Tennis Tracker: Končí Zverev. Tsitsipas padol s Monfilsom, Swiateková s úspešným debutom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Končí Zverev. Tsitsipas padol s Monfilsom, Swiateková s úspešným debutom

Aktualizované
Swiateková vyradila na úvod v Montreale Plíškovú.
Swiateková vyradila na úvod v Montreale Plíškovú.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 9. augusta?

23:10 - "Naozaj to nebol jednoduchý zápas. Jennifer hrala dobre. Som šťastná, že som v ďalšom kole," uviedla po víťazstve Rybakinová.

Pozápasový rozhovor s Rybakinovou
Flashscore

23:08 - "Proti Zverevovi som nevyhral ani set, a keď som vyhral prvý, mal som pocit, že páni, raz ho predsa len môžem poraziť. Cítil som sa veľmi dobre. Na začiatku urobil veľa chýb, zlepšoval som sa každou hrou," prezradil po stretnutí Davidovich.

Pozápasový rozhovor s Davidovichom
Flashscore

23:03 - Alejandro Davidovich prehral v troch dueloch s Alexandrom Zverevom všetkých osem setov, ale na turnaji Masters v Toronte svojho nemeckého súpera prvýkrát zdolal 6:1, 6:2. Španielsky tenista si o štvrťfinále zahrá s Nórom Casperom Ruudom.

Zostrih zápasu Zverev - Davidovich
Flashscore

22:45 - Svetová štvorka Jelena Rybakinová vo svojom úvodnom zápase v Montreale porazila Američanku Jennifer Bradyovú 6:7, 7:6, 6:3. V osemfinále sa Kazaška stretne s grandslamovou šampiónkou Sloane Stephensovou.

Zostrih zápasu Bradyová - Rybakinová
Flashscore

22:25 - "Možno som bol príliš opatrný pri prvom mečbale, pretože viete, mohol som možno vydať o jeden ofenzívny úder naviac, ale urobil to skôr než ja. Snažil som sa byť v pohode robiť to, čo som robil počas zápasu predtým... v určitom zmysle nepanikáriť," hodnotil na kurte Monfils.

Pozápasový rozhovor s Monfilsom
Flashscore

22:15 - Svetová štvorka Stefanos Tsitsipas minulý týždeň v Los Cabos ukončil 14-mesačné čakanie na titul, ale o štyri dni neskôr sa mu nepodarilo vstúpiť pozitívne do turnaja Masters 1000 v Toronte. Grécky finalista z roku 2018 podľahol 4:6, 3:6 francúzskemu veteránovi Gaëlovi Monfilsovi, ktorý zaznamenal prvý skalp hráča Top 10 od marca minulého roka.

Zostrih zápasu Tsitsipas - Monfils
Flashscore

22:05 - Karolína Muchová v Montreale prekonala Soranu Cirsteovú z Rumunska 7:5, 6:4 a prvýkrát od finále French Open vyhrala dva zápasy za sebou. Dvadsaťšesťročná Češka sa v osemfinále stretne so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou v repríze prehry z finále Roland Garros.

Zostrih zápasu Cirsteová - Muchová
Flashscore

22:00 - "Chcela som sa poučiť z prvého setu a urobiť niečo trochu lepšie. Takže som celkom spokojná, že som počas zápasu dokázala napredovať. Určite to nebolo ľahké. Karolína je skúsená hráčka, vie zahrať viacerými spôsobmi. Chcela som byť pripravená na všetko. Som rada, že som v druhej sade bola odolnejšia," uviedla na kurte Swiateková.

Pozápasový rozhovor so Swiatekovou
Flashscore

21:35 - Daniil Medvedev vykročil za zopakovaním minuloročného triumfu z Toronta výhrou nad talianskym mladíkom Matteom Arnaldim 6:2, 7:5. V osemfinále sa najvyššie nasadený hráč stretne buď s ďalším Talianom Lorenzom Musettim alebo s Austrálčanom Thanassi Kokkinakisom.

21:00 - Poľský tenista Hubert Hurkacz zdolal na turnaji Masters 1000 v Toronte Srba Miomira Kecmanoviča 5:7, 6:3, 6:0 a na druhý pokus získal jeho skalp. Predminuloročný štvrťfinalista a obhajca finále z minuloročného Montrealu sa v osemfinále stretne s Carlosom Alcarazom alebo Benom Sheltonom.

20:42 - Karolína Plíšková neobháji svoje minuloročné semifinále na turnaji WTA 1000 v Toronte. V Montreale predminuloročná finalistka prehrala v druhom kole 6:7, 2:6 so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou, s ktorou prehrala aj tretí vzájomný zápas. Poľka v Montreale debutuje.

Zostrih zápasu Swiateková - Plíšková
Flashscore

20:10 - Americká tenistka Jessica Pegulo vykročila za obhajobou semifinálovej účasti na posledných dvoch ročníkoch turnaja WTA 1000 v Montreale víťazstvom dvakrát 6:4 s Juliou Putincevovou z Kazachstanu v repríze vlaňajšieho štvrťfinále. Svetová trojka sa v osemfinále stretne s Taliankou Jasminou Paoliniovou.

19:55 - Taylor Fritz sa na tretí pokus na turnaj Masters 1000 v Toronte dočkal víťazstva, keď po 2,5 hodinovom boji zdolal Francúza Huga Humberta 7:6, 3:6, 6:3. Ôsmy nasadený Američan sa v semifinále stretne buď s Austrálčanom Alexom De Minaurom alebo domácim Gabrielom Diallom.

