Tennis Tracker: Molčan s postupom, víťazný návrat Wozniackej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Molčan s postupom, víťazný návrat Wozniackej
Aktualizované
Molčan má za sebou vydarený zápas.
Molčan má za sebou vydarený zápas.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 8. augusta?

23:15 - Alexander Zverev vstúpil do turnaja Masters 1000 v Toronte víťazstvom 6:4, 7:6 nad finalistom z Washingtonu Tallonom Griekspoorom z Holandska.

23:00 - Na turnaji v Montreale nezaváhala ani nasadená jedenástka Beatriz Haddadová Maiová, Brazílčanka zvíťazila nad Magdalenou Frechovou z Poľska 6:4, 6:2.

22:04 - Karolína Muchová zdolala v Montreale Anastasiu Potapovovú 7:6, 6:2 a oslavuje svoje prvé víťazstvo na Rogers Cupe v Kanade. V druhom kole sa finalistka French Open stretne s Rumunkou Soranou Cirsteaovou (h2h 2:1).

Zostrih víťazného zápasu Muchovej
Flashscore

21:30 - Skúsený Andy Murray druhýkrát v tomto roku zdolal Lorenza Sonega. Kým v Dauhe uspel až v tajbrejku tretieho setu, na Masters 1000 v Toronte uštedril Talianovi kanára a po odvrátení dvoch setbalov v prvom sete zvíťazil bez straty podania 7:6, 6:0. V druhom kole sa britský šampión z roku 2010 stretne buď s domácim Félixom Augerom-Aliassimom, alebo s Austrálčanom Maxom Purcellom.

20:35 - Dánska tenistka Caroline Wozniacka zažila víťazný návrat na kurty po vyše triapolročnej prestávke. V úvodnom kole turnaja WTA v Montreale zdolala austrálsku kvalifikantku Kimberly Birrellovú hladko 6:2, 6:2. Viac sa dočítate v článku.

20:25 - Ruská tenistka Darja Kasatkinová postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Montreale. Desiata nasadená hráčka zdolala v úvodnom kole Elise Mertensovú z Belgicka 6:4, 6:2.

20:20 - "Tento týždeň som na kurte strávila dosť času a teraz sa cítim naozaj v rytme," zneli slová Collinsovej po prekvapivom triumfe nad Jelinou Svitolinovou.

Rozhovor s Collinsovou po víťaznom zápase.
Flashscore

19:23 - Kateřina Siniaková ani po niekoľkých týždňoch nenašla recept na Ľudmilu Samsonovovú. Proti svetovej osemnástke na turnaji WTA 1000 v Montreale síce vyhrala prvý set, ale náskok neudržala a prehrala 6:4, 2:6, 2:6.

Zostrih duelu Siniaková - Samsonovová
Flashscore

18:47 - Celková dotácia tohtoročného US Open dosiahne rekordných 65 miliónov dolárov (asi 1,441 miliardy korún), čo je o päť miliónov viac ako vlani. Zvýšia sa aj prémie pre víťazov, pričom za titul vo dvojhre získajú tenisti a tenistky tri milióny dolárov. Štvrtý grandslamový turnaj sezóny sa začne 28. augusta v New Yorku.

18:34 - Danielle Collinsová vyhrala svoj druhý zápas proti Jeline Svitolinovej v dvoch setoch. Hoci jej aktuálna forma je oveľa slabšia než výkonnosť Ukrajinky, Američanka na turnaji WTA 1000 v Montreale zvíťazila 6:2, 6:2. V druhom kole ju čaká Grékyňa Maria Sakkariová (h2h 0:2).

Zostrih zápasu Collinsová - Svitolinová.
Flashscore

18:28 - Molčan stratil iba tri gemy, postúpila aj Šramková. Hrunčáková v Poľsku končí.

17:45 - Viktória Hrunčáková sa v Poľsku do druhého kola nepozrie. Nad jej sily bola Nemka Akugueová, ktorej podľahla 5:7 a 4:6.

09:58 - "Je to samozrejme výnimočné víťazstvo. Vraciam sa po dvojročnej prestávke, v Toronte som nehral päť rokov a rodičia ma videli hrať po štyroch rokoch, hoci boli so mnou väčšinu mojej juniorskej kariéry. Takže to bol pre mňa skvelý večer," povedal Miloš Raonič po senzačnom víťazstve nad Francesom Tiafoem na Masters v Toronte.

Pozápasové vyjadrenia Raoniča.
Flashscore

08:07 - Američanka Jennifer Bradyová si na svojom treťom turnaji po dvojročnej pauze zavinenej pretrvávajúcim zranením ľavej nohy pripísala skalp hráčky Top 20. Finalistka Australian Open 2021 zdolala svetovú dvadsiatku Jelenu Ostapenkovú z Lotyšska 7:6, 0:6, 7:6.

08:02 - Miloš Raonič, ktorý sa v júni vrátil po dvoch rokoch problémov s achilovkou, zaznamenal na domácom turnaji Masters 1000 v Toronte prvé víťazstvo nad hráčom Top 10 od augusta 2020. 32-ročný Kanaďan zdolal svetovú desiatku Francesa Tiafoea z USA po veľkom boji 6:7, 7:6, 6:3.

Zostrih stretnutia Raonič - Tiafoe
Flashscore

07:59 - Venus Williamsová prehrala piaty zo siedmich tohtoročných zápasov. V Montreale 43-ročná americká veteránka prehrala 2:6, 5:7 s krajankou Madison Keysovou, ktorá si vylepšila zápasovú bilanciu na 4:2, hoci odvrátila osem mečbalov.

07:56 - Belinda Benčičová víťazne debutovala na turnaji WTA 1000 v Montreale vo veku 26 rokov. Víťazka Rogers Cupu 2015 (Toronto) zdolala Talianku Luciu Bronzettiovú 6:2, 6:3.

Zostrih zápasu Bronzettiová - Benčičová
Flashscore

06:40 - Viktória Hrunčáková odštartuje svoje pôsobenie na podujatí v Grodzisk Mazowiecki. Jej prvou prekážkou bude nemecká tenistka Noma Noha Akugueová.

06:32 - Alex Molčan vstúpi do turnaja v Banja Luke proti Miljanovi Zekičovi. V prípade postupu ho v ďalšom kole antukového podujatia čaká úspešnejší z dvojice Santillan - Prižmič.

06:07 - Rebecca Šramková postúpila do druhého kola v dvojhre na challengri v poľskom meste Grodzisk Mazowiecki. Na tvrdom povrchu vyradila v pondelok druhú nasadenú Lucreziu Stefaniniovú z Talianska – súperku zdolala v troch setoch 6:4, 5:7, 6:2. V ďalšej fáze nastúpi proti Turkyni Zeynep Sonmezovej.

00:38 - Finalistka tohtoročného French Open Karolína Muchová a wimbledonská víťazka Markéta Vondroušová po niekoľkohodinovej prestávke spôsobenej dažďom otočili svoj zápas 1. kola štvorhry v Montreale. Vo svojom prvom tohtoročnom vystúpení Češky zdolali kazašsko-americkú dvojicu Anna Danilinová a Bethanie Matteková-Sandsová 0:6, 6:4, 10:4 a bilanciu vylepšili na 5:1. Muchová zaznamenala prvé víťazstvo vo štvorhre od apríla minulého roka a zabezpečila si návrat do deblového rebríčka.

00:26 - Victoria Azarenková vstúpila do turnaja v Montreale víťazstvom nad Poľkou Magdou Linetteovou, ktorú v dueli prerušovanom dažďom zmietla 6:3, 6:0 a odplatila jej marcovú prehru z Miami. Od začiatku zápasu do premenenia mečbalu uplynulo takmer šesť hodín. Semifinalistka z rokov 2008 a 2010 sa v druhom kole stretne so Sloane Stephensovou.