Tennis Tracker: Medvedev v Toronte končí, nasadenú dvojku vyradil de Minaur

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Medvedev v Toronte končí, nasadenú dvojku vyradil de Minaur
Aktualizované
Austrálčan už je medzi TOP 4 turnaja.
Austrálčan už je medzi TOP 4 turnaja.AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 11. augusta?

23:07 - Druhý nasadený Daniil Medvedev podľahol Austrálčanovi Alexovi De Minaurovi 6:7 (7) a 5:7 na turnaji ATP v Toronte. Víťaz vyzve v boji o finále španielskeho oponenta Davidovicha Fokinu.

Zostrih stretnutia De Minaur - Medvedev.
Flashscore

22:00 - Petra Kvitová sa od svojho triumfu v Montreale v roku 2012 piatykrát v rade nedostala cez osemfinále. Tento rok v zápase, ktorý skomplikovali dažďové prehánky a zdravotné problémy oboch hráčok, prehrala so Švajčiarkou Belindou Benčičovou 7:6, 3:6, 1:6, keď ju v závere zápasu čoraz viac limitovala prudká bolesť v pravom boku. Švajčiarka, ktorá si na začiatku tretieho setu bolestivo podvrtla ľavý členok a bola dlho ošetrovaná, sa ešte dnes stretne vo štvrťfinále s Ľudmilou Samsonovovou (h2h 1:3).

Zostrih stretnutia Kvitová - Benčičová
Flashscore

21:03 - Aryna Sabalenková vypadla z turnaja WTA 1000 v Montreale už v osemfinále. Svetová dvojka prehrala s Ľudmilou Samsonovovou 6:7, 6:4, 3:6. O semifinále si zahrá s víťazkou dnešného duelu Petry Kvitovej s Belindou Benčičovou.

Zostrih stretnutia Samsonovová - Sabalenková.
Flashscore

20:17 - Dvadsaťštyriročný Španiel Alejandro Davidovich zdolal na turnaji Masters 1000 v Toronte Američana Mackenzieho McDonalda 6:4, 6:2.

18:22 - Brenda Fruhvirtová po svojom najcennejšom nedeľňajšom triumfe na antukovom podujatí ITF W25 v Lipsku pokračuje vo víťaznom ťažení. Šestnásťročná Češka si pripísala ôsme víťazstvo v rade proti turnajovej sedmičke Elle Seidelovej, ktorú zmietla 6:2, 6:1. O finále si najvyššie nasadená hráčka zahrá proti Ukrajinke Anastasii Sobolevovej (h2h 0:0).

10:10"Nikdy sa nevzdávam. Nezáleží na tom, aké je skóre. Vždy budem bojovať až do konca. Hovoril som si, že je dôležité, aby som zostal pozitívny. To ma dostalo do zápasu. Vedel som, že aj keď prvý set prehrám, stále budem v dueli a zahrám lepšie," povedal Alex de Minaur po víťazstve nad Taylorom Fritzom, proti ktorému dohnal na Masters v Toronte manko 1:5 v úvodnej sade a vyhral ju v tie-breaku.

09:39 - "Myslel som na to, aby som zostal pokojný a snažil sa nájsť spôsob, ako prekonať problémy a znovu nájsť dobrý pocit. Za stavu 5:6 som sa pri podaní začal cítiť lepšie. Veľkí hráči vedia nájsť spôsob, ako prežiť a pokúsiť sa ukončiť zápas dobrou hrou," uviedol líder rebríčka Carlos Alcaraz po osemfinálovej bitke na Masters v Toronte.

Rozhovor s Alcarazom
Flashscore

09:22  "Rozhodne to nebolo ľahké. Musíte nájsť energiu, hocis Muchovou sme tu boli asi od deviatej od rána. Určite to bol výnimočný deň, takú situáciu som v kariére ešte nezažila," povedala svetová jednotka Iga Swiateková po vyhranom osemfinále s Karolínou Muchovou, ktoré v Montreale neustále prerušoval dážď. 

05:10 - Petra Kvitová sa pre dážď a výrazný časový posun nedočkala osemfinále proti Belinde Benčičovej v Montreale. Ich duel bol odložený na piatok, keď sa očakáva, že víťazky odohrajú semifinálový zápas, rovnako ako posledné semifinále medzi Arynou Sabalenkovou a Ľudmilou Samsonovou.

05:06 - Jelena Rybakinová zdolala v Montreale v prvom vzájomnom stretnutí grandslamových šampiónok Američanku Sloane Stephensovú dvakrát 6:3 a postúpila do štvrťfinále. Kazašku čaká Darja Kasatkinová.

05:02 - Wimbledonská šampiónka Markéta Vondroušová nepridala desiate víťazstvo v rade. Na "tisícke" v Montreale prehrala v súboji hráčok TOP 10 3:6, 0:6 s Coco Gauffovou, ktorá vo svojom šiestom zápase za sebou nestratila ani set, pričom prišla len o 26 gemov. Američanka sa vo štvrťfinále stretne s krajankou a deblovou partnerkou Jessicou Pegulovou.

04:58 - Svetová jednotka Carlos Alcaraz prežil na Masters v Toronte osemfinálovú bitku s vlaňajším finalistom Rogers Cupu Hubertom Hurkaczom. Španielsky mladík zvíťazil 3:6, 7:6, 7:6 napriek tomu, že druhý set začal stratou servisu a v treťom za stavu 5:2 pri podaní poľského súpera nevyužil dva mečbaly. O semifinále si zahrá v repríze svojho vyradenia z vlaňajšieho Montrealu proti Američanovi Tommymu Paulovi.

Zostrih zápasu Alcaraz - Hurkacz
Flashscore

04:54 - Karolína Muchová neuspela v osemfinále turnaja WTA 1000 v Montreale rovnako ako v júni vo finále Roland Garros s Igou Šwiatekovou v troch setoch. So svetovou jednotkou v Kanade prehrala 1:6, 6:4, 4:6, pričom medzi prvou a poslednou výmenou uplynulo deväť hodín - dôvodom bol dážď.

Zostrih zápasu Swiateková - Muchová
Flashscore

04:51 -Marie Bouzková na turnaji WTA 1000 v Montreale podľahla v dažďom prerušovanom osemfinále Darji Kastkinovej. So svetovou štrnástkou prehrala 3:6, 4:6 a prehral aj tretí vzájomný stret.

04:45 - Gaël Monfils v Toronte zdolal austrálskeho lucky losera Aleksandara Vukiča dvakrát 6:4. Prvýkrát od vlaňajšieho Australian Open vyhral tri zápasy za sebou a ukončil rovnako dlhé čakanie na štvrťfinále. V ňom 36-ročný Francúz vyzve Sinnera.

04:39 - Tridsaťšesťročný Andy Murray deviatykrát v kariére odstúpil z rozohraného turnaja ATP, z čoho siedmykrát sa ospravedlnil pred nastúpením na ďalší zápas. Na podujatí Masters 1000 v Toronte britský šampión z roku 2016 nenastúpil na osemfinále proti Talianovi Jannkovi Sinnerovi pre zranenie brušného svalu.