18:55 -  Siedmy hráč sveta Andrej Rubľov opäť potvrdil, že sa mu na kanadskom turnaji Masters 1000 nedarí. V Toronte rovnako ako vlani v Montreale vypadol po dvojsetovej prehre vo svojom úvodnom vystúpení, tento rok prehral 4:6, 3:6 s Američanom Mackenziem McDonaldom.

18:30 - Svetová sedmička Coco Gauffová po nedeľňajšom najcennejšom triumfe vo Washingtone vstúpila do turnaja WTA 1000 v Montreale jednoznačnou výhrou nad Britkou Katie Boulterovou 6:2, 6:2. Bol to jej piaty duel v rade, ktorý ovládla. Stratila v nich len 23 gemov. V osemfinále čaká 19-ročnú Američanku víťazka zápasu medzi Markétou Vondroušovou a Caroline Wozniackou.

16:00 - Slovenská tenistka Rebecca Šramková nepostúpila do štvrťfinále dvojhry na challengri v poľskom meste Grodzisk Mazowiecki. Na tvrdom povrchu prehrala v druhom kole s Turkyňou Zeynep Sonmezovou 6:1, 4:6, 1:6.

11:00 - Rebecca Šramková o malú chvíľu štartuje svoj osemfinálový duel na challengeri v poľskom Grodzisku Mazowiecki proti Turkyni Zeynepe Sonmezovej. Slovenka má byť podľa stávkových kancelárií favoritkou.

10:00 - "Bol to opäť neuveriteľný boj, je tu úžasná  energia. Od prvej do poslednej loptičky som sa snažila zostať v zápase, pretože Caroline je skvelá tenistka a hrá veľmi rýchlo. Musela som dobiehať každú loptičku a snažiť sa zostať pokojná," komentovala Marie Bouzková svoje víťazstvo nad svetovou šestkou Caroline Garciovou aj v ich štvrtom vzájomnom stretnutí.

Rozhovor s Mariou Bouzkovou po jej víťazstve nad Caroline Garcaiovou.
Flashscore

9:00 - Celkové odmeny a kompenzácie na tohtoročnom tenisovom turnaji US Open sa vyšplhajú na rekordných 65 miliónov dolárov. V utorok to uviedla Americká tenisová asociácia s tým, že číslo narástlo zvýšením krytia výdavkov hráčov. Vlani dostali tenisti približne o päť miliónov dolárov menej. Čítajte viac.

5:12 - Viktoria Azarenková si pred utorňajším duelom druhého kola proti Sloane Stephensovej na turnaji WTA 1000 v Montreale obnovila zranenie a zo súťaže sa odhlásila. "Počas rozcvičky na dnešný zápas som si obnovila pretrvávajúce zranenie. Myslela som si, že je to vyriešené, ale bohužiaľ sa mi to opäť vrátilo a musím odstúpiť z turnaja," oznámila sklamaná dvojnásobná šampiónka Australian Open. Američanka čaká v osemfinále na víťazku duelu medzi Jelenou Rybakinovou a Jennifer Bradyovou, ktorej stretnutie v tajbrejku prvého setu prerušili pre dážď a dohrávať sa bude v stredu.

4:53 - Jiří Lehečka v Toronte nevyrovnal svoj najlepší výkon na turnaji Masters 1000. Český tenista v druhom kole nenašiel recept na svetovú päťku Caspera Ruuda, s ktorým prehral v nočnom dueli 6:7 (6), 4:6, pričom v prvom sete nevyužil dva setbaly a v koncovke zápasu prehral trinásť fiftínov v rade.

Zostrih súboja Ruud - Lehečka.
Flashscore

4:40 - Marie Bouzková vyhrala aj svoj štvrtý zápas s Francúzkou Caroline Garciovou a prvý mimo trávy. Proti svetovej šestke na turnaji WTA 1000 v Montreale zvíťazila 6:4, 4:6, 6:2 a pripísala si deviaty skalp hráčky TOP 10.

Zostrih súboja Bouzková - Garciová.
Flashscore

4:34 - Camila Giorgiová nastúpila na obhajobu svojho minuloročného triumfu z turnaja WTA 1000 v Montreale už v kvalifikácii a teraz pokračuje v ceste za zopakovaním svojho životného úspechu v hlavnej súťaži. Tridsaťjedenročná Talianka vstúpila do podujatia víťazstvom 6:3, 6:2 nad víťazkou US Open 2019 Biancou Andreescuovou.

Zostrih zápasu Giorgiová - Andreescuová.
Flashscore

4:29 - Svetová dvanástka Félix Auger-Aliassime sa na zámorskom harde naďalej trápi. Kanadský tenista sa z krízy nedostal ani na domácom turnaji Masters 1000 v Toronte, kde v deň svojich 23. narodenín podľahol v úvodnom kole Austrálčanovi Maxovi Purcellovi podobne ako pred rokom na olympijských hrách 4:6, 4:6 a prehral siedmy z ôsmich duelov od konca marca. Za ten čas zdolal iba člena druhej svetovej stovky.

4:25 - Daniel Evans po rýchlom presune z Washingtonu, kde v nedeľu oslavoval svoj druhý a najcennejší titul v kariére, nepremenil náročný program na víťazný vstup do turnaja Masters 1000 v Toronte. Tridsaťtriročný Brit podľahol v úvodnom kole 6:7 (4), 5:7 domácemu kvalifikantovi Gabrielovi Diallovi, ktorý zaznamenal svoje premiérové víťazstvo v hlavnej súťaži turnaja ATP.