Tennis Tracker: Schmiedlová aj Kučová v Trnave do osemfinále, Djokovič spoznal súpera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Schmiedlová aj Kučová v Trnave do osemfinále, Djokovič spoznal súpera
V Ríme sa bude hrať o krásne trofeje.
V Ríme sa bude hrať o krásne trofeje.Slovenský tenisový zväz
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 10. mája?

17:09Elisabetta Cocciarettová prešla cez prvé kolo turnaja Masters v Ríme, keď si pred domácimi fanúšikmi poradila s Američankou Lauren Davisovou 6:3, 6:0 po hodine a 10 minútach.

Zostrih zápasu Cocciarettová – Davisová
Flashscore

16:45 - Víťazka posledných dvoch ročníkov Iga Swiateková otvorí svoju obhajobu na turnaji v talianskom Ríme proti Anastasii Pavľučenkovovej. Ruska, ktorá sa vracia po zranení, deklasovala 6:1, 6:1 bývalú svetovú päťku a domácu nádej Saru Erraniovú.

Zostrih zápasu Pavľučenková – Erraniová
Flashscore

16:28 - Sevilla bude v novembri hostiť finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej pre dvanásť tenisových tímov vrátane českých žien. Španielskeho organizátora v stredu oznámili zástupcovia tenisovej federácie ITF. Hráčky budú o prestížny pohár bojovať od 7. do 12. novembra na tvrdom povrchu.eho.

16:20 - 15:21 - Šesťnásobný šampión Novak Djokovič začne obhajobu vlaňajšieho triumfu na Masters v Ríme prvým zápasom proti Tomásovi Martínovi Etcheverrymu. Argentínčan pokoril talentovaného francúzskeho tínedžera Lucu Van Asscheho 7:6, 6:3.

Zostrih zápasu Van Assche – Etcheverry
Flashscore

15:50 - Domáca antuka nepriala Slovenke Rebecce Šramkovej, ktorá podľahla ukrajinskej oponentke Katarine Zavackej za hodinu a 24 minút dvakrát po 2:6. Tá ďalej narazí na Japonku Hontamaovú.

14:28 - Nasadená jednotka turnaj v Trnave Anna Karolína Schmiedlová si poradila s ďalšou Slovenkou Elou Pláteníkovou hladko 6:0, 6:1. Schmiedlová tak dovolila uhrať mladej súperke iba jediný gem. V 2. kole si zmeria sily s Češkou Luciou Havlíčkovou.

14:00 - Bývalý finalista Stan Wawrinka začal svoje pôsobenie na Masters v Ríme hladkým víťazstvom 6:2, 6:4 nad Iľjom Ivaškom. V zápase odvrátil jediný brejkbal a v druhom kole vyzve v súboji bývalých svetových trojok najvyššie nasadeného Grigora Dimitrova.

Zostrih z víťazného zápasu Wawrinku.
Flashscore

12:57 - Slovenka Kristína Kučová postúpila na domácom challengerovom turnaji v Trnave do osemfinále, keď zdolala krajanku Irinu Balus 6:4  7:6 (3). Skúsená tenistka vyradila 17-ročnú nádej slovenského tenisu, ktorá sa v rebríčku WTA nachádza až na 955. priečke.

6:58 - V stredu sa začína prvé kolo rímskeho turnaja Masters. Na antukové dvorce vo večnom meste vybehne 32 tenistov vrátane Stana Wawrinku a Andyho Murrayho. V ženskom pavúku bude lákať pozornosť Paula Badosová či Sloane Stephensová.