Tennis Tracker: Sinner to konečne dokázal, Samsonovová proti Pegulovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Sinner to konečne dokázal, Samsonovová proti Pegulovej
Aktualizované
Sinner zvládol finálový súboj.
Sinner zvládol finálový súboj.AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 13. augusta?

23:57 - Jannik Sinner na tretí pokus uspel vo finále Masters 1000. Taliansky tenista sa tri dni pred svojimi 22. narodeninami v kanadskom Toronte teší zo svojej prvej veľkej trofeje po víťazstve 6:4, 6:1 nad Alexom de Minaurom, s ktorým vyhral piaty vzájomný zápas. Vo svetovom rebríčku sa prvýkrát posunie na 6. miesto.

Zostrih stretnutia Rybakinová - Samsonovová.
Flashscore

21:35 - Ľudmila Samsonovová zdolala vo svojom najväčšom semifinále na turnaji WTA 1000 svetovú štvorku Jelenu Rybakinovú z Kazachstanu v rýchlom trojsetovom dueli 1:6, 6:1, 6:2 a prvýkrát na jednom turnaji zdolala dve hráčky Top 10. O najcennejšiu trofej si 24-ročná rodáčka z Olenegorska zahrá dnes proti Jessice Pegulovej z USA (h2h 1:2).

14:29 - Brenda Fruhwirthová premenila svoje 11. finále na titul. Týždeň po svojom najcennejšom triumfe v kariére na "šesťdesiatke" v nemeckom Hechingene dobyla ďalšie podujatie ITF, keď bez straty setu ovládla "dvadsaťpäťku" v Lipsku. Šestnásťročná Češka získala trofej šampiónky v súboji dvoch najvyššie nasadených hráčok po víťazstve 6:3, 6:3 nad Dariou Astachovovou.

11:42 - Svetová jednotka Iga Swiateková v semifinále turnaja WTA 1000 v Montreali prekonala nechcený rekord, keď celkom jedenásťkrát neudržala svoje podanie. Ani deviatykrát v kariére tak nevyhrala zápas, v ktorom prehrala sedem a viac gemov po svojom servise.

09:59 - Jannik Sinner ako prvý Talian v open ére vyhral minimálne 40 zápasov už tri sezóny po sebe a ako prvý tenista z Apeninského polostrova postúpil dvakrát počas jednej sezóny do finále turnaja Masters (od roku 1990).

06:28 - Jessica Pegulová sa v sobotu mena svojej finálovej súperky na turnaji WTA 1000 v Montreale nedočkala. Program už po niekoľkýkrát narušil dážď a druhé semifinále medzi Ľudmilou Samsonovovou a Jelenou Rybakinovou bolo odložené na nedeľu od 19:30 SELČ. 

06:11 - Alex de Minaur vo svojom prvom semifinále na turnaji Masters 1000 v Toronte zmietol Španiela Alejandra Davidovicha Fokinu 6:1, 6:2 a postúpil do svojho najväčšieho finále. Dvadsaťštyriročný Austrálčan sa o najcennejší titul pobije s Jannikom Sinnerom, ktorý doposiaľ triumfoval len na turnajoch ATP 500.

Zostrih zápasu Davidovich Fokina - de Minaur
Flashscore