AS Trenčín si poistil služby Chinonsa Emeku podpisom novej zmluvy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

AS Trenčín si poistil služby Chinonsa Emeku podpisom novej zmluvy

Nigérijčan chce zlepšiť konzistenciu výkonov.
Nigérijčan chce zlepšiť konzistenciu výkonov.Profimedia
Nigérijský futbalista Chinonso Emeka (21) podpísal nový kontrakt s AS Trenčín. Informoval o tom oficiálny web fortunaligistu.

Dvadsaťjedenročný útočník prišiel z belgického KAA Gent už v lete, no zdravotné problémy a zranenie mu dlho nedovolili ukázať všetky prednosti. Štyri ligové štarty a dve pohárové vystúpenia v druhej polovice jesene však rozhodli o podpise novej dlhodobej zmluvy.

"Som veľmi šťastný, že klub prišiel tak skoro po podpise prvého kontraktu s ponukou dlhodobej zmluvy. Pre každého hráča je potešiteľné, keď cíti dôveru vo svoje schopnosti," povedal Emeka, ktorý sa zžil nielen s klubom. "Cítim sa tu ako doma. Všetci ma veľmi podporujú. Som presvedčený, že to je miesto, kde môžem výrazne napredovať."

S podpisom nového kontraktu prichádzajú väčšie očakávania. "Viem, že budem viac sledovaný. Treba robiť postupné kroky. Môj prvý cieľ je zlepšenie konzistencie výkonov. Chcem ukázať, že si zaslúžim byť v AS Trenčín."

"Viem, že tímu môžem dať ešte oveľa viac. S pribúdajúcim časom budem lepší. Dostal som šancu a chcem ju využiť. Nechcem sklamať klub a fanúšikov," dodal Emeka.