Tennis Tracker: Úžasné vystúpenie Molčana, Hrunčákovej duel v Prahe prerušený

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Úžasné vystúpenie Molčana, Hrunčákovej duel v Prahe prerušený
Aktualizované
Molčan sa blysol obratom.
Molčan sa blysol obratom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 2. augusta?

19:27 - Belinda Bencicová vyhrala svoj štvrtý zápas s Lauren Davisovou. Na turnaji WTA 500 vo Washingtone zdolala domácu hráčku 6:1, 6:4 a postúpila do štvrťfinále. V ňom bude Švajčiarka čakať na víťazku amerického duelu medzi Coco Gauffovou a Hailey Baptistovou.

Zostrih zápasu Bencicová - Davisová.
Flashscore

19:21 - Šampión z roku 2019 Dominic Thiem zdolal na domácej antuke v Kitzbüheli Číňana Zhizhena Zhanga 1:6, 6:3, 6:2 a po viac ako štvrťroku vyhral dva zápasy na turnaji ATP za sebou. Dvadsaťdeväťročný Rakúšan si o svoje prvé tohtoročné semifinále zahrá s Francúzom Arthurom Rinderknechtom (h2h 0:0).

18:37 - Stredajší program na turnaji Livesport Prague Open nebude pokračovať pre dážď. Zápas druhého kola medzi Slovenkou Viktóriou Hrunčákovou a Japonkou Nao Hibinovou preložili na stredu.

17:15 - Tretí nasadený Pedro Cachín na úvod antukového turnaja v Kitzbüheli porazil 7:5, 6:3 minuloročného semifinalistu Alberta Ramosa zo Španielska, s ktorým si poradil aj pred 10 dňami vo svojom premiérovom finále na okruhu ATP v Gstaade. O svoje iba druhé semifinále sa dvadsaťosemročný Argentínčan stretne s čerstvým finalistom z Hamburgu Srbom Laslom Djerem.

15:57 - Fantastický obrat Molčana. V Rakúsku získal 7 gemov po sebe a zahrá si štvrťfinále.

15:40 - Zápas Viktórie Hručákovej s Nao Hibinovou v rámci prvého kola Livesport Prague Open bol prerušený, príčinou bol silný dážď.

13:52 - Ukrajinská tenistka Kateryna Baindlová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Prahe. V 2. kole za stavu 5:0 v prvom sete jej nemecká súperka Jule Niemeierová zápas skrečovala. V ďalšej fáze ju čaká Rumunka Jaqueline Cristianová, ktorá si poradila s Emilianou Arangovou z Kolumbie 6:4 a 6:3.

13:12 - Tomás Martín Etcheverry postúpil do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Kitzbüheli. V 2. kole v pozícii nasadenej jednotky zdolal v súboji dvoch Argentínčanov Guida Andreozziho hladko dvakrát 6:2. V ďalšej fáze ho čaká krajan Sebastian Báez, ktorý zdolal Španiela Roberta Carballesa Baenu 6:1 a 6:2.

12:00Novak Djokovič odohrá pred US Open iba Masters v Cincinnati. Rekordér v počte grandslamových trofejí sa však v Ohiu zúčastní aj štvorhry po boku krajana Nikolu Čačiča. S ním by mohol hrať debl aj v Davis Cupe a tiež na olympiáde v Paríži 2024.

09:28 -  Na Livesport Prague Open sa dnes fanúšikovia môžu tešiť na dve domáce singlistky. S publikom sa lúčiaca Barbora Strýcová sa zhruba od 12:30 stretne s Indkou Ankitou Rainaovou, popoludní by sa na kurt mala dostať Tereza Martincová v zápase proti Číňanke Yue Yuan.

09:02 - Kanadský tenista Denis Shapovalov sa pre zranenie ľavého kolena odhlásil z domáceho turnaja ATP Masters 1000 v Toronte. "Som naozaj sklamaný, že sa z Toronta musím odhlásiť. Robil som pre vyliečenie kolena všetko možné, aby som tu mohol hrať, ale bohužiaľ to chce viac času. Turnaj mi bude chýbať, ale musím sa sústrediť na uzdravenie," vyhlásil 22. hráč sveta , ktorý pred siedmimi rokmi na Rogers Cupe ako tínedžer šokoval skalpom Rafaela Nadala a postupil až do semifinále.

08:35 - Piaty nasadený Alex de Minaur na úvod turnaja ATP 250 v mexickom Los Cabos potvrdil rolu favorita a tuniského outsidera a kvalifikanta Skandera Mansourího porazil napriek trom strateným servisom v dvoch setoch 6:4, 6:4. O štvrťfinále si Austrálčan, ktorý v marci v Mexiku vyhral turnaj ATP 500 v Acapulcu, zahrá s Argentíncom Thiagom Tirantom.

08:16 - Bývalý piaty hráč sveta Kevin Anderson na druhom turnaji po obnovení kariéry skončil na rozdiel od Newportu už po úvodnom vystúpení. Vo Washingtone juhoafrický finalista z roku 2017 podľahol 4:6, 7:6, 1:6 Jordanovi Thompsonovi, s ktorým pritom v predchádzajúcich troch stretnutiach nestratil ani set. Austrálčan v druhom kole narazí už po štvrtýkrát v sezóne na Francúza Adriana Mannarina.

08:07 - Emil Ruusuvurori na tvrdom povrchu vo Washingtone zdolal 6:7, 6:4, 6:2 Japonca Jošihita Nišioku, vedenie vo vzájomnej bilancii zvýšil na 4:0 a postúpil do tretieho kola. V ňom si fínsky tenista zahrá na treťom zo štyroch posledných turnajov s Grigorom Dimitrovom, s ktorým prehral na antukovom Roland Garros aj na tráve v Queen's Clube.

08:00 - Hubert Hurkacz skončil už v druhom kole turnaja ATP 500 vo Washingtone aj po štvrtýkrát. Tento rok štvrtý nasadený Poliak vypadol po svojom úvodnom vystúpení po bezmála trojhodinovej bitke s domácim Michaelom Mmohom (25), ktorému podľahol po nevyužití troch mečbalov pri podaní súpera 3:6, 7:6, 6:7.

07:40 - Americká tenistka Madison Keysová postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA vo Washingtone. V prvom kole zdolala Čchin-wen Čeng z Číny 7:5, 6:1 a v ďalšej fáze turnaja sa stretne s krajankou Jenifer Bradyovovu, ktorá zdolala Angelinu Kalininovú Ukrajiny 6:2, 6:1.

07:33 - Viktória Hrunčáková zvládla prvé kolo pražského Livesport Open. V metropole Česka o štvrťfinále zabojuje proti Japonke Nao Hibinovej.

07:20 - Po zdolani Va Asscheho čaká Alexa Molčana osemfinále turnaja v rakúskom Kitzbüheli. Jeho súperom budem domáci borec Sebastian Ofner, ktorý prešiel cez Autrálčana Popyrina.

6:30 - Na tenisovom turnaji vo Washingtone odohrali svoje zápasy dvaja domáci hráči. Druhý nasadený Frances Tiafoe porazil Aslana Karaceva 7:6 a 7:6 a postúpil do druhého kola. Sebastianovi Kordovi sa až tak nedarilo, keď prehral s Alexandrom Ševčenkom 7:5, 6:7 a 4:6.

Zostrih zápasu Tiafoe - Karacev
Flashscore