Tennis Tracker: Prší a prší. Dážď skomplikoval aj kvalifikačný zápas Hrunčákovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Prší a prší. Dážď skomplikoval aj kvalifikačný zápas Hrunčákovej
Program US Open výrazne ovplyvňuje počasie.
Program US Open výrazne ovplyvňuje počasie.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 25. augusta?

22:37 - Ruská tenistka Jekaterina Alexandrovová sa stala prvou finalistkou turnaja WTA v Clevelande. Nasadená štvorka v semifinále zdolala prekvapenie turnaja, nenasadenú Číňanku Ču Lin 7:5, 6:2.

06:52 - Najvyššie nasadený Borna Čorič na tvrdom povrchu vo Winston-Saleme zmietol 6:3, 6:1 Juana Manuela Cerúndola a skompletizoval semifinálové kvarteto. V boji o finále na favorizovaného Chorváta čaká ďalší argentínsky antukár Báez, s ktorým sa stretne aj budúci týždeň v 1. kole US Open.

Mečbal Čoriča proti Cerúndolovi
Flashscore

06:35 - Sebastián Báez v daždivom Winston-Saleme zvládol svoje prvé štvrťfinále na turnaji ATP na tvrdom povrchu. Krátko pred polnocou v súboji antukových špecialistov zmietol 6:3, 6:0 Srba Lasla Djereho a siedmykrát v kariére postúpil do semifinále. V nich má dvadsaťdvaročný Argentínčan bilanciu 5:1.

06:23 - Po štvrtkovom postupe do semifinále turnaja vo Winston-Saleme sa Jiří Lehečka dozvedel, že si v USA zahrá svoje prvé finále na okruhu ATP. Sebastian Korda, ktorý zo súťaže odstúpil pre zranenie ľavého členka, vypadol zo semifinále bez boja.

05:58 - Počasie nedovolilo dohrať kvalifikačný duel ani Viktórii Hrunčákovej. Zápas slovenskej tenistky proti Kolumbíjčanke Emiliane Arangovej sa prerušil v šiestom geme prvého setu za stavu 30:0 pre Hrunčákovú. Celkovo však rodáčka z Košíc prehráva 1:4.

05:45 - Štvrtkový program kvalifikácie US Open v New Yorku výrazne skomplikoval dážď. Druhé z troch kôl nedohrali českí reprezentanti Jakub Menšík, Tomáš Macháč a Zdeněk Kolář. Predpoveď počasia nie je príliš optimistická ani na piatok a je veľmi pravdepodobné, že o posledné voľné miesta v hlavnej súťaži sa bude bojovať v sobotu.

05:41 - Šťastná porazená z kvalifikácie WTA 250 v Clevelande Sara Sorribesová nečakane zmietla 6:1, 6:3 domácu Sloane Stephensovú a postúpila do semifinále. Španielska tenistka sa v ňom stretne s Nemkou Mariaovou.

Setbal a mečbal Sorribesovej proti Stephensovej
Flashscore

05:37 - Po triumfe na turnaji WTA 125 v kolumbijskej Barranquille sa Tatjane Mariaovej darí aj na WTA 250 v Clevelande. Po hladkom víťazstve 6:3, 6:2 nad Kanaďankou Fernandezovou predĺžila 36-ročná Nemka svoju neporaziteľnosť na sedem zápasov a postúpila do semifinále.

Setbal a mečbal Mariaovej proti Fernandezovej
Flashscore

00:38 - Jiří Lehečka zdolal vo Winston-Saleme Austrálčana Maxa Purcella 7:6, 6:4 a po tretí raz v kariére postúpil do semifinále turnaja ATP. O svoje prvé finále si 21-ročný Čech zahrá proti Američanovi s českými koreňmi Sebastianovi Kordovi.

Mečbal Lehečku proti Purcellovi
Flashscore