Wales chce v derby zaskočiť favorita. Page: Anglicko je poraziteľné

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Wales chce v derby zaskočiť favorita. Page: Anglicko je poraziteľné
Wales chce v derby zaskočiť favorita. Page: Anglicko je poraziteľné
Wales chce v derby zaskočiť favorita. Page: Anglicko je poraziteľnéProfimedia
Manažér Walesu Rob Page (48) verí, že napriek neúspešnému ťaženiu na majstrovstvách sveta sú jeho zverenci schopní v utorok poraziť Anglicko, pričom naznačil, že Gareth Bale (33) a Aaron Ramsey (31) môžu začať záverečný súboj skupiny B na lavičke.

Wales, ktorý je na spodku skupinovej tabuľky s jedným bodom, musí zdolať Anglicko, aby mal vôbec šancu postúpiť - víťazstvo by nemuselo stačiť, ak by sa v stretnutí Iránu s USA nezrodila remíza.

"Tento turnaj ukázal, že každý tím sa dá poraziť. Takže Anglicko je samozrejme poraziteľné," povedal Page na pondelkovej tlačovej konferencii.

"Majú na výber z veľkého množstva hráčov. Akýkoľvek tím, ktorý postavia na ihrisko, bude pre nás ťažkou výzvou. Chceme však ukázať, že tu nie sme len preto, aby sme podávali neuspokojivé výkony," dodal odhodlane kormidelník Walesu.

Prekvapujúci semifinalisti Eura 2016 získali z dvoch zápasov jeden bod, keď remizovali s USA a prehrali s Iránom.

"Musíme urobiť hrubú čiaru za posledným výkonom a bez ohľadu na výsledok musíme podať výkon, na ktorý budú naši priaznivci hrdí a budú sa cítiť súčasťou tohto turnaja," vravel Page.

Otázky sa týkali aj formy Balea a Ramseyho, ktorým v poslednom čase chýbal herný čas na klubovej úrovni. "Vyberiem mužstvo, ktoré pôjde na ihrisko a dá do toho všetko. Tím, o ktorom si myslím, že bude konkurovať Anglicku - či už s Baleom a Ramseym, alebo bez nich," poznamenal jednoznačne.