Tennis Tracker: Šramková v kvalifikácii na US Open, Kovalík si Grand Slam nezahrá

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Šramková v kvalifikácii na US Open, Kovalík si Grand Slam nezahrá
Aktualizované
Šramková už svoju súperku pozná.
Šramková už svoju súperku pozná. Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 22. augusta?

22:44 - Najvyššie nasadená Caroline Garciová z Francúzska zdolala v Clevelande domácu Peyton Stearnsovú 7:6, 6:3 a postúpila do štvrťfinále. 

Zostrih stretnutia Garciová - Stearnsová.
Flashscore

21:30 - Lukáš Pokorný sa prebojoval do finále dvojhry na turnaji ITF WTT M15 v tuniskom Monastire. Tretí nasadený hráč však v súboji o titul nestačil na štvorku pavúka Garretta Johnsa z USA a vo vyrovnanom zápase mu podľahol 7:6(3), 2:6, 3:6 za 189 minút. Dvadsaťjedenročný hráč Národného tenisového centra tak neuspel ani pri svojej štvrtej finálovej účasti a na singlový titul z mužského okruhu ITF si ešte musí počkať. Vo štvorhre už dvíhal víťazný pohár nad hlavu sedemkrát, trikrát v tomto roku.

21:00 - Čínska tenistka Wang Sin-jü sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Clevelande. V utorok zdolala jedenástu nasadenú Jasmine Paoliniovú z Talianska 6:4, 6:3.

Zostrih z duelu Paoliniovej.
Flashscore

18:25 - Jozef Kovalík sa na tohtoročnom US Open nepredstaví. V zápase prvého kola kvalifikácie na grandslamové podujatie v USA prehral s argentínskym tenistom Franciscom Comesanom dvakrát 4:6.

15:57 - Vyškrtli ju z US Open. Halepová: Ničia moju reputáciu, kariéru a duševné zdravie.

09:08 - "V prvom rade som veľmi šťastný, že sa sem môžem vrátiť. Odohral som tu veľa skvelých turnajov a trikrát som bol vo štvrťfinále. Tento turnaj patrí medzi najlepšie. Publikum je úžasné, fandí mi. Chcem sa všetkým poďakovať, že tu môžem byť. Mám 37 rokov a stále mám radosť, že som prišiel hrať na US Open. Tenis je mojou vášňou, preto stále trénujem. Samozrejme, vždy je príjemné, keď vyhrávam ako dnes," uviedol víťaz Gasquet.

Rozhovor s Gasquetom po zápase
Flashscore

08:28 - Svetová šestnástka Veronika Kudermetovová začala svoje účinkovanie na turnaji WTA 250 v Clevelande výhrou 3:6, 6:2, 6:1 nad Argentínskou Nadiou Podoroskou. V druhom kole sa nasadená trojka stretne so Španielkou Sarou Sorribesovou.

08:15 - Richard Gasquet vstúpil do turnaja ATP 250 vo Winston-Salem výhrou 6:4, 6:4 nad Švajčiarom Marcom-Andreou Hüslerom. O štvrťfinále, ktorým by vyrovnal výsledok zo všetkých troch predchádzajúcich štartov, si tridsaťsedemročný Francúz zahrá s krajanom Arthurom Filsom alebo domácim Brandonom Nakashimom.

Zostrih zápasu Gasquet - Hüsler
Flashscore

08:10 - Mirra Andrejevová hrá piatykrát v kariére na turnaji WTA. V Clevelande svoj úvodný zápas opäť zvládla. Šestnásťročná vychádzajúca hviezda porazila 6:0, 3:6, 7:5 "lucky loserku" kvalifikantku Tamaru Korpatschovú a postúpila do druhého kola. V ňom vyzve domácu víťazku US Open z roku 2017 Sloane Stephensovú.

07:54 - Sloane Stephensová tretí týždeň po sebe zvládla svoj prvý zápas na turnaji. Na domácej pôde v Clevelande tridsaťročná Američanka zdolala po obrate 1:6, 6:3, 6:1 krajanku Lauren Davisovú, oplatila jej dve tohtoročné porážky z Hobartu a Washingtonu a vzájomnú bilanciu upravila na 3:4.

Zostrih zápasu Stephensová - Davisová
Flashscore

06:51 - O účasť na hlavnej karte US Open zabojuje aj Rebecca Šramková. Prekážkou Slovenky zo 153. miesta svetového rebríčka bude o 44 miest nižšie postavená súperka Nigina Abduraimová. V novembri 2022 podľahla protivníčke z Uzbekistanu v Bratislave 0:2 na sety.

06:42 - Posledný Grand Slam sezóny je už za rohom. Kvalifikácia na US Open čaká viacerých Slovákov. Ako prvý do nej nastúpi Jozef Kovalík, ktorý si na americkom betóne zmeria sily s Argentínčanom Franciscom Comesanom.