Tennis Tracker: Swiateková doma valcuje, Šramková neprešla kvalifikáciou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Swiateková doma valcuje, Šramková neprešla kvalifikáciou

Aktualizované
Šramková končí už v kvalifikácii.
Šramková končí už v kvalifikácii.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 29. júla?

22:20 - Talianska tenistka Elisabetta Cocciarettová sa stala prvou finalistkou dvojhry na turnaji WTA vo švajčiarskom Lausanne. V semifinále v pozícii nasadenej dvojky zdolala Maďarku Annu Bondarovú po trojsetovom boji 6:7 (2), 7:6 (6), 7:5. V dueli o titul nastúpi v nedeľu proti Francúzke Clare Burelovej, ktorá zvíťazila nad deviatou nasadenou krajankou Diane Parryovou 4:6, 7:6 (2), 6:3.

19:45 - Alexander Zverev zdolal na domácom antukovom podujatí ATP 500 v Hamburgu Francúza Arthura Filsa 6:2, 6:4 a prvýkrát od vlaňajšieho mája a vážneho zranenia členka postúpil do finále. O svoj prvý titul od triumfu na Turnaji majstrov 2021 sa Nemec stretne so Srbom Laslom Djerom.

Zostrih stretnutia Fils - Zverev.
Flashscore

19:00 - Rebecca Šramková nezvládla kvalifikáciu na turnaj Livesport Prague Open. Slovenská tenistka nestačila na Češku Dominiku Šálkovú a podľahla jej v dvoch setoch 1:6 4:6. Nenadviazala tak na úspech z Poland Open, kde sa dostala až do štvrťfinále.

18:57 - Nemecká tenistka Laura Siegemundová sa stala prvou finalistkou dvojhry na turnaji WTA vo Varšave. V semifinále zdolala svoju krajanku Tatjanu Mariovú 5:7, 6:3, 6:4. V dueli o titul nastúpi proti víťazke súboja medzi najvyššie nasadenou domácou Poľkou Igou Swiatekovou a Belgičankou Yaninou Wickmayerovou.

17:27 - Srbský tenista Laslo Djere sa stal prvým finalistom dvojhry na turnaji ATP v Hamburgu. V semifinále zdolal Číňana Čang Č'-čena hladko 6:3, 6:2.

16:00 - Holandská tenistka Arantxa Rusová sa stala víťazkou turnaja WTA v Hamburgu. Vo finále zdolala v pozícii nasadenej sedmičky domácu Nemku Nomu Nohu Akugueovú 6:0, 7:6 (3).

Zostrih finálového stretnutia.
Flashscore

15:20 - Linda Nosková sa tretíkrát v kariére do semifinále turnaja WTA nedostala. Vo Varšave vo svojom premiérovom zápase proti svetovej jednotke neprekvapila, keď prehrala s domácou favoritkou Igou Swiatekovou 1:6, 4:6.

Zostrih zápasu Swiateková - Nosková.
Flashscore

15:10 - Má rada Bratislavu. Wimbledonská šampiónka Rybakinová sa pripravuje na Slovensku.

12:47 - Češka Miriam Kolodziejová si na antuke v Hamburgu zahrala prvýkrát v sezóne finále, druhý deblový titul na okruhu WTA ale nezískala. S Američankou Angelou Kulikovovou podľahli 4:6, 2:6 najvyššie nasadenej dvojici Anna Danilinová a Alexandra Panovová.

08:42 - Druhú semifinálovú dvojicu na turnaji ATP 250 v Atlante vytvorili Ugo Humbert a Aleksandar Vukic. Francúzsky tenista vo štvrťfinále porazil 7:6, 6:3 Austrálčana Alexa de Minaura a po dvoch rokoch na okruhu ATP vyhral tri zápasy po sebe, Austrálčan si poradil dvakrát 6:4 s domácim Christopherom Eubanksom.

Zostrih zápasu Humbert - De Minaur
Flashscore

06:49 - Slovenské tenistky sa pobijú o účasť na turnaji Prague Open. Viktória Hrunčáková sa v kvalifikácii podujatia stretne s domácou Renátou Voráčovou. Ďalšiu českú protivníčku vyzve Rebecca Šramková, jej prekážkou bude Dominika Šalková.

06:28 - Všetky tri turnaje ATP, ktoré práve prebiehajú, majú na programe semifinálové zápasy. V americkej Atlante sa stretne domáca dvojica Taylor Fritz a John Jeffrey Wolf, v Umagu si o finále zahrá Stan Wawrinka. Pozornosť určite pritiahne aj turnaj v Hamburgu, kde je v akcii aj domáci Alexander Zverev.