Xavi sa po remíze v LM nerozčuľuje, Barcelona sa už sústredí na El Clásico

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Xavi sa po remíze v LM nerozčuľuje, Barcelona sa už sústredí na El Clásico

Barcelonu čaká priamy súboj o čelo LaLigy.
Barcelonu čaká priamy súboj o čelo LaLigy.Profimedia
Manažér Barcelony Xavi Hernandéz (42) uviedol, že spolu s tímom nemajú čas na to, aby sa rozčuľovali nad stredajšou remízou s Interom. Pozornosť Kataláncov sa totiž musí plne sústrediť na nadchádzajúce El Clásico.

Španielske mužstvo na domácej pôde v rámci Ligy majstrov iba remizovalo s milánskym protivníkom. Z posledných troch duelov získala Barcelona len jediný bod a v tabuľke skupiny C jej patrí tretie miesto.

Nerozhodný rezultát 3:3 musel v 92. minúte zachraňovať poľský kanonier Lewandowski. Momentálne postavenie by na jar znamenalo účasť len v Európskej lige.

"Dnes sme mali zápas pod kontrolou, no v 50. minúte prišla veľká chyba v obrane, nasledovala ďalšia a v závere mužstvo za obe draho zaplatilo,“ zhrnul v krátkosti Xavi.

„V LaLige sa možno podobná chyba stať môže a neplatíte za ňu, ale Liga majstrov to neodpúšťa. Dúfame, že nás to psychicky neovplyvní, hráčov povzbudíme."

"Naďalej veríme, príprava na Clásico začína už zajtra. Musíme sa dobre zotaviť, pretože sme vynaložili značné fyzické úsilie," pripomenul najbližšie dôležitosti.

Barca je aktuálne na čele španielskej súťaže, pred svojím najbližším súperom z Madridu je však len vďaka lepšiemu skóre. Úhlavní rivali sa v nedeľu stretnú na štadióne Santiago Bernabeu -  domovskom stánku kráľovského Realu.