Tennis Tracker: Hrunčáková v hlavnej súťaži Livesport Open, tituly pre Swiatekovú a Zvereva

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Hrunčáková v hlavnej súťaži Livesport Open, tituly pre Swiatekovú a Zvereva

Aktualizované
Slovenku čaká dohrávka s Češkou.
Slovenku čaká dohrávka s Češkou.STZ
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 30. júla?

17:19 - Alexander Zverev triumfoval na domácom antukovom turnaji ATP v Hamburgu. Vo finále dvojhry ako nasadená štvorka zdolal Srba Lasla Djereho 7:5, 6:3. Nemec zvíťazil v Hamburgu prvýkrát v kariére, naposledy sa toto podujatie podarilo vyhrať domácemu hráčovi v roku 1993, keď ho ovládol Michael Stich. Dvadsaťšesťročný tenista získal jubilejný 20. titul na hlavnom okruhu, prvý od triumfu na ATP Finals 2021.

Zostrih zápasu Zverev - Djere
Flashscore

17:09 - Hrunčáková postúpila do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA v Prahe. V nedeľnom finále kvalifikácie si poradila s Francúzkou Chloe Paquetovou v dvoch setoch 6:2, 6:4.

16:05 - Talianska tenistka Elisabetta Cocciarettová vyhrala turnaj vo švajčiarskom Lausanne a získala premiérový titul na okruhu WTA. Nasadená dvojka zdolala vo finále dvojhry Claru Burelovú z Francúzska v troch setoch 7:5, 4:6 a 6:4.

Zostrih stretnutia Cocciarettová - Burelová
Flashscore

15:07 - Swiateková prežila úspešný deň sa stala víťazkou turnaja WTA vo Varšave. Domáca hráčka a svetová jednotka deklasovala v nedeľnom finále dvojhry Nemku Lauru Siegemundovú za 69 minút 6:0, 6:1. Štvornásobná grandslamová šampiónka získala celkovo svoj pätnásty singlový titul na hlavnom profesionálnom okruhu. Viac v článku.

Zostrih stretnutia Swiateková - Siegemundová.
Flashscore

13:20 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v Prahe po víťazstve 6:2, 6:2 nad domácou Češkou Renátovou Voráčovou. V boji o postup do hlavnej súťaže sa stretne s Francúzkou Chloe Paquetovou.

12:40 - Poľská tenistka Iga Swiateková postúpila do finále dvojhry na turnaji WTA vo Varšave, v ktorom sa stretne s Nemkou Laurou Siegemundovou. Domáca hráčka a svetová jednotka ženského rebríčka zdolala v semifinále Belgičanku Yaninu Wickmayerovú 6:1, 7:6 (6). Zápas prerušili v sobotu večer za stavu 6:1 a 5:5 pre dážď, dohral sa v nedeľu dopoludnia.

Zostrih víťazného zápasu Swiatekovej.
Flashscore

06:42 - Včerajší duel kvalifikácie na Prague Open medzi Viktóriou Hrunčákovou a Renátou Voráčovou bol pre dážď prerušený. Obe tenistky by o účasť v hlavnom pavúku turnaja mali zabojovať dnes.

03:40 - Američan Taylor Fritz a Austrálčan Aleksandar Vukič nastúpia proti sebe v nedeľňajšom finále dvojhry na tenisovom turnaji ATP v Atlante. Fritz si v pozícii nasadenej jednotky poradil v semifinále s krajanom J.J. Wolfom 6:3, 7:5. Nenasadený Vukič zdolal sedmičku "pavúka" Francúza Uga Humberta 3:6, 7:6 (2), 7:5.

Zostrih zápasu Fritz - Wolf
Flashscore

00:25 - Stan Wawrinka porazil na antuke v Umagu, kde pred 17 rokmi oslavoval svoj prvý triumf na okruhu ATP, Taliana Lorenza Sonega 6:3, 6:4 a ukončil bezmála štvorročné čakanie na svoje 31. finále v kariére. O 17. titul a prvý od roku 2017 si skúsený Švajčiar zahrá s Austrálčanom Alexeiom Popyrinom.