Na podujatí ATP 500 vo Washingtone vyradil svetovú deviatku Taylora Fritza, ktorého neporazil už sedem zápasov, 3:6, 6:3, 6:2. Na desiaty pokus si pripísal skalp hráča TOP 10 a postúpil do svojho tretieho a doteraz najväčšieho finále. Holandský tenista vyhral tento rok v Pune aj v Hertogenboschi.

Zostrih súboja Griekspoor - Fritz.
Flashscore

08:00 - Coco Gauffová na domácom turnaji WTA 500 vo Washingtone zdolala vlaňajšiu šampiónku Ľudmilu Samsonovú dvakrát 6:3 a po siedmich mesiacoch postúpila do finále. O svoj štvrtý titul si 19-ročná Američanka zahrá s Grékyňou Mariou Sakkariovou (h2h 1:4).

06:00 - Turnaj Livesport Prague Open by mal v nedeľu pokračovať semifinále a finále - ak to počasie dovolí. V sobotu sa pre vytrvalý dážď nehralo, pričom predpoveď na nedeľu nevyzerá oveľa lepšie.