Tennis Tracker: Molčan postúpil v Ríme do 2. kola

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Molčan postúpil v Ríme do 2. kola
Molčan ide ďalej.
Molčan ide ďalej.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 11. mája?

22:00 - Slovenský tenista Alex Molčan postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP Masters 1000 v Ríme. V úvodnom kole zdolal domáceho talianskeho kvalifikanta Stefana Napolitana po trojsetovom boji 6:4, 3:6, 7:6 (1). Jeho ďalším súperom na antuke vo Foro Italico bude šiesty nasadený Rus Andrej Rubľov, ktorému v apríli podľahol v semifinále turnaja v bosnianskej Banja Luke.

21:20 - Aryna Sabalenková v sobotu triumfovala na antukovej "tisícke" v Madride, ale na podujatí rovnakej kategórie v Ríme hneď na úvod prehrala v súboji šampiónok Australian Open s bývalou svetovou štvorkou a teraz 134. hráčkou sveta Sofiou Keninovou 6:7, 2:6.

19:45 - Americká tenistka Jessica Pegulová vypadla na turnaji WTA v Ríme už v 2. kole dvojhry. Svetová i turnajová trojka nestačila vo štvrtok na krajanku Taylor Townsendovú, ktorej podľahla v troch setoch 2:6, 6:3, 3:6.

16:15 - Nasadená jednotka Anna Karolína Schmiedlová vypadla na trnavskom challengeri ITF EMPIRE Tennis Academy Open už v druhom kole. Po setoch 5:7 a 2:6 podľahla 18-ročnej Lucii Havlíčkovej z Česka, ktorej v rebríčku WTA patrí 270. priečka. Slovensko tak už na domácom turnaji nemá žiadne zastúpenie.

15:52 - Americká tenistka Coco Gauffová sa suverénnym spôsobom prebojovala do 3. kola dvojhry na turnaji WTA v Ríme. Nasadená šestka si v 2. kole poradila s Kazaškou Juliou Putincevovou hladko 6:0, 6:1. Jej ďalšou súperkou bude Češka Marie Bouzková.

Zostrih zápasu Gauffová – Putincevová
Flashscore

12:59 - Victoria Azarenková si v Ríme rovnako ako pred mesiacom v Charlestone poradila so Sloane Stephensovou, ktorá vďaka nedeľňajšiemu triumfu na turnaji v Saint-Malo ťahala sériu šiestich víťazstiev. Bývalá svetová jednotka a finalistka z roku 2013 zvíťazila v súboji grandslamových šampiónok hladko 6:4, 6:3.

Zostrih zápasu Azarenková – Stephensová
Flashscore

12:41 - Víťazka z roku 2019 a finalistka z rokov 2020 a 2021 Karolína Plíšková rovnako ako vlani podľahla svojej prvej súperke na turnaji WTA 1000 v Ríme, tento rok ju zdolala kvalifikantka Anna Bondárová a len druhýkrát v tejto sezóne prehrala s niekým mimo TOP 50.

Zostrih zápasu Plíšková – Bondárová
Flashscore

12:30 - Cesta Kristíny Kučovej na challengerovom turnaji v Trnave sa skončila. Slovenská tenistka v súboji s Yaninou Wickmayerovu vyhrala prvý set 6:1. V následujúcom dejstve ale obdržala "kanára" a za nepriaznivého stavu 0:4 v treťom sete duel pre bolesti chrbta skrečovala.

6:18 - Nečakane dramatickú bitku zažila Španielka Paula Badosová v prvom kole turnaja Rome Masters. Tridsiata piata hráčka sveta prehrala úvodný set s Annou-Lenou Friedsamovou a zápas musela strhnúť na svoju stranu až v nervóznom tajbrejku tretieho setu. Dvadsaťpäťročná tenistka však zvíťazila 4:6, 6:2, 7:6(2) a postúpila do druhého kola vo večnom meste